Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 915
  • 471
  •   1
Отговори
# 450
Както вече съм обещал снимките ми са само по патка  Mr. Green Но патката ми е хубава така че поне от нея не се срамувам  Mr. Green
паролата е логична - patka  Simple Smile
[/quot

Ех,направо ме уби с това! Crazy Heart Eyes Laughing Peace

# 451
Здравейте момичета!
не пиша редовно,но ви чета мноого и без вас никога,ама никога нямаше да стигна до тук!!
Голямо мерси на всички вас  bouquet
Преди 2 дни направих 1 месец с режима.Тръгнах от 66кг,днес съм 59кг!!
Е,няма такова щастие..
Чъвствам се страхотно,пълна с енергия..
Живея в Маями,Флорида и тука никой нищо не знае за д-р Дюкан,спазват разни South Beach диетки  и др такива простотии
Попаднах на форум на английски за нашия режим и да ви кажа ,че повече от половината пишещи бяха българки,живеещи тук #Crazy #Crazy

Аз забелязах,че много свалям в ПЗ и намалих П на 2 дни и карам 5ПЗ/2П..
Единствения ми проблем е че не мога да спя повече от 5 часа на ден,но не е болка за умиране...
Подготвям се психически  за Трета фаза и всичко,прочетено тук е безценно

Лек и отслабващ уикенд  ви желая... Hug

# 452
   Здрасти,бандаааа!
  ВЕЩИ,още веднъж да ти е жив и здрав абитурента.Страхотни деца имаш!Евалла!А за другото-не обръщай внимание на никой и нищо-важното е ти как се възприемаш и чувстваш!  newsm10 smile3533
  МАЯЯЯЯ,разликата е умопомрачителна!Адмирации!! smile3501 smile3501

# 453
Борето ме разби! Joy
А вече съм на зеленчуци...и месо де.Довечера скумрия
на барбекю,тиквички и миш-маш. newsm64 Вкусотия!
И да питам,ако може,вторият ако го карам 1/1 става ли?

# 454
  • Варна
Евала Боре! мъж си! направо ни запуши устите на всички!  rotfImao smile3501

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 19:02 от Petenci-cvetenci

# 455
УУУУУУ :newsm18:  ЕХАААААА БОРЕЕЕЕЕЕ   dance НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ !!!! Браво, свалям ти шапка, умрях от смях с тая патка !!!

Филюдка     bouquet

Zorana честит месец от режима !!!! Много се радвам, че толкова бързо си постигнала целта си и то дори и с ПЗ дни- явно метаболизмът ти работи много добре !  Успех с третата !!!

А пък тея работи за болести от режима- не вярвам много много това са градски легенди.

И аз днес се виждах дебела заради този плюс от онзи ден. Но всичко ми е в главата, всичките тесни дрехи ми стават освен един корсет който си го бях взела преди 3 години, въпреки че и тогава го пуках по шевовете. Когато успея да го закопчея, ще мирясам  Crossing Arms

Ще готвя сърмитееее !!!

# 456
  • Sofia, BG
 Joy Тази тема не спира да ме удивлява.... Евалата, Борка те това е мъж на място!  Grinning Екстра си, даже и на снимките 'преди'  Sunglasses
Zorana Уау, Маями, Флорида ми звучи като страхотно място  Crazy Прости ми, но мъъъъничко ти завидях  Mr. Green Hug
Вещи Много красив и стилен абитуриент имаш   bouquet А малката като я видях на втората снимка, веднага си казах 'пак е имало изпълнения'  Laughing Случката със семейството ти силно ми напомни на 'Всички обичат Реймънд', но със сигурност да си участник в такива сценки не е толкова забавно, колкото изглежда отстрани..

За килограмите и мерките мога да ви кажа, че от многобройните идентични примери, които чета тук, спокойно можем да изведем следната Дюканска теорема:

1 Дюканско кило = 1.5 обикновени  Mr. Green Mr. Green

# 457
Hot Chili--благодаря ти !Не знам дали е от метаболизма ми или факта,че това ми е съвсем първа диета/режим!!
Не съм очаквала от себе си ,че мога..Ама тука при вас подкрепата е СУПЕР!

ванеса йо--наистина е красиво в Маями,защо не планирате една Дюканска среща тука следващия път?! Laughing
Има и обезмаслено мляко,и трици..само няма степчета...но има плодово мляко с 0% масленост и без плод/само с есенция/...

# 458
  • Sofia
meri_zajo  това според мен е случайност. Лично аз се чувствам за сега добре, а от познатите, които са били на режима не съм чувала оплаквания.

# 459
Мерито,пришки ни излязоха на устите да се питаме къде си и що се загуби newsm03
Видях те на верНандата,слез и успокой душите ни дюкански...............

# 460
Боже това изобщо не ме притесни тя е така да се каже доброжелателка в кавички Party

# 461
Еее,Борка, страшен пич си! newsm10

Днес ми е четвърти ден с П, но работата се зацикли малко с този МЦ, нищо не свалям, дори съм качила с 0,500 кг , но пък не се отчайвам ще ги избутам оставащите две килца някак си.
А днес бях на гости на майка си, ако знаете каква софра беше наредила..., нищо не ми се прияде, абсолютно честно, само дето ме кандърдисваше пет часа да опитам поне малко от нещата.Моли ме , моли ме, аз обяснямам, обяснявам и като капак на цялата работа мъжо и вика :"Ама бабо, да я знаеш само как яде в къщи,а тука се прави на интересна"  и тя естествено продължава да ме кандърдисва... smile3515 Абе луда работа...
Лека вечер на всички!  bouquet

# 462
  • София
Ха, добра ви вечер!

Чак сега смогнах да се прибера от миткосване по срещи, работа, спортни мероприятия ..... и оффффффф, уморих сЯ!

Ето снимчици от днешната среща в "Дивака":

http://www.album.bg/nelsun/albums/85873/

нямам време сега да ги надписвам, бяхме познатите муцуни, плюс Вая и Ривелка, която тоооооолкова отдавна не бяхме виждали  Hug Hug Heart Eyes Не знам какво съм си търсила в чантата, докато са ме снимали, ама явно съм го намерила, щом такава доволна физиономия съм направила  hahaha Joy Joy Joy
Чакахме да дойдат едни хора от един град леко на изток от София, ама те пак не дОдОха  Sad , висят на балкончето  Wink   Hug

ФилюдчеHeart Eyes

Дидка 23, много познато, миличка - не се притеснявай - всичко е в главата! Трябва да мине време - първо, за да свикнеш да се радваш на новата визия, второ за да свикнеш, че вече не си онази от предишните снимки и трето - да престанеш да си търсиш дефекти и да се вторачваш в несъществуващи недостатъци, което пак ни връща на първото  Wink
Брей, че се изказах  hahaha Joy Joy Joy, като се има предвид, че има- няма месец, откакто аз бях в същото състояние  Shocked Разбрах, обаче че е нормално ....

БорисShocked брях, какви снимки доживяхме да видим в нашата тема  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 21:14 от nelsun

# 463
Обичайните заподозрени,днес си говорихме с Немското цвети и завижд Crossing Arms,че сме далечко.
Прекрасни и ведри,както винаги.

СРЕЩАТА В РУСЕ НАБЛИЖАВА.  31.05    БИСТРО "КРУШАТА"   В 12 ЧАСА

# 464
  • Sofia, BG
Много сте сладки и слънчеви  Hug Венерас е много елегантна, а Майлс направо не е истина колко е отслабнала от предния път  Shocked Браво, на следващата среща май ще си към трета фаза  Peace

Момичета, благодарение на вашите ритници полетях със скорост 0.700 към шестичките! Знаех си, че положителните мисли ще подействат, предния път като помрънках и ме изритахте, пак имах много минусчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт