ИЗРАЕЛ 37

• 17 230
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Светъл празник!

ѩзыкъ словѣньскъ

# 151
  • София-България, Израел - където си поискам
 Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers RoseЧЕСТИТ 24 МАЙ! Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Rose Flowers Sunflower

# 152
# 153
Честит празник!

Софиянци,люшна ли ви?
Нас доста... Съседите отдолу се евакуираха с целия им отряд котки и още не смеят да се приберат.
Shocked

# 154
  • На дивана, под юргана
Ние сме на 4-ти етаж, но изобщо не сме го усетили. Но гледах някакви хора от отсрещния блок бяха си извадили пластмасови столове, софра опънали... викам си - почти като в Израел, а то какво било...  newsm78

# 155
  • София-България, Израел - където си поискам
аз не го усетих, но ми се обадиха по телефона да ме предупредят и като погледнах на горе лампата още се клатеше.
Тиги, ние  сме на 3-ти етаж, а ми се обади баща ми който го е усетил,а живее на 1-ви етаж Rolling Eyes

# 156
  • Някъде там...
Какво стана ?

# 157
 Борянче, заметресение е имало http://www.dnes.bg/article.php?id=71392

# 158
Честит Празник !

Борянка имаше земетресение  Confused
На два пъти ни разлюля, ние сме на 4 етаж, силничко си беше  Sad  свекърва ми дойде да ми звъни на вратата на пожар, да излизам навън с малките  Cry

# 159
  • Някъде там...
О,аз съм се зачела в една книга цял ден и не съм чела нищо.Надявам се,че всички сте добре,семействата ви не са изплашени и жилищата ви са непокътнати  Praynig

Книгата е страхотна,сега е много модерен един филм и аз намерих книгата по филма-казва се "Здрач" Приказка леко любовна за страхотен вампир  Blush и едно девойче  Peace

# 160
  • На дивана, под юргана
аз не го усетих, но ми се обадиха по телефона да ме предупредят и като погледнах на горе лампата още се клатеше.
Тиги, ние  сме на 3-ти етаж, а ми се обади баща ми който го е усетил,а живее на 1-ви етаж Rolling Eyes

Ами... трима души си разделихме една бира на обяд (1/2 литър)... явно тя е причината...  Laughing

Знам ли... иначе ги усещаме , но сега като се замисля, може да сме били все още навън...

# 161
Пак се разклатихме. Tired
По-слабо,де...

Борянка,тук вече ги има и другите книги от поредицата ("Новолуние" и "Еклипс").
Мен "Здрач" не успя да ме впечатли,харесвам друг жанр литература и ми доскуча бързо. Rolling Eyes
Иначе всички момичета около мен са полудели по Едуард,влачат едно списание,посветено на "Здрач" и въздишат. Flutter

# 162
  • София
Уффф май сме готови вече.

От това чистене, приготвяне и не знам още какво даже и земетресението не съм усетил пък уж било силно.

Като на капак днес му ударихме и един голям лизингов шопинг (не знам каква си специална тенджера на Тефал дето наистина изпържи близо кило картофи с 1 лъжица олио, нов лаптоп за щерката и тем ми ти подобни излишни неща).

Айде утре ще викаме там от 1 до 12 и ще видим как ще мине.
Всъщност на моя сайт вече е готово поздравлението за сина ми, ама ще го пусна дето се вика като му дойде времето.

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 23:11 от дядо хаджия

# 163
  • Някъде там...
Гледах рекламата за тези тенджери на Тефал и много ми се иска да си купя  Peace Честито за новите предобивки-титхадши както му казват тук  Grinning

Плюшка,аз много обичам да чета приказки,исторически романи и кримки и поради тази причина "Здрач" е точно по вкуса ми  Peace Като прочета книжлето ще гледам и филма и после може да ме запознаеш с приятелките си за да обсъждаме Едуард  Mr. Green

# 164
Дядо Хаджи,честити нови придобивки!

Сега слушам новини и казаха,че епицентър е бил Петрич и след първия трус са засечени още ~20 по-леки. Confused
Радвам се,че не бях сама вкъщи.Сигурно щях да се паникьосам,страх ме е от радни природни катаклизми. Cry

Борянка,давай да се запознаем Flutter,пък дали ще те срещам с мойте приятелки е друг въпрос  Twisted Evil имам силно чувство за собственост
Аз обичам приключенски и исторически романи(като теб  Grinning).
Кримките не ми допадат,фантастика- хич.
Имаме разнообразна библиотека и голям избор.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт