Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 918
  • 471
  •   1
Отговори
# 435
 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ти си просто ....нямам думи  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Е това е човек, който съ държи на думата

# 436
Вещи,децата със сигурност са от теб,поодрали са ти кожицата smile3504.Да са ти живи и здрави.
Пинк85 и аз от понеделник скачам в трета.Миналата година по това време бях на тези кила/не съм била на диета,просто работех И вечер  в ресторант,та нямах време да спя и да ям нормално/,но сега дрехите ми падат.
Плюс това кривото отледало ще ме преследва дори да стана по-малко килограми,пак ще искам още.
Та стига експерименти.Човекът правилно си е казал за калкулатора.
Заредила съм се с киноа.За хляб обмислям още дали да си пека или да купувам.

# 437

Като гледам май ще правим сборна Дюканска Музикална Формация-Дорче,Мастерче,BlueLady,и моя милост,та ако има и други да се обаждат докато е време! newsm68

Обадих се аз, ама пак сте пропуснали да ме прочетете  Grinning

Олеееееееее, Борка, остави ме без думи  smile3505 Патката ти е страхотна   smile3501 ,  и не само тя  newsm53! Незнам как си бил с 8кг повече, но наистина ли ще сваляш още?
Да ти е криво огледалото и на теб?   kiss

# 438
  • до Бургас
Борис- Браво Бате, казано сторено е такива хора харесвам smile3521 smile3532

# 439
  • Там някъде нейде !!!
Охххх, момичета аз пак съм зле. Една хрема ме е хванала и ме побърка на акъл. Дали да не взема да си купя вече витамини да пия и аз незнам. Дали пък не ми се поизтощи организма от тоя Дюкан и затова да се разболявам  newsm78, и аз незнам. Дайте ми съвет какво да правя, но без съвети да се откажа от Дюкан, защото няма да го направя.

# 440
  • GYM

Като гледам май ще правим сборна Дюканска Музикална Формация-Дорче,Мастерче,BlueLady,и моя милост,та ако има и други да се обаждат докато е време! newsm68

Обадих се аз, ама пак сте пропуснали да ме прочетете  Grinning

Е, къде без тебе Hug Тъкмо ще съберем дребитата (тя моята е много музикална) и ще направим и детска група Laughing
Борка, страшен си човече, ей такива мъже уважавам: като кажат нещо- няма шест-пет.
А за килограмите мисля, че при мен разликата идва от разликата в мускулната маса. Т.е. преди съм тежала 48 кг, ама с повечко сланини, а сега - чиста мръвка съм останала. А и 18 месеца бутане на количка си казват думата ,то си е тренингSimple Smile

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 16:12 от bluelady_D

# 441
Здравейте и от мен!  Hug
Не мислех да пиша, но видях снимките, които Вещи е пуснала. За огромно мое съжаление трябва да си призная, че аз съм точно такъв случай. Погледна ли се в огледалото и виждам нещо страшно. Въпреки че вече нося най-тесните дрехи, които някога съм имала, пак не се харесвам и искам да съм още по-слаба. Именно заради изкривеното си виждане преди 2 години се докарах до там да припадам по улиците и да идват да ме прибират колеги от различни места. Знам, че това никак не е хубаво и се старая да не го правя, ама ми е много трудно. Не знам защо, но не се харесвам.
Просто исках да споделя!

# 442
Еленце,разби ме с тази котка hahahaА пък за снимките на Борис нямам думи,то бива бива патка,ама чак пък толкоз Mr. GreenДнес съм вече 62.200кг, и най-накрая свалих по един см. в ханша и в ръката.Вещи не мога да проумея-вместо майка ти да те подкрепя,да говори по този начин newsm78Разни хора-разни идеали.Аз пък зарибих майка си с нашия режим-към края на месеца ще и напълня хладилника с всичко необходимо и започва.От климакса е качила поне 15кг. и ще трябва да ги маха.Лек и успешен ден   bouquet

# 443
абе, хора-петък ли сме днес!!! newsm78 newsm78 newsm78
И аз обичам хора,които си държат на думата! Hug Hug
Борка,не ти виждам паласките!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 444
Пуууу, че е пусто тази вечер в темата newsm12  Ама така е петък е, празник е....
Утре съм на среща от завършване и щях да си купувам нещо "мадамско". Купих си само блузка, а сега не си намирам поличката  Cry Утре ще ходя на пазар (Зори, нали и при вас беше пазарен ден  Hug ) и се надявам да си харесам някоя.
Айнур, ще се фотна с новите парцалки (мисля, че си поръча снимки  newsm78 ), пък и за сравнителен отчет на 4-месечието  Hug
Вещи, много си постигнала, а децата колко са порастнали... (сравнявам снимковия материал) ... абитурента е наистина красив млад мъж ( петък е  Mr. Green ) Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Волна пеперудка  Hug  и аз ти стискам палци  fingerscrossed На добър час!
Bluelady, Мастерче, Вещи, Дорче(много му беше удобно на мокрото дупе в басейна  Laughing ),  Hug Hug Hug Hug и аз съм от музикантския отбор 
               ГАРДЕНИЙЧЕ - така си хилках - веднага ти дойде апетитът - хаха - апък малката сладурка е направо върхът в басейна!!
               МАЙЯ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката кукла - страхотен е бомбон, а с тия зелени очи колко ли сърца ще запали?  Hug
               HotChili -  споконо мила - не съм сърдита, нито ядосана, казахм си мнението и всичко мина и замина, нали казахме че нервите не са добър приятел при режим на отслабване  Heart Eyes
               ФЛУЧИЯ - браво мила - радвам се за твоята трета;
               ДОРИИИИИИИИИИ - сладурано, БРАВО, БРАВО, БРАВО - не само че си отслабнала, но и ги задържаш вече толкова много време - така да бъде завинаги  Hug Hug Hug
               ВОЛНА - попътен вятър и сбъдване на твоята голяма мечта ти желая  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover УСПЕХ! Всички трябва да преследваме мечтите си  и да ги осъществяваме!  love001
               ВЕЩИ - имаш прекрасно семейство, да са ти живи и здрави и само да те радват!!!
               ВЕСИТО, АЙНУРЧЕ, НЕЛСЪН  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
               ВИКИ - ако бъдеш на първата юнска среща в София - ще дойда и аз  Joy Joy Joy

ЕЛАНОР - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ!
               БЕЛИСИМА -    да ти имам корема  Heart Eyes, я погледни в подписа ми да видиш какво се казва корем - кО се фУкаш  newsm47
               НИАЛА - хайде оформихте един квартет музикантите, може би ще има цял оркестър ......  newsm51 smile3534
               МИС МАРПЪЛ - накрая май на 31 ще бъдем ТИ, ЗОРИТА, АЗ, НАРЦИСКА и гостите от СОФИЯ - голям майтап. А колкото за проблема ти - НЕ БЪРЗАЙ ДА ГО ПРАВИШ ПРОБЛЕМ, защото може да е само сещо съвсем безобидно,  изчакай лекарското заключение спокойно!!!
               БОРКАААААААААААААА - ЕЙ ТОВА МУ КАЗВАМ АЗ СЕРИОЗЕН МЪЖ -
НИЩО НЕ ГОВОРИ ТАКА СЕРИОЗНО ЗА ЕДИН МЪЖ, ОТ ТОВА ДА СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА  smile3501 smile3501 smile3501 ей сега сигурно  99 % от дамите не вярват на очите си - защото ПАТКАТА наистина и много ....  ХУБАВА!!! newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 17:31 от ФИЛЮДКА

# 445
Филюдич, какво бе, мила, ме цитираш, пък стоиш безмълвна?  Hug
Bluelady, тя и моята е музикална, ама само вика от радост, не пее още. А като й пусна музика в колата, много е сладка как си тактува с крак  hahaha

# 446
Здравейте,да ви кажа днес една доброжелателка какаво ми каза Mr. Green
Имала съоченичка която се разболяла от рак на кръвта и починала скоро.Защото постоянно била на диети но последната Дюканскатая довършило защото се получило дизбаланс на белтъчините и .......тн. #2gunfire #Crazy
А тя е едня дебеличка като мен #Cussing out

# 447
Както вече съм обещал снимките ми са само по патка  Mr. Green Но патката ми е хубава така че поне от нея не се срамувам  Mr. Green
паролата е логична - patka  Simple Smile

smile3532 smile3532 Патката ти е страОтна smile3501 smile3533
Ей, успя да ни запушиш устите newsm47 ама ние пак ще намерим за какво да те човъркаме smile3534

Така не съм се смяла с месеци...

# 448
Здравейте,да ви кажа днес една доброжелателка какаво ми каза Mr. Green
Имала съоченичка която се разболяла от рак на кръвта и починала скоро.Защото постоянно била на диети но последната Дюканскатая довършило защото се получило дизбаланс на белтъчините и .......тн. #2gunfire #Crazy
А тя е едня дебеличка като мен #Cussing out
Ужасссссс!!! #Crazy #Crazy #Crazy Абе на тея хора не им ли излизат циреи на устата  newsm78 Как е възможно дотам да стигне некомпетентността и незаинтересованоста от здравето ти, че да изпозлваш нечие нещастие и трагична съдба  newsm78 newsm78 newsm78

# 449
Здравейте момичета! Какви са тези штуротии за болести след Дюкан. От задравно лице чувам, че болниците били пълни с хора спазвали режима . Има ли такива случаи или те просто завиждат Rolling Eyes. Аз за втори път спазвам режима и не ми се мре, не че е проблем, но две деца имам да отглеждам Grinning. Много мразя когато някой ми разваля мерака.

Приятна вечер на всички и по-нежно с мъжете. Joy

Общи условия

Активация на акаунт