Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 914
  • 471
  •   1
Отговори
# 390
  • до Бургас
Добро утро!!! Hug Hug Hug

Elence-може би инцидентно ти боли корема, а може и нещо друго, най-добре отивай на лекар Hug Hug
lipstick-Много се радвам, че 3-та ти се отразява така добре Simple Smile Hug
vesito5, -  Hug Шуши, Сани, Десинцето, Dj 100-Къде сте? Hug
ЗлаВещица-Страхотен абитуриент,а и малката кукличка голяма красавица Hug
maia_a-Супер си, браво момиче Hug
Volna peperudka-Ще ни липсваш HugСтискам палци Hug

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 05:26 от YuNI

# 391
 Юни добро утро и благодаря за кафето Hug.Тая салатка и махам царевицата и я почвам веднага newsm22

Да благодаря на Вещи за снимките  bouquet.Много красив абитюрент bowuu.Да ви е жив и здрав и успех нататък!

Отдавна бях обещала на Люси  Hug да сложа в подписа си тая хубава приказка от нейния край.Постоянствайте и ще успеете!
За всички абсолютно  newsm51

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 06:58 от tqna

# 392
Добро утро, момичета!  Hug
Чакам си кексчето и само да ви поздравя...
Elence-и на мен ми се е случвало. Веднъж. Претоварване на стомаха. Режимна храна, но... Оттогава гледам да внимавам. Уж!
Вещи - моите най-искрени поздравления! И моят син беше абитуриент миналата година  Heart Eyes нека им пожелаем светъл път! И знам какво е да не се снимаш поради нефотогеничност, но ти бъркаш, сериозно!
maia_a- наистина прекрасни постижения!
Volna peperudka- успех! Следвай мечтите си...
Зорита - а защо  Tired?
Прекрасен ден за всички!

# 393
Добро утро сладички
Добре съм днес съм - 200г. Нямам време да пиша.  Проблеми с баща ми,  но се размина и вече е добре. От вчера подготвям маса за бал- 2 на моята зълва на детенцето. Днес ще празнуваме .   chef  chef  chef #Crazy #Crazy #Crazy
ЗлаВещица-Страхотен абитуриент, Hug Hug Hug Hug Hug
Юни добро утро и благодаря за кафето много си сладичка  bouquet  bouquet  bouquet
Нищо не съм чела  и спирам да пиша защото нямам време
лек ден
МИРКА и ти ми липсваш Hug Hug Hug Hug
Gardenia и ти  Hug Hug Hug Hug Hug
 чочосан  и ти  Hug Hug Hug Hug
янич и ти  Hug Hug Hug Hug
нарциса  и ти  Hug Hug Hug
 Вики  Hugднес ще се видим във  Велинград Hug
всички сладури ми липсвате много и много ви обичам лек ден

# 394
Привет  Hug

Аз пак за бързо-нищо не съм чела,че 3ти ден съм на работа и нямам търпение да си почина 2 дена  Tired

Та влизам пак за отчет и бягам  Mr. Green още - 200гр Party

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 395
Добро утро и от мен!
Вчера бях на бал,едвам не се изкуших с едни
еклерчета...От днес със във втора фаза-ще
ям таратор.
МОмичета,знам,че трябва да се яде често,но
аз пия много вода и ям само 2 пъти дневно.
Вода не задържам.Вредно ли е това?

# 396
Добро утро  Hug
Видях много хубави снимки  Grinning
Вещи, много готин абитуриент  Hug. Толкова е чаровен. А за палавата Приси, ще ти кажа само едно. Радвай се че е такава. Моите синове се много срамежливи, но понякога това чак ме дразни. Като сме някъде на гости, те не правят абсолютно нищо сами, не говорят с никого, не се сприятеляват с деца. Това всичко от срам. Хич не е хубаво да знаеш. А иначе у дома да не ти говоря какво става-война  Crazy.
Мая, и твоете дЯти е много хубаво, че и ти  Hug
Зоритка, последния ти пост хич не ми Ареса  Laughing. Много беше постен  Mr. Green
Белиссима, трябва да се яде мила, не е хубаво така два пъти на ден само  Peace
Elanor, честит рожден ден   bouquet

# 397
Ох,знам...и в книгата го пише,ама като не ми се
яде...Дано сега като започна зеленчуците да
имам повече апетит.От два дни чакам да дойде
момента,ще има таратор,прясно зеле задушено,
миш маш...Голям кеф.Хич не си падам по месото,
предпочитам постно.

# 398
Elanor, честит рожден ден   bouquet
Ай, как ме излови, даже аз бях забравила! Благодаря много!  Hug
Черпя виртуално, кафенце или кой каквото си пожелае. Лек и отслабващ ден на всички!   bouquet

# 399
http://media.snimka.bg/3090/012435256-big.jpg
Ето ми коремът,който искам да махна.

# 400
Добро утро! Hug
Снощи кам 10 като ми се прияде нещо ...еййй #2gunfire...пробвах чипса с белтъците,но съм изтървала солта.Като стана едно солено,чак ми се Sick .Иначе не стават ,чак пък хрупкави newsm78....ама ако ти се яде нещо може и да се залъжеш.  Rolling Eyes

# 401
Ох,знам...и в книгата го пише,ама като не ми се
яде...Дано сега като започна зеленчуците да
имам повече апетит.От два дни чакам да дойде
момента,ще има таратор,прясно зеле задушено,
миш маш...Голям кеф.Хич не си падам по месото,
предпочитам постно.

Belissima
Тук има момичета които бяха вегетарианки, но почнаха да консумират поне риба и пилешко. Просто това е режим в които се яде месо и то е основния двигател. Ако ти е неприятно да ядеш месо може би пак трябва да преосмислиш дали да правиш този режим. Защото ако продължиш така в един момент просто ще спреш да сваляш и мнооого ще се демотивираш. НО решението си е твое, просто това е моето мнение.

Ето ти малко откъси от книгата.

"За да бъда съвсем ясен, ще уточня: всичко, което е било позволено при режима на чистите белтъчини, ви е позволено и след него, що се отнася до количеството, часовете и смесването. Не правете понякога допусканата грешка да приемате само зеленчуци и да се откажете от протеините.
...
Знайте все пак, че през смесения период, който ще продължи, докато постигнете желаното тегло, главната роля ще се изпълнява винаги от режима „белтъчини без зеленчуци". Така че не се учудвайте, когато забележите, че теглото ви спада стъпаловидно - скача надолу с чистите белтъчини и се задържа на едно място със зеленчуците."

# 402
  • Варна
добро утро любими мои!всяка сутрин пия кафето си с вас!нямам търпение да седна и да чета!обичам виии! Hug Hug Hug
весели събота и неделя на всички!
забравих - още едно кило е в историята! newsm68
Elanor, честит рожден ден!много здраве и късмет пожелавам! bdbaloni

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 08:58 от Petenci-cvetenci

# 403
Добро утро на всички!
Вещи, maia_a, имате прекрасни деца, така се порадвах на снимките ви. Вещи, и аз те виждам за пръв път и "преди", и "сега", искам да ти кажа, че много те уважавам за упоритостта, защото знам, че сега при теб е по-трудничко и много силно ти пожелавам да успееш!
YuNI, благодаря за кафето и закуската   bouquet
Belissima, трябва да се храниш по-често. Една от идеите е да накараш организма си да вярва, че никога няма да го оставиш гладен, така той няма да трупа резерви и ще разгражда всичко. Създай си режим по часове и го спазвай, това е моят съвет. Поначало при Дюкан няма ограничение в броя хранения и в графика, но в твоя случай ми се струва, че ще помогне. Както с пиенето на много вода постепенно се свиква, така ще стане и с храненето. Както и друг път съм казвала, представи си, че протеиновите храни са твоите хапчета, които трябва да приемаш, за да се излекуваш. Що се отнася до корема, не са много сланинките, дано бързо останат в миналото. Струва ми се, че при теб коремни преси ще са много от полза. То и при всеки де, но в случая можеш да ги използваш за насочено въздействие върху проблемна зона.
Честит рожден ден на Elanor, която не познавам, дори и като ник, но това никак не пречи да й желая само хубави неща за празника!   bouquet
За себе си не мога да се похваля, както съм си режимна, вече три дни си наддавам и съм качила над кило. Почнах с нетърпение да чакам края на ПЗ дни, с надеждата да се отърва от тоя излишък. Чак ми се ще да можеше да мина на П, но знам, че не бива и няма да го направя. А може би ми влияе и напрежението, искам да ви споделя, че си напипах уплътнение на гърдата и в понеделник или вторник съм на мамография. Като чета и сравнявам симптомите, ми се вижда по-вероятно да не е най-страшната диагноза, но тъй или иначе ... страх ме е. Опитвам се да не мисля за това, но мисълта все избива отнякъде  Sad
Сега заминавам по домашни задачи, на всички желая хубав и отслабващ ден!
pink85, nartsisa, zorita, Hotchili  Hug Hug Hug Hug всички останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 404
  • София
Добро ви утро на всички!

Вещи, да ти е жив и здрав големия батко - направо досущ италианец  Wink, малкия батко и сладката Приси - не ядосвайте детето, ей! Naughty

Не съм чела много  Embarassed , ама сега ще се върна да попрочета, докато си пия кафето .

ДориHeart Eyes

Днес има среща, надявам се да се видим с доста от вас, въпреки че ще прелетя за малко  Hug Heart Eyes

За всички по една  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт