ИЗРАЕЛ 37

• 17 216
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там...
Моите родители са от едно село близо до Сребърна (Силистренско) Там са най-вкусните кайсии  Peace
А Петя покрай вкъщи няма да профучи,че улицата е без изход  Mr. Green Да профучава покрай форума и да дава отчет къде е била цял ден  Peace
Пийвам си аз биричка Голдстар и си хапвам бейгале (нещо като солетки ) Наздраве  Mr. Green

# 106
  • На дивана, под юргана

... Е това му е неудобството на климата в Израел, че бързо се стопля бирата.

Абе аз имам една идея за дълго-о-о-о остудяване на питиетата, ама още не съм я патентовал...  Wink

# 107
  • София-България, Израел - където си поискам
Аз пък в Израел винаги съм се чудела как при тези температури държат яйцата в магазина на рафтове, а не в хладилна витрина newsm78 и никога не съм купувала развалени яйца.В Бг лятото е абсолютно забранено , да се продават така Thinking
Мента, и аз понякога мия яйцата преди да ги счупя Thinking
Ина, да ти е жива  и здрава Елена   bouquet
Честит имен ден Ели , само хубави неща да ти се случват Peace

# 108
  • Някъде там...
Ех цял ден ги мислих тея именички и накрая някой вкара светлина в тунела ми  Mr. Green

Ели,слънце...Честит имен ден!!!

Инче,честит имен ден и на дъщеричката ти!  

# 109
Привет!

Аз докато се наканя да пиша  Rolling Eyes и вие нова тема сте отворили.... Simple Smile

Честит Празник на именничките !
Да са живи и здрави !

Борянка разбирасе , че ще те поканим в парка да караш колело с нас  Party  Hug аз пък се замислих ... дали да не си взема едни ролери  Blush много ми се карат, малките докато са с колелетата и аз покрай тях да си обикалям с ролерите.. Simple Smile
Татянка много готини снимки  Heart Eyes
Мента лек път утре и приятно изкарване  Hug  а за сродяването ....имам предчувствие за теб, че първо ще бъдеш мама на момиче  Simple Smile  така че ще пазя Теди  Wink

# 110
  • Някъде там...
Близначкова,не става така  Naughty Аз вече казах:Момче ще е  Peace  Grinning
А за ролерите-супер идея.Аз също много харесвам да карам,но тук са прекалено скъпи а и настилката ни не позволява да карам  Tired

Някой ходил ли е на концерт в Кесария ? Четох ,че Сарид Хадад ще има концерт там  Peace

# 111
Ти пА уж не обичаш чалгата  Joy признай си !

Здравейте  дружина ! Къде ходя ли - по улиците ама не с кола . След няколко дена ми е първото качване на  возилото - дръж се возило  Party...не съм малка - ни на акъл, ни на тЕлО  hahaha .... 100 шекела на урок (40 мин.) Брех ...Май ще изкарам поне 35  урока  .... 3500 шекела ако ме оправят бива !

Говорихме си днеска с приятелки (мами от драдинката на Саги) да си направим някакво  групово записване на кънтри клуб - майки с деца  .Правят отстъпка - 2000 шекела  за сезона ...половин година  от  сега  един вид. Има си басейн , джамбори за децата  с надуваеми щуротии и какво ли не ... Не ми се ще и там да ми се моткат същите муцуни - все едно не се гледаме достатъчно  Joy Mr. Green ...Мълча си аз , не ми се ще . Те  по една обява се запалили  - абе , идете и вижте първо - израелска (женска) работа ... Искам с мъжо да си направим абонамент  някъде с децата , не със  същите кокошки  hahaha дето ги виждам на всяка крачка. Ще  чакам да му изтече абонамента  в  сегашната фитнес  зала и вече ще се абонираме семейно ама не само на фитнес  зала , а на клуб с басеин , сауна и  занимавка за децата също. Тръгвам и аз , 'щото свърших  с ражданията по официални сметки и ми се  иска да се завърна малко и към онези занимания от преди  Simple Smile. Някой членува ли някъде ?

Другото  - педикюрчето ! Пак ще е модерно тъмно, плътно червено това лято. Взехме да показваме пръстоците  от  сандали и ето на ! Много харесвах  червен  лак на краката  с  камъчета на големите пръсти . В началото миналото лято се дърпах - смях викам си ...червен лак  ooooh! като едно време ...На крака хубаво седи  след  един хубав педикюр! Получих талон за безплатно оформяне на вежди и 50% процедура за лице - отстъпка ... Няма да се възползвам обаче , не ща да ме чопкат - вежди сама си правя , а лицето - ммммм...можеше и да е добра идея да ме облъчат малко и да сияйна отведнъж в нощта - "I saw the light ! Yea !"

Изнаприказвах  10 килограма  глупости , де да можех да олекна с толкова ама ...ц !

Ханд , няма лек тази болест носталгията , душа ! Има едно свикване  с факта , че трябва да свикваш  Simple Smile . Научиш ли се да  си мълчиш и да говориш по-малко за това  с хората , които също ги боли на раздяла с тебе .....май е най-добре. Ние вече с нашите  с поглед  се разбираме , въздишка и така ...Изприказвахме си приказката , няма какво да се направи и лек няма . Преглъщаш буцата  в  гърлото и гледаш да не плачеш поне много додето не се скрият от погледа . После плачеш ако си без деца наоколо. Ако имаш късмет няма да останеш сама и няма да  дадеш воля на напиращата болка. Ако пък го направиш  - олеква  временно , до следващият път и до следващата раздяла. Има и други неща в живота , които един човек , в частност една жена, преглъща. Има неща , за които оставаш безмълвен .Сърцето е  дълбок океан - това е от Титаник ...помните ли ? "Женското сърце  е дълбок океан"....

Хайде  Hug лайла тов !   Hug

# 112
  • Някъде там...
Ти пА уж не обичаш чалгата  Joy признай си !

Аз нея не я знам коя е...Това ми е от опитите да чета реклами във фейсбук  Blush И все пак като прочетох за Кесария и концертите се сетих,че Хайя ми е разказвала,че там се организират страхотни концерти  Peace А иначе като цяло не бих отишла на какъвто и концерт (тълпата ме задушава) ,но бих излушала разказче и бих разгледала снимки  Peace Сега отивам да я прослушам тая Сарит какво пее  Mr. Green

# 113
В никакъв клуб не членувам аз,по едно време  любовните ми дръжки бяха твърде големи  Mr. Green,та ходех на танцова!Имах огромното желание да запиша моето дете,но тя ми казва:Ако се запиша,до живот ли ще е ? JoyНе мога да подскачам два часа! Joy Joy

Обожавам червен лак,OPI имат страхотни цветове,ама и цените им са страхотни Laughing

# 114
  • София
Стига бе и по Израелско ли имате чалга певици ?

И квоооууу могат ли да се мерят с наша Пепа, Цура, Радка Пиратка, Сашка Васева, Гергана и не помня още кои селски моми ?

# 115
Ми тя  чалгата от  ореанталските земи е тръгнала ,  САБА ! (саба = дядо, ударението на тъмната буква) Уж лайла тов , а то .....

# 116
  • Някъде там...
Има дядо Хаджи има-тука всичко има...Ама аз не ги знам още...Предпочитам по мммммм рок музика,дискотечна...

# 117
  • София
Ми тя  чалгата от  ореанталските земи е тръгнала ,  САБА ! (саба = дядо, ударението на тъмната буква) Уж лайла тов , а то .....
Няма такива - лайла тов. Иде тука хвърля бомбите нали и после ей така невинно айде лека нощ.  Laughing
Между другото попреслушах я тази във вибокса и останах с впечатлението, че просто жената си има изпълнения от много жанрове.

# 118
  • T"A
Аз ходих да проверявам една фитнес зала - http://www.physical.co.il/ - но не ми хареса, че абонаметът е за 1 година и прекъсването е голяма история. А не искам да се обвързвам за цяла година - ами, ако не ми хареса или ми омръзне?!

Имаме и "вход"* към квартален кънтри клуб, един малък, не кънтрито на Кфар а-Макабия.
Заради басейна ни беше, но не сме го ползвали все още (да не казвам от кога е - 2 години  ooooh!). Паркът и плажът са ни най-редовните "клубове"  Grinning

Фитнес имаше в службата си моят мъж, но интерес нямаше.  Mr. Green

* този вход е по-особен от абонамент, защото го имаме покрай членство на свекър ми и той може да кани членове на семсйтвото си напр. Не знам дали го има и в други клубове, май си е нещо специфично тук...

# 119
  • T"A
Близначкова,   bouquet и Борянка  Hug, може да направите залагания.
А аз ще тръпна в очакване  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт