Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 8

• 29 805
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Ето значи не са обвързани със рекорди, това затвърждава твърдението ми, че получаването им е на лотариен принцип.
Забравих да кажа, че ако нямате нито един обикновен не можете да си купите магически дори и да сте склонни да си платите цената от 628 000 лол както е в моя случай.

# 76
Абе я не се връзвайте на препълнения зоомагазин, явно всички на 1во ниво имаме такова съобщение.

# 77
явно е някаква промяна и там, иначе ще е  егати и съвпадението

# 78
  • Варна
мда и аз имах препълнен магазин Rolling Eyes ама не ми пука  Whistling имам си други приоритети в момента Laughing

# 79
Нямам тотеми  Tired Имам рекордно умряла токачка  Mr. Green А в зоомагазина ми се раждат като за световно (продават се по 8-10 дневно)

А, имам 1 тотем, обаче къде е  newsm78

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 09:49 от Знаток

# 80
Същото се отнася и за другите тотеми, определено ми харесват и ще ги ползвам, днес имах 40 умрели и ми даде 8 тотема, трябва обаче да имате рекорд за умрелите, за да имате тотем, иначе не дава.
Ами това е.
Аз нямах рекорд днес, имах 20 умрели и получих само 1 тотем newsm78

# 81
  • Sofia
Мани ги рекордите, после ми светна, че не играят никаква роля.
Твоя 1 тотем си го пази да ти станат 7 общо и тогава ги обменяй, сега няма смисъл.

# 82
И аз имам съобщение за препълнен зоомагазин. Чудех се какво да правя и освен че му сложих 3 сърца за повече продажби, обучих продавача  с най-скъпото обучение, защото в момчето има доста хляб. Зелената линия му се вдигна от 81% на 93%, а жълтата от 97% на 98%. Аз пък си мислех, че жълтите линии не би трябвало да се променят newsm78 . Утре очаквам поне 100 продадени животни Simple Smile.

# 83
  Моята медарка вече прави за бой, произвела 488 буркана и продала само 68, ако и утре го направи ще я сменям.  ar4ibar4i , ти в какъв ден мина нивото с меда?

Моите зоомагазини също са пълни, а в едното зоо имам съобщение: "Имаш късмет, защото домашните любимци в твоя зоопарк раждат много малки. Но ти нямаш зоомагазин, където да ги продаваш на посетителите, трябва да построиш такъв!" , само че там изобщо нямам миниферма  Simple Smile.

# 84
Virginity, много благодаря за разяснението за репутацията Hug

# 85
  • Варна
Днес имам златен медал за щастие на животните  Laughing Но още си вися на нивото за 10 новородени - вече близо 2 месеца  Confused Всеки ден по 8-10 умрели и максимум 9 новородени  Rolling Eyes С тия темпове никога няма да го мина  Cry

# 86
Споменах ли ви вчера , че във втория си акаунт с 127 животни прескочих 17-то ниво  Grinning ето поредното доказателство , че всичко е една случайност ...

Там нямам феи , няма вкаран мондоз , никакъв зор не съм му давала ... единствено сложих 8 двойки щрауси в две клетки и в един момент -хоп и го минах. Новородените бяха 8 щрауса , 1 крава и 1 импала. Сега пък нивата със зоомагазина и меда нямат минаване  Joy то с 127 животни и посещаемост няма ...

# 87
Днес бях приятно изненадана:

"Голяма новина!
Току що ти бе съобщено, че журито на Световната Асоциация на Зоопарковете е било силно впечатлено от доклада на своя инспектор.
При такъв ентусиазъм от страна на съдиите, Асоциацията констатира, че твоят зоопарк е един от най-обещаващите, на които е попадала в последно време. В тази връзка, тя гласува и ти направи дарение от 75 000 LOL, за да ти позволи да се развиеш по-бързо."

сега се чудя за какво да ги похарча....на седмо ниво съм.

# 88
Имам два тотема Crazy

И:
Този път ти наистина премина всякакви граници! Ти направи сделка на Черния Пазар с изчезващо животно и WAF разбра за нея. Това, което направи, се счита за престъпление спрямо вида, който ще изчезне може би завинаги от планетата ни. Повече никога няма да имаш максималната репутация пред WAF, която никога няма да ти прости това ужасно деяние.
И сега? Какво е това никога Shocked

# 89
  • Варна
Пазя го въф тайна! построй си колодрума и събирай за втората зона Peace

Общи условия

Активация на акаунт