ИЗРАЕЛ 37

• 17 234
  • 291
  •   1
Отговори
# 165

Като на капак днес му ударихме и един голям лизингов шопинг (не знам каква си специална тенджера на Тефал дето наистина изпържи близо кило картофи с 1 лъжица олио, нов лаптоп за щерката и тем ми ти подобни излишни неща).

О, Актив фрай ли? И аз ом месец- два съм и хвърлила око. Честито да ви е и обезателно да кажеш дали наистина стават хрупкави. Пише, че става и за други зеленчуци, дали?

# 166
  • София
(кликнете - снимката не е от абитуриентската вечер)

Едно ... две ... три...
четири...пет...шест ...
седем... осем .... девет...
десет ... единадесет... дванадесееееееееееееееет !
Йеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Щастлив житейски път сине мой !

До днес ние твоите родители, вървяхме пред теб
и ти показвахме пътя.
От днес ние твоите родители, заставаме зад теб
и с трепет ще следим твоя път.

Намери своя път сине, извърви го с гордо вдигната глава !
Изпревари ни сине ... върви по-нагоре ... по-напред от нас !
Бъди нашата гордост !
Ние твоите родители ти вярваме и обичаме !

Бъди щастлив и достоен !

Бог да благослови пътя на нашите деца !

Амин !

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:37 от дядо хаджия

# 167
Амин,дядо Хаджи!

# 168
Ей Дядо Хаджия, какво пожелание направо настръхнах  и се просълзих, ама наистина.

Ние сме на четвъртия етаж усети се леко земетресението и се клатеха лампите и саксиите поне пет минути. Децата се изплашиха искаха да си преместят леглата до моето идваха да се гушкат. Тия природни катаклизми не са шега работа.

Бубе много радостни новини си съобщила  Hug Всичко ще се подреди защото го заслужаваш.

Пете много хубава разходка, а твойта съседка може да пробва с плашило да ги прогони тези досадни гарги.

Тали само ни дразни с тези разкошни тортички  Rolling Eyes искам да съм й детенце.   bouquet

# 169
  • София-България, Израел - където си поискам
Дядо Хаджия, на добър час на твоето пораснало момче Peace
Много, много късмет му желая  и нека бъде ваша гордост и занапред и
да има много поводи с които да ви "разплаква". Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 170
честит празник дядо хаджия,да ти е живо  и здраво момчето и много късмет за в бъдеще.Голям симпатяга е Embarassed

# 171
Дядо Хаджия, на сина ти и на всички наши деца и внуци, малки и големи, желая здраве и късмет  bouquet, а също

успех

good luck and"break a leg"

ни пуха ни пера

בהצלחה

# 172
     Дядо Хаджия, честит абитуриент!

Да му върви по вода!  bouquet

# 173
Ех, дядо Хаджи прекрасно и трогателно!
Сигурна съм, че този красавец го заслужава. Вярвам и той се радва, че е попаднал на готини родители, като вас! Пожелавам му късмет и такъв жизнен път, за какъвто той мечтае!
 Надявам се, че и аз ще кажа това след някоя година на своите деца и от сега да знаеш, че те изплагиятствам  Grinning!

И като ползвате уреда да изкоментираш и при нас, че аз много съм се зарибила. Дори мислих да пускам тема в готварският за отзиви.

Аз идвам да ви почерпя виртуално за р. д. на миУто ми, който става на 17 ... отново    Laughing.

Тортичката е лека угат гвина с рибат халав (чийз кейк с карамелен крем) в унисон с предстоящият празник.
Съничка, торти- пасти, обаче да знаеш че не ти е на далавера  Naughty гледам страховито- задължавам да си оправят стаята и вещите, както и да заучават талбицата за уморение (пардон умноЖение  Laughing).

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 13:16 от Tali Dan

# 174
ОО Тали само така ,трябва да се научат на ред значи тогава ми запази Мадлен за моя Никола  Mr. Green и аз ги строявам да си оправят стаята и да учат даже вчера ги карах да ми помагат да готвиме  Mr. Green и гледам лошо ако не слушат.

Да ти е жив и здрав рожденника много уважение и любов ви пожелавам Heart Eyes

И аз правих подобна тортичка ама с друг вкус за св.Валентин за малките вкъщи да се радват
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361612

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 14:40 от suni4ka

# 175
  • Някъде там...
Дядо Хаджи,много успехи на абитуриента  Peace
Тали,да ти е жив и здрав младежа  Grinning

# 176
  • София-България, Израел - където си поискам
Тали, да е жив и здрав мъжа ти Hug
много здраве и късмет му желая!
тортичката изглежда невероятно вкусно, браво Hug

# 177
Тали,честото на младежа   

# 178

Честит Рожден ден на съпруга на Тали!

# 179
  • София
Ха, здравейте!
Аз не съм минавала отдавна, но понеже ви знам, че сте любители на снимчиците - да ви почерпя:

http://snimka.bg/album.php?album_id=381345

Малко снимчици от закъснелият ни "меден месец" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт