Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 924
  • 471
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Мая, да ти е жива и здрава принцесата! Прекрасна е  Heart Eyes А твоята промяна е страхотна!  Peace
Дори, и ти изглеждаш супер. Няма нужда да съжаляваш за килцата, важното е да няма повече, а така си добре  Hug Не знаех, че си била и даскал, виж колко време се знаем, а все научаваме по нещо ново  Party
Волна, успех!  Flowers Four Leaf Clover
Малкото магаренце искаше да се къпе във фонтана, затова се дърпаше. Ама като е ината ,нека да си стои такава и на снимките и да се гледа някое време колко опака е била  Mr. Green
Аз да си покажа прелестите от преди режима на новичките, които не са имали "щастието" да ме зърнат "преди" http://images25.snimka.bg/005630281-big.jpg

# 376
Волна, на добър час! Швейцария е прекрасна Simple Smile

Вещичке Hug, сладури голями са ти децата! Попътен вятър им желая Peace

# 377
  • София :(
    Добра ви вечер  Hug
   Връщам се да чета, че три дни без комп си е жива мъка  ooooh! Кога ще наваксам е загадка, та да нагушкам всички от сега  Hug Hug Hug
 Липсвахте ми мноооогоооо   bouquet

# 378
Вещи  много хубави снимки,от които личат приятни  емоции, гарджетата ти са супер  bouquet
 Volna peperudka ще стискам палци Peace

# 379
  • Варна
Вещи, огромна промяна! възхищавам ти се много!ама снимай се по-честичко вече!  bouquet
Волна Пеперуда, успех миличка ти пожелавам!дано се чувстваш добре там!ще ни липсваш!ако можеш- пиши! Hug Hug Hug
Дорче, браво мила!много си хубава!

# 380
  • София
Волна, и аз стискам палци! Успешно пътуване! Hug
Вещи Hug аз съм от тези, които не са имали това щастие да те видят преди!   bouquet  bouquet Браво!
Да кажа, че "баницата" се получи и е доста прилична! Става си за хапване с айрянче. Пуснах и снимков материал в рецептите Sunglasses
Дори  Hug
Лека вечер на всички! Hug

# 381
Здравейте и от мен момичета и момчета,

Цяла седмица ви "гоня" по темите и чак сега успях да изчета всичко.
Честито на всички с поводи   bouquet - именни дни, рождени дни, свалени килца, месечинки, на дечицата празниците.

За мен много в телеграфен стил: режимна съм, ще дойда на срещичката утре (много се мотивирам на срещички), днес си облякох една ризка дето за последно ми ставаше преди да забременея с големия Simple Smile

Да споделя че при себе си наблюдавам явлението че задържам когато съм много притеснена или имам много проблеми или пък зор на работата. Но когато се успокоя и всичко мине и килата пак почват да падат.

Това е от мен
Гушки на всички Hug
Лека и отслабваща нощ

# 382
Snow4eva  баничката ти изглежда супер вкусна! И аз като мина на ПЗ след 3 дни мога да си я приготвя нали(сори ако задавам поредния тъп въпрос)¿
Обаче понеже тук не знам къде да търся извара мога да си я приготвя с сиренце 0. 3 % нали¿

# 383
Понеже Мастъра,Мис Марпъл и Сноучева ми бутнаха перото,и аз пуснах моите тиквички в рецептите.Страшно са бързакови,само и месо да имаш на масата.
Само ще Ви чета,засега Tired

# 384
  • София :(
            Хич нищо не съм прочела до тук, но искам да ви пожелая красива нощ и сладки сънища  Hug

# 385
Лека нощ и от мен момичета·До утре·

# 386
Пуууу, че е пусто тази вечер в темата newsm12  Ама така е петък е, празник е....
Утре съм на среща от завършване и щях да си купувам нещо "мадамско". Купих си само блузка, а сега не си намирам поличката  Cry Утре ще ходя на пазар (Зори, нали и при вас беше пазарен ден  Hug ) и се надявам да си харесам някоя.
Айнур, ще се фотна с новите парцалки (мисля, че си поръча снимки  newsm78 ), пък и за сравнителен отчет на 4-месечието  Hug
Вещи, много си постигнала, а децата колко са порастнали... (сравнявам снимковия материал) ... абитурента е наистина красив млад мъж ( петък е  Mr. Green )
Волна пеперудка  Hug  и аз ти стискам палци  fingerscrossed На добър час!
Bluelady, Мастерче, Вещи, Дорче(много му беше удобно на мокрото дупе в басейна  Laughing ),  Hug Hug Hug Hug и аз съм от музикантския отбор 

# 387
Вещи, да ти са живи и здрави дечицата.Абитуриентът е много чаровен, а малката, такъв закачлив поглед има и е голяма сладурана.А ти изглеждаш отлично newsm10
Мая и твоето сладурче е много много хубавко.
И като заговорихте за Музика  да кажа, че и аз мъничко съм свързана с нея, но в момента се занимавам с друго.
Аз вече направих един месец с Дюкан , че и един ден.Имам още два килограма за сваляне. newsm44
За сега се харесвам в талията, но видът на бедрата не ме задоволява.Дали въобще ще мога да сваля и там. newsm12
Лека на всички!!!   bouquet

# 388
Здравейте   bouquet!
Вещи, поздравления за абитуриента и за малката сладуранка Simple Smile Много е сладко това дете, а и е с характер  Wink
Аз от сега искам да ви пожелая весело изкарване на софийската среща, да кажа на Светлат, че не е забравена и да обещая, че ще дойда на първата юнска среща, понеже нещо се позагубих напоследък Sad
Гушкам ви всички и утре да сте с минуси  Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
Лека и отслабваща и от мен   love001 txtloves
Вещи, страхотни са и тримата   bouquet А ти .... как няма да искаш да се снимаш, я се виж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт