Елле - колежки сме трябва да се подкрепяме
Относно НОИ и на мен не са ми изплатени майчинските, поради същата причина най-вероятно счетоводителите не са ми пуснали молбата за продължаване след 315 дена майчински, но утре ще звънна да видя как стоят нещата и ще се включа с отоговор

И аз гледах Котката Марта в часа на мама

Относно постовете на Ася винаги са толкова забавни и зипълнени с толкова енергия - само и се възхищавам на тази жена как се справя със всичко и го прави с такава лекота

А аз вчера щях да превъртя, купуваме за Алекс розов Девин от големите, и снощи ще я къпя и приготвям банята , а тя беше в проходилката ,влизам в стаята за да я взема в банята и газя във вода, тя да събори цялата 19л. вода и направо целия хол плува, започвам да попивам, от там отиде се лепна на контакта, тъкмо я дръпнах събори цялата покривка от масата и се счупи една чаша , махам я от там отиде и ми изпокаса Бонзая листенце по листенце и за капак като я дръпнах и от там отиде да целува стъклото на балконската врата.............а аз си попивам ли попивам водата
щях да полудея.Исках вече да ляга и да заспива , че ще се метна през балкона
и като вечерта си седнах на компютъра да ви чета и стигнах до постовете на Ася
бях многооооооооооооо хепи
приятна вечер на всички отивам да простирам
забравих да се похваля, че малкото диваненце вчера направи 3 самостоятелни стъпки ( без да се държи никъде)
Лелеее скоро ще проходи и как ще я опазя да не си строши главата незнам

Но следя изкъсо дискусията за забавянията във форума и на повечето от момичетата са им казали, че утре ще имат превод. Сутринта тръгнах за НОИ да си вадя ПИК, а те спряли трамвая, дето и сега не си минава по пътя заради метрото и се отказах. В петък сутрин пак ще ходя.
/ да ми кажат тяхното мнение, а сега отивам да чета Кодекса на труда.
напоследък все се опитват нещо да ми увъртат. Искат да се връщам на работа ли к'во ли? Но аз ходя директно при счетоводителите и с управителя хич не се занимавам. Както и да е, поверявам си картата два пъти на ден след 11 и след 17 и утре се надявам да видя нещо, че лоша работа...
Обаче пък е много готино, защото със събуждането ни налазва като хлебарка
Да видим

.Това ми е най-любимото време през годината и най-любимото кътче, където бих желала да бъда по това време
. Ще ви чета редовно и ще пиша-имам интернет там