Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 910
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
От ударният период П-5 дни от 54.400 сега съм 52.500.
От днес 2 фаза.

# 406
Добро утро!
YuNI  както винаги първа черпи с кафенце.Благодаря мила  bouquet
Elanor,   ura честит рожден ден!
Belissima  корема ти според мен ще се оправи с малко повече упражнения специално за тази част.Но пък като гледам какви слаби крака имаш.Доколкото си спомнян сме едни и същи килограми,само че аз съм с плосък корем /въпреки двете раждания/,но пък с доста голямо дупе и по едри бедра.Извинявайте,че се отклонявам.Корема ми е толкова плосък,благодарение на Пина и нейната каланетика!  bouquet
Усмихнат и отслабващ ден newsm10

# 407
Добро утро на всички дюканстващи!
Хапвах повече вчера и кантара е надолу! Супер!Ама като не ми се яде през повечето време!

# 408
Добро утро, кльощавелки  Mr. Green и кльощавел  Sunglasses !
Вещи - Да са ти живи и здрави дечицата! Абитуриентът не само красавец, ами и много стилен! А малката мис... да я схрускаш!  Heart Eyes
Мая - и твоята зеленоока кукла е бонбонче, а разлика ти е огромна!  Hug
Волна пеперудка - отиваш в страна, където банките са повече от дупките по нашите пътища, кравите са по-красиви от жените, а шоколадите...уау ! Пази се от последните, ей!  Naughty
Зорита - ако още се чудиш за дългия нокът на кутрето... има си предназначение, да знаеш! Например - по-лесно се почиства ушния канал; още се чудя обаче при почистване на носната кухина как не си засягат очния нерв  Joy
Еланор - ЧРД, да си жива, здрава и щастлива!  bdbaloni

# 409
От ударният период П-5 дни от 54.400 сега съм 52.500.
От днес 2 фаза.
Минавай си във втора фаза и хич не му мисли. Даже и 5 дни П са ти били много. Къде го видя този корем  Shocked. Никакъв корем нямаш. В седнало положение много ясно че ще изпъкне напред. Ако дадеш някоя снимка права, ще видим дали имаш. Ти на това ако му викаш корем, аз какво да кажа за моя  hahaha
Майтап, минавай си във втора, достатъчно си седяла в първа  Hug

# 410
  • София
Добро утро! Hug
Честит рожден ден на Elanor  bouquet
Yuni, мерси за кафенцето и закуската! Hug
Аз съм се разготвила. Правя си пилешки дробчета на фурна и чакам да стане време да изпека и хлебчето, което ще е за 3 дни и ще мажа с Excuisa.
В сравнение с вчера имам минус от 300 гр, но понеже дните са ПЗ ще изчакам до понеделник.
Хубав почивен ден на всички! Hug

# 411
Добро Утроо     bouquet   Heart Eyes

Вещи- как може да не се снимаш- толкова си  чаровна и такава хубава фамилия имаш!  Баткото е много хубав, успех му пожелавам в живота ! А малката- ауу каква сладка рокличка има принцесешка, пак квичах пред монитора  Grinning
    Днес е прекрасен съботен ден само дето аз съм седнала да уча това търговско право което ме съсипва вече месец и още 4 дена нямам изгледи да мръдна от вкъщи- ще си седя по гащи, че умирам от жега, ще лоча вода и ще повтарям кодекси. Забава  Sad
   Много късмет на Волната пеперудка !!!!Честит рожден ден на Elanor  baloni

На Miss Marple  Hug Two Hearts Hug Hug  не се кахъри за тези кила и аз за пръв път откакто съм на диетата правя плюс че и тъкмо почнах ПЗ-то и ще ходя с увиснал нос и аз 5 дни. Но обикновенно на втория П дни и си свалям килото ! Ау, сега прочетох- задължително да отидеш на мамограф !!!!! Най-вероятно не е страшно, но все пак, отивай да ти е мирна главата. Пред МЦ също се получават уплътнения в гърдите, да не е това?

Ще ви оставям любими, но пак ще понамина. За днес ще си готвя- пъстърва на скара с гарнитура от "пържени картофи"- тиквени клечици на фурна хаха, но се самозалъгвам  Mr. Green

# 412

Добро утро в ранният преди обед  Rolling Eyes
Кантарът ми показа 98.100  newsm44 . Днес ми е първият ПЗ ден сле 5 П, та няма да бързам с лентичката, да не се окаже измама  Cry 
Страшно много изкушения ме гонят, снощи и гости имахме и хапваха едни вскусни неща ... До сега не им обръщах внимание, а в последните два три дни какво ми става незнам!  smile3515 На всичко отгоре снощи ми заявиха, че нищо не съм била отслабнала и не си личало!  #2gunfire 12 кг съм свалила, а те не виждат! Само мъжът ми и детегледачката са забелязали промяната и слава Богу  Grinning На другите им казах, че явно и преди и сега не са ми обръщали внимание! На тях им стана неудобно, на мен ми стана хубаво, че ги сложих на място и живота продължава да е хубав   bouquet
Много, много усмивки, щастие и веселба в комплект с минусчета пожелавам на цялата дюканска общност  Hug

# 413
  • Разград
Привет банда!  Hug
Благодаря ви на всички за комплиментите и за топлите думи!  Hug Hug Hug
Yuni, благодаря за прекрасната закуска и за кафенцето!   Както винаги си първа! bouquet
Elanor, Честит Рожден Ден, миличка! Пожелавам ти много щастие и постигане на всичките ти мечти!  newsm59  
bdbaloni
Вещи, абитуриентът ти е прекрасен, както и другите ти две дечица! Ти си голяма хубавица, мила, показвай се по-често!    smile3525
Волна пеперудка, приятно изкарване!  Peace Peace Peace
Сега да ви се похваля! Днес с кантарчето ми много се обичаме. Показа заветните 69кг. Бягам да си сменя линийката, че аз я сменям на кръгла цифра!
Пожелавам ви много приятен ден и после снимки от срещата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 414
  • Варна
Булка Марулка, не им обръщай внимание миличка на тия хорица! 12 килограма не са никак малко, и съм сигурна, че разлика има!не се ядосвай!после ще ти казват сигурно - ауууу ,много си слаба, не ти отива така!в никакъв случай не искам да обиждам приятелите ти, но немога да не коментирам!много се ядосвам на такива хора!
еййй, много забавление и смях ви пожелавам днес на срещата!непремено да пратите снимки!чакамееее!

# 415
  • Пловдив
Благодаря момичета, отново  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Чудех се дали да го напиша, но постът на Булка Марулка ме накара да взема решение за писане. "Старите" дюканки знаят отношението на майка ми към режима и резултатите. Вече години наред чувам само "никаква разлика не виждам" при всяка среща с нея. А се виждаме 2-3 пъти в годината. Сега като дойдоха за абитуриентската - пълно мълчание. Само от време на време приказки от рода "ами да, тя надебеля, изгониха я от работа, защото там такива дебели не искат"; "ааа ... остави я нея, тя има воля, гладува момичето и отслабна, ама то си е така, диетата е силен глад, каквото и да ми разправят, аз си знам, не може да се отслабне като се яде"; "мисли си, че като яде само месо ще отслабне, тия хора акъл имат ли, как може да не знаят, че от месото се дебелее"; "ми ще е слаба ми, всеки ден я срещам като ходи на пазара и купува плодове, ама то всики знаят, че така се отслабва". И накрая за изпроводяк ми каза "и да го оставяш това месо, че лятото идва, от дебела все по-дебела ставаш"  ooooh!

# 416
  • София
Булка Марулка Hug освен да кажа и аз да не им обръщаш внимание... Но пък има хора /честно казано и аз съм сред тях/ които не обръщат голямо значение на нещата наоколо и трудно виждат разлики. Не искам да оправдавам гостите ти, но аз наистина съм такъв тип и трудно забелязвам. Трябва да е голяма разликата... или цвета на косата променен, за да кажа на 10-тата минута "ти си променила нещо или...?"
Вещи, много е тъжно когато това е от близки хора! Лошото е, че наистина преди години имаше една поговорка "закуската изяж сам, обяда раздели с приятел, вечерята - дай на врага" и колкото по-малко се хранеха хората, толкова се ширеше убеждението, че се отслабва. А плодовете и зеленчуците като калории са най-нискокалорични и навремето това беше модерно - да се гледат калории. Аз съм израстнала тогава и новите революционни открития, че колкото повече се яде /зависи какво, обаче/ толкова повече се ускорява метаболизма, са чужде на по-възрастните хора - нашите родители. Баща ми е доста закръгленичък и си знае една диета - Скарсдейл и нищо не признава. Наскоро го научих да си прави мъфини и желирани степчета с кис. мляко /защото много обича сладко, но е диабетик/ и това е, което прихвана от мен.
Просто не трябва да обръщаме внимание. А в един момент - резултатите ще блеснат и хората ще ни открият с цялата ни прелест!  Sunglasses Laughing
А ако не го направят - толкова по-зле за тях!  Laughing

# 417
  • до Бургас
tanyatais- В началото и на мен не ми се ядеш, а сега да видиш... Hug
Еланорparty002
`Belissima`-ако това е корем... Hug
HotChili-Милата  Hug
Булка Марулка-О има различни хора, едните казват "не ти личи", други пак "стига си отслабвала, ще се разболееш, на нищо не приличаш", така че.. Hug

# 418
И аз да се включа !
Булка Марулка не се от4айвай! Хора разни,идеали разни!
А иначе майката на свекърва ми е мед.лаборант и цял живот кръвни картини и утайки и прочие е зачитала само за здраве! Та,свеки беше 150 кг близо на сватбата ни преди 2 години ,а от 6/5/08 е на Дюкан и е свалила 60  кг,та около 89,88 е сега и е неузнаваема!Майка й само повтаря че не е здравословно,но и когато бе дебела беше пак същия разговор.Изследванията й са супер напоследък,а жената е преобразена!И тя заслужава да се порадва на хубава визия след 15 год напълняване изведнъж,неядене (ядеше по 30 грама месо на ден,1 краставица и доматен сок повечето дни) и обезформяне на тялото.
Така че хората постоянно си говорят и хорските уста или тези на близките вечно ще бърборят!Не се отказвай,а смело напред,защото стимула е голям,а наградата си заслужава "усилията-хапване на корем и слабеене"! Hug

# 419
Здравейте! Hug Hug Hug

Еланор
,честит рожден ден,сбъдване на всички твои желания! newsm59 newsm38

Да споделя третофазен опит,снощи за пръв път (почти два месеца трета,и 11 месеца втора),хапнах ориз,леле щях да умра,така ме заболя корема,ужас,но слава богу плюс нямам,ще го избягвам явно ориза,определено киноата не ми действа така,и е толкова по-богата на протеин!Това е!

Вещи,уби ме с твойта майка,наистина ли така ти говори?Важното е,ти как се чувстваш!

Като гледам май ще правим сборна Дюканска Музикална Формация-Дорче,Мастерче,BlueLady,и моя милост,та ако има и други да се обаждат докато е време! newsm68

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 13:10 от Nyala

Общи условия

Активация на акаунт