ИЗРАЕЛ 37

• 17 237
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
 Ilka, прекрасни снимки. Голяма сладурана си имате  Heart Eyes. Аз в петък бях в Йерусалим и скоро ще кача и моите снимчици  Grinning. Ех, много обичам Йерусалим  Grinning

# 181
  • София
Скъпи приятели, много ви благодаря за поздравленията за моя син. Утре като изтрезнее ще му ги дам да си ги прочете сам.

Сега съм малко емоционално превъзбуден та не знам и какво да пиша.

А да Тали честит рожден ден ъъъъ... бе обърках се май е на съпруга ти ама пишеш, че пък бил на 17 години, бе виж ся няма значение, на който и да е там да е жив и здрав пък другото не е важно. А иначе в готварския са открили тема за Акти фрай, ама е още бедна. Аз тепърва почвам да експериментирам и да я разучавам. До сега бяха изпържени 10 кг. картофи и карамелизирани не знам какво количество банани. А иначе машинката върви с около 20-на рецепти, според които може да се готвят и зеленчуци, да се пържат кюфтета и т.н. не могат само да се правят супи и много течни ястия.

Хайде като ми мине там емоционална ще пиша пак.
Лека вечер и още един път ви благодаря много.

# 182
Тали,Честит рожден ден ,на твоя мъж!Да ти е жив и здрав,и много да те слуша newsm59

Дядо Хаджия,да ти е жив и здрав абитуриента!Да се похвалиш и със студент! Laughing

_ilka_ ,много хубави снимки!Да ти е жив и здрав бебока!

# 183
Саба Хаджи, честито !

Тали, и на момчето честито - да е жив и здрав!

Илка , мерси за споделените фотоси! Как сте ? В Израел ли сте сега ? Гледам май 2009 ...  Simple Smile

Аз нямам много време за нет , освен откраднати минутки тук и там напоследък.  Уроците по шофиране започнах. Голям кеф  е  да караш автоматична кола  Party ....само трябва да свикнеш със самата нея . Учебната е по-малка от нашата , но няма нищо - ще свикна и на нашата. Инструктора казва , че съм била като шофьорка на обирджии hahaha .... Тяхни си лафове , знам ли ... Похвали ме  де . Щом не забихме чело в предното стъкло - добра съм. Аз се шегувам , обаче  сама си харесах шофирането  Party ...

Хайде до скоро, че не знам кога пак ще седна на компа  Hug! Лайла тов! Пожелавам на всички да заразявате околните с добро настроение , защото то се връща и на вас в отговор. Бъдете с хора , които ви карат да се усмихвате по-често  Peace

# 184
  • София
бяхме 10 дена в Израел, в Ирушалайм по-точно. така и не успяхме да се организираме да отидем някъде да се поразходим, но си го оставихме за следващия път, който, надявам се, няма да е отново след година и половина  Praynig
много ми хареса. натрупах много впечатления и емоции.
бяхме и на зоопарк. ще ви почерпя и от там със снимки, тия дни. беше разкошно!
а сега - лайла тов! ние бе кешер  Laughing

# 185
Дядо Хаджи, много хубаво дете сте отгледали върнах се пак да прочета пожеланието което отправяш защото наистина е страхотно и чак сега видях, че се цъка на заглавието и се отваря снимка. Пожелавам му да постигне това което той иска, повече радост и съвсем мъничко грижи.

Петя от компа се метна на кола браво браво  Mr. Green

Илка много хубави снимчици си ни почерпила. Пренесох се виртуално там и някак си успях да  почуствам атмосферата както сте снимали хората улиците - благодаря  Hug, а и вие самите сте много хубави особено малката кукла пу пу пу

Бубе, къде ни е кафенцето разглезила си ни с кафенца и закусчици и сега ни липсват.

Да се похваля аз съм горда мама защото на концерта на училището мойта щерка беше наградена 1. с грамота за отличен успех /само около 5дечица получиха такава от нейния клас в който са 34 деца/  и 2. с грамота за това че нейна рисунка спечели второ място от цяла България в конкурс по изобразително изкуство  Grinning

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 08:55 от suni4ka

# 186
  • T"A
Привет, банда! Аз се върнах с много хубави впечатления и приятни емоции  Hug Като кача снимките, ще разказвам повече, но Краков е невероятно красив град и всичко полско ми стана много мило   Mr. Green

Тали, да ти е живо и здраво голямото момче   bouquet Бъдете все така прекрасно семейство и делниците да са ви весели като празници  Hug

Съничка, поздравления за успеха на дъщерята, все така хубави емоции да ти носи и да успява във всяко начинание!   bouquet

Дядо Хаджия, честито за абитурента! Кога и ние ще имаме тези вълнения за внуците, ееееех! Отстрани изглежда по-приятно да си дядо или баба, отколкото родител  Party

_ilka_, много се зарадвах на снимките! Аз мислих, че е някакъв далечен план (в бъдещето) този меден месец, а вие вече сте го реализирали  Hug С бебка ли бяхте? Кога да ви очакваме отново?  Flutter

Пете, ако не си забравила, че си ме питала - клубът, в който е член свекър ми, е някакъв частен кънтри клуб*, в смисъл - при създаването му хората от квартала са дарили средства и сега само те и семействата им могат да го ползват, не зная дали е популярно и на други места в Израел, сигурно има подобни клубове... Та, мисълта ми беше, че покрай него се възползваме от право да влизаме и ние... не е различен от другите кънтри клубове, просто е по-малък и с ограничен достъп  Peace
*За който не е запознат - кънтри клуб тук казват на такива клубове с басейни, глезотии като спа, фитнес и пр. - всичко събрано на едно място  Peace
Браво за първите километри като щофьорка, все така да ти е успешно шофирането и с настроение  Grinning

До по-късно!  bye Поздрави на всички  Flowers Bouquet

# 187
  • София
...
Дядо Хаджия, честито за абитурента! Кога и ние ще имаме тези вълнения за внуците, ееееех! Отстрани изглежда по-приятно да си дядо или баба, отколкото родител  Party
...

Ми виж сега то и аз за внуците много не знам още. Тя моята щуротия е на 2 години и 6 месеца та още не си е показала всичките дивотии просто защото не ги е измислила още.

Та за сега имам опит само как да се справям с едно малко диво, живо и здраво биченце, което няма 1 минутка мира.

Иначе тя вчера на абитуриентската на синът ми беше неотлъчно до него и даже му оправи ризата като се облече ама сега нали са си рода не може така да остави тя вуйчо си.

# 188
  • T"A
Дядо Хаджия, аз съм разбрала-недоразбрала  Blush Извини ме - изкарах те дядо на по-големи деца  ooooh!
Ама, да знаеш, че и ти имаш вина, защото си махнал снимката и не виждам за какво става дума  Thinking

Тя моята щуротия е на 2 години и 6 месеца та още не си е показала всичките дивотии просто защото не ги е измислила още.

Та за сега имам опит само как да се справям с едно малко диво, живо и здраво биченце, което няма 1 минутка мира.

Твоята щуротия е известна във форума и става ясно колко ви е забавно заедно  Grinning

# 189
  • София
Дядо Хаджия, ...
Ама, да знаеш, че и ти имаш вина, защото си махнал снимката и не виждам за какво става дума  Thinking
...

Ми нямам представа защо не се отваря при вас снимката. Сайта ми уж се отваря от всякъде та затова я качих там. Ето ти пак линк:

http://www.poptolev.eu/moodle/file.php/1/tematgraf/foto1.jpg

Па ако пак не се отваря не е толкова голяма загуба. Тя и без това снимката му не е от абитуриентската вечер (то албума е качен в фейсбука на щерката, ама аз с тоя сайт още съм на "Вие").

# 190
  • T"A
Е, определено щеше да е пропуск да не видя какъв хубавец е синът ти!
Много впечатляваща снимка  Wink

Линкът ми се отвори без проблеми, не зная какъв е проблемът с онзи линк, който беше в предишен пост  Thinking

# 191
  • Някъде там...
Мента,добре си се завърнала  Hug
Пете скоро чакам да почерпиш за книжка ама реална почерпка  Mr. Green
Суничка,да са три живи и здрави децата и все така да те радват  Hug

Аз да ви се похваля:Днес завърших първи клас  Grinning По мнение на Хайя нивото ми е Бет (нали няма да държа изпит та я караме на преценки) Понеделник почвам алеф+  Peace И да почерпя :

# 192
Ментова,добре завърнала се! HugЧакаме снимки!

Бубе,честито!Да си все такава добра ученичка Laughing

# 193
  • София-България, Израел - където си поискам
Съничка, браво на твоята дъщеричка Peace Hug
Илка, прекрасни снимки Peace догодина пак да отидете  Laughing пу,пу дъщеричката ти е голям бонбон Heart Eyes да е жива и здрава!
Пете, хайде скоро да се похвалиш с книжка Peace нас виртуално може да почерпиш Laughing
Мента, добре си се завърнала Hug чакаме снимков материал.
Бубе, браво  на теб Heart Eyes успех и на следващото ниво, да ги смаеш всичките там Peace
На всички Hug Hug

# 194
  • T"A
Най-после и аз видях дъщеричката на Илка  Party Какви очи има само: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381345&pid=12486865

Бубе, да ти е честито завършването на първото ниво и още много успехи нататък   bouquet
Имаш няколко дни почивка до следващото ниво  Grinning Пак ли е дневен курс? Колко продължава? И със същата учителка ли?
Интересно ще бъде да разказваш, ние сме си свикнали и преживяваме каквото става в улпана  Hug

Wink

Общи условия

Активация на акаунт