Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 908
  • 471
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте сладурки и сладурчо!И аз най -после се научих да ви прочитам и после да пиша·Проблема е че съм много нетърпелива и сприхава и искам да правя всичко бързо·И впрочем това е първият режим в живота ми който изпълнявам стриктно и толкова дълго време·
Белиссимаимаш си страхотно симпатичто коремче и ако видиш моето едва ли ще се сещаш вече за твоето Mr. Green·Но да знаеш че коремните много помагат за стягане·
Вещистана ми болно когато прочетох за реакцията на майка ти·Много е кофти когато близките ти хора реагират така·
Булка марулкане обръщай внимание на такива хора които или завиждат или наистина не са те забелязвали и преди· Когато махнеш 12 кг със сигурност си личи·
И да се оплача от съдбата си на домакиня днес правих баница за моите хубавци и така миришешееее-ужас·Но аз си хапнах триците и изобщо не исках и да знам·
Много усмивки и свалени килца пожелавам на всички ви през почивните дни Hug Hug Hug·
Elanor честит празник!Пожелавам ти здраве и много сбъднати мечти!

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 13:07 от Ичони

# 421
За тези ,които много се изкушават..защо не си правите всеки ден Дюканско кексче,и да си го разделяте на 4 пар4ета.като ви се прияде нещо много..просто хващате парче кекс Wink(или ако обичате соленко...солено кексче с шунка например)
Аз триците досега само така си ги ям. Laughing

# 422
  • GYM
Здравейте и от мен Hug Като стана въпрос за майки- току що изпратих моята, която за 1 седмица не успя да разконспирира какво точно, по колко и как ям. Само на няколко пъти каза - много си отслабнала. Отначало неодобрително, ама после започна да копира и да напада режимните ми храни. За тази 1 седмица тя свали 4 кг. без да е гладувала и без да е на Дюкан. Просто спря да се тъпче както обикновено hahaha
Вещи, мила, напълно те разбирам, цял живот слушах майка ми, която натякваше колко съм дебеличка, а сега, горката гледаше така Shocked
БулкаМарулка, това трябва да те амбицира, дет се вика и кьоравите да видят, че си отслабнала Hug
МисМарпъл, стискам ти палци, вярвам, че всичко ще е ок Hug
Аз си продължавам режима, но се замислям дали да не променя целта си. Вече много се харесвам, а и първоначално мислех, че ще ми е добре на 48 кг, но сега вече си мисля, че ще съм грозно слаба. Смятам да сваля още 1 кг и да преценя. Така или иначе съм решила да правя много дълга ТРЕТА, за да стабилизирам кг, свалени отпреди, няма смисъл да се изтощавам прекалено. Нека някой по-опитен ме посъветва Praynig
Прекрасен ден ви желая Hug Hug

# 423
Добро утро момичета   bouquet
Аз съм тоолкова щастлива  newsm44 имам си МИНУУС от рекордните (за мен) 1 600  #Crazy Не бях споменавала, тъй като както вчера се обсъждаше, е глупаво да ви занимавам с плюса си, когато съм го постигнала умишлено и съзнателно (на сватбата, с бяло вино Blush ), но вчера бях 50 кг, а тази сутрин се качвам и ..... 48.4  #Crazy МНого се кефя ! Даже не повярвах,всеки знае че малкото килограми за сваляне не падат така наведнъж... почнах да местя кантара из жилището  hahaha а накрая използвах и котката, взех я в ръце, щот съм сигурня тя колко кила е  Joy И бяхме 53 с нея - значи е вярно  hahaha
Благодаря на Мастърчето, Юни и Деър за съветите, аз разбрах, че Деър е права - корема ми се е задръстил...снощи с тази идея пих билкови хапчета за ...  smile3550 и всъщност сега съм с такъв минус  Party Та за всеки с моя хроничен проблем - не чакайте момичета!!!! Намерете нещото (ленено семе, парафиново олио, чай, билки ...) и не се оставяйте повече от два дни без ВЦ (не като мен по 4-5)  Naughty
Вещи, стана ми мъчно  Tired От малка съм се възмущавала на тази несправеднивост точно майката да не подкрепя детето си (защото аз имам много добричка майка и виждах разликата с тези на приятелки - коя я наказала несправедниво, коя й казала че дъщеря и е трътла или глупава и тн) и ти пожелавам някак чудотворно да види твоята майка колко хубава си станала и да те подкрепи   bouquet Едва ли има нужда да добавям, че дори и при нормален здравословен режим на хранене аз точно от плодове дебелея  hahaha

# 424
Здравейте момичета!  Hug Чета ви постоянно и пристрастено, но пиша рядко, и сега нямаше да се включа, но Вещи ме провокира по два повода.
Първо и най-важно - честит празник на патеричка, да ти е жив и здрав абитуриента и цялото ти прекрасно семейство, да сбъдне мечтите си и да ви радва занапред!  smile3525 Видях прекрасни снимки!
Моят син снощи празнува абитуриентския си бал, много съм щастлива, но и уморена и облекчена се чувствам. Утре заминават за Албена. Сутринта го видях за малко, беше много доволен. Бих показала снимки с удоволствие, но съм на "Вие" с тези неща, ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна!  Praynig
По повод на коментарите на майка ти, ще ти кажа, че снощи нито свекърва ми, нито зълва ми забелязаха - 15 кг разлика, а иначе прекрасно виждаха всеки качен кг и беше повод за коментар. Не се сдържах и им го казах в ресторанта направо и ... нищо - леко сконфузени погледи и моментално изместване на темата. Честно казано - обидих се, въпреки че мисля, че съм над тези неща. Здраве да е. Та специално за Вещи - поздрави от мен още веднъж, изглеждаш прекрасно, децата ти са красиви и усмихнати, желая ти да изглеждаш все така и на следващите два абитуриентски вечери!    bouquet
Извинете за дългия пост, дано не съм ви досадила.  Embarassed
Поздрави на всички успешни и усмихнати Дюканки, вие сте моята виртуална подкрепа!  Hug Hug Hug

# 425
  • Пловдив
Моята майка е извън всякакви норми. Не е от лошо чувство, но тя си има изградени представи и принципи и не можеш да я накараш да се мръдне и милиметър от тях. За съжаление вече все по-трудно ги изтрайвам и доста често изпадаме в пререкания.  С идеите и мога да напиша книга и направо ще стане бестселър - чудя се дали да не го направя и да забогатея за нейна сметка на стари години  Mr. Green
Валери, важното е, че тук се подкрепяме - къде с добро, къде с лошо(от рода - отивай да четеш първата страница) Cry  , но все пак вървим напред  Crazy

# 426
Вещи   идеята ти за книга е много добра Peace
Булка Марулка  има всякакви хора,не си го слагай. :stop:12 кг няма начин да не се виждат!Поздравления,че си ги поставила на място Peace
 Elence  мила какви хапчета пи,че и аз нещо я закъсах с WC

# 427
Честито на всички с поводи  bouquet.Въпреки ,че редовно ви чета рядко се обаждам.Този път обаче ме провокираха и хубавите снимки и многото поводи за честитки, а и репликите отправени към спазващите режима.
Според мене гледаме с очите си ,а виждаме с главата си.Изговаряме с устата си думите,но те са в сърцето ни.За това са си външни сетива,а същоста е вътре в нас ,зависи от душата ни дали е светла или е като зацапано стъкло провокиращо крив образ.Няма да си позволя да осъждам никого,а само ще споделя за мен самата.
Започнах режима с убеждението че това е единственото средство ,което може да ми помогне и за телесата да се стопят ,а и да си помогна здравословно.И както имах тази нагласа не ми се вярваше, а и сега ме нападат съмнения.Гледам се в огледалото,тегля се на кантара ,успявам да си закопчея дрехи, които не можех.И... пак не вярвам и пак не виждам като че ли промяната ,като че ли нямам "очи". За това може би не трябва да се разстройваме, когато другите  не забелязват промяната.Много скучноват и нравоучителен стана този пост  Blush за което едно голямо извинявайте!

# 428
...
 Elence  мила какви хапчета пи,че и аз нещо я закъсах с WC

Взех си Лаксал по тукашен съвет  Hug Имам предвид, че няма някакви нережимни съставки, а и са чисто билкови хапчета- не са химия, водеща до зависимост, както някои чайове,с  които имам лош опит  ooooh! Лаксена също става - на друга фирма е и е по-евтина, а пък аз съм се прекарала  Mr. Green

# 429
  • Пловдив
Галка, и аз , и много други момичета сме го казвали. Преди се виждахме по-слаби, а сега все се виждаме дебели. Лично аз преди в огледалото се виждах такава, каквато съм на снимките сега, а сега се виждам в огледалото същата, като на снимката "преди". Явно мозъците ни освен пробити, са и промити. И затова често се получава това криво огледало, което доста пъти показвам:

# 430
Bluelady_D и аз съм пред същата дилема за кг,остава ми 1 кг до калкулатора,който ми показва 62 ,но в момента съм по-слаба от периода когато бях 58 newsm78.Първоначално исках да се боря до 60 кг,но в момента всички дрехи (когато бях 58) са ми големки и то видимо големи... и затова реших от понеделник да съм в трета фаза,надявам се там да не оплескам постигнатото Praynig.
Вече чувам реплики зад гърба си : ''секси",''мъжът и е щастливещ'',''стртахотно маце''.....това от мъжете , за женското мнение няма да коментирам защото сами се сещате какви сме ''кобри''(не всички разбира се)
И защо пълните хора са отблъсквани не ми става ясно?Дали съм 75кг или 65 кг нали съм все една и съща личност?
ВЕЩИ newsm51 newsm51 newsm51 семейството ти е страхотно,а от отношенията на родителите най-боли.Ти си много силна и борбена затова преследвай мечтите си ако те те карат да си щастлива Hug
Мисс Мапръл  fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverдано всичко е наред и притеснението ти е било напразно Hug Hug Hug

# 431
Elence   bouquet  благодаря,след малко ще отскоча до аптеката

# 432
Bluelady_D и аз съм пред същата дилема за кг,остава ми 1 кг до калкулатора,който ми показва 62 ,но в момента съм по-слаба от периода когато бях 58 newsm78.Първоначално исках да се боря до 60 кг,но в момента всички дрехи (когато бях 58) са ми големки и то видимо големи... и затова реших от понеделник да съм в трета фаза,надявам се там да не оплескам постигнатото Praynig.
Вече чувам реплики зад гърба си : ''секси",''мъжът и е щастливещ'',''стртахотно маце''.....това от мъжете , за женското мнение няма да коментирам защото сами се сещате какви сме ''кобри''(не всички разбира се)
И защо пълните хора са отблъсквани не ми става ясно?Дали съм 75кг или 65 кг нали съм все една и съща личност?
ВЕЩИ newsm51 newsm51 newsm51 семейството ти е страхотно,а от отношенията на родителите най-боли.Ти си много силна и борбена затова преследвай мечтите си ако те те карат да си щастлива Hug
Мисс Мапръл  fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverдано всичко е наред и притеснението ти е било напразно Hug Hug Hug
Има нещо такова!1-я път с Дзкан на 3 месеца бях 79 кг, а ми ставаха дрехите които съм носила на 70 кг преди и се чудех какъв е този парадокс?А,сега отново на 94 кг си мечтая пак да го жидя това чудо!

# 433
  • Пловдив
Това дали си привлекателен или секси не зависи винаги от килограмите, има много хубави едри и пълни жени, има и много грозни слаби ( нищо че грозни жени нямало).

# 434
Здравейте. При мен всичко засега върви нормално. Simple Smile карам си 5/5 вече взех да свиквам с това гадно месо... Simple Smile
Гледам тук всички сте се наредили с едни хубави снимки. Simple Smile Рекох чакай и аз да пусна някоя и друга снимка че съм обещал отдавна.  Grinning Малко имам още паласки оттук оттам и малко бричове ама срам не срам пускам някоя снимка Simple Smile
Както вече съм обещал снимките ми са само по патка  Mr. Green Но патката ми е хубава така че поне от нея не се срамувам  Mr. Green Само да отбележа че не съм като тия Аполони които си разменяте в петъчните дни Simple Smile но поне се старая да го докарам до някаква нормална форма Simple Smile
Значи на снимките съм след месец и половина на Дюкан и с 8 г. по-малко отколкото в началото. Simple Smile
И тези които постоянно повтарят че не съм си държал на думата да знаят че като обещая нещо го правя Simple Smile

ето - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380505
паролата е логична - patka  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт