Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 8

• 29 805
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Пазя го въф тайна! построй си колодрума и събирай за втората зона Peace

Аз имам вече миниколодрум, чудя се за магазин за мед? newsm78, или за някое животно още.....

# 91
  • София
искам и аз да мина 17 ниво...Simple Smile Тези тотеми -обикновените,като идват изписва ли си го някъде?! newsm78

# 92
Пазя го въф тайна! построй си колодрума и събирай за втората зона Peace

Аз имам вече миниколодрум, чудя се за магазин за мед? newsm78, или за някое животно още.....
По-добре не ги харчи засега, а събирай за 2-а зона.

# 93
  • Варна
Пазя го въф тайна! тогава наистина по-добре ги пази за втората зона, че е голям зор събирането на пари на тея малките нива ooooh!

# 94
Ще ви послушам момичета, колкото и да ме сърбят ръцете да ги похарча Rolling Eyes

# 95
А как се обменят тотемите?
И като ти даде тотем, той къде е? (освен в таблицата под новородените) Или като станат 7 се активира?

И как проверяваме процентите на служителите? (за репутацията знам и пробвах същото на служителите, ама ньъцки)
Благодаря!

# 96
Може ли един...таен въпрос Rolling Eyes....Следвайки пътеводителя ми изникна следното питане. Разбирам, че втори акаунт е добре да се направи заради прогнозата, обаче като си заминат феите свършва и прогнозата. Позволено ли е да се рестартира постоянно. Не ми се ще да ме санкционират newsm78

# 97
Знаток и за служителите е същото, но е по-объркано. пишеш red, blue, green или yellow, в зависимост от това какъв цвят ти е линията на служителя.

# 98
Ми не ми излиза таблица  Sad
Сега отново пробвах. Никъде не излиза.

# 99
За служителите съм намерила по-лесен вариант. Влизаш в менюто Всички служители, отиваш на вю сорс, пак ctrl + f, обаче аз след това пиша надницата. Примерно моят от зоомагазина е с 21,55. Като ти намери 21,55 в страницата, гледаш няколко реда по-надолу къде пише blue и green и така си виждаш процентите. След това пишеш следващата надница и така ги виждаш всичките наведнъж.

# 100
  • Варна
с изключение на масовите служители ....тях само с одит ги проверявам (гледачи, пазачи, поддръжка) ...
си ги проверявам като им отворя страничката...примерно отивам при директора и тогава View Source  Peace

# 101
Nescafé,минах го нивото в ясен ден.Но аз съм в топъл климат и там дъждовен не съм имала никога.Предполагам,че ми помогна това, че съм премиум играч,а и имам  трите зони.Намалих цената на 1 лол,пуснах реклама и имах 4694 посетители.

# 102
.........................
каква цена на билетите да сложа в началото? 5 или по малко LOL за да събера 2000 посетители

# 103
.........................
каква цена на билетите да сложа в началото? 5 или по малко LOL за да събера 2000 посетители
1 LOL

# 104
Пазя го въф тайна - 1 лол  Wink и скъпа реклама и всички сърца на паркинга

Значи не всеки път става с Вю-соурс  Confused
Сега ми се върти една муха из главицата.....ако променя цифрите там...... какво ли ще се случи  goodandevil

Намерих го и в Мозилата  newsm68

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 13:44 от Знаток

Общи условия

Активация на акаунт