Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 8

• 29 829
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Аз нивата с 8000 и с 10 000 посетители ги минах наведнъж, не знам как стана тоя номер, като бях на нивото за 8000 посетители бях намалила билета на 1 лол с реклама и на сутринта като отворих зоото имах 11 147 посетители  Shocked. Но това се случи един единствен път и сега повече от 8500 посетители не съм имала, но с редовен билет.

# 586
Голяма новина!
Току що ти бе съобщено, че журито на Световната Асоциация на Зоопарковете е било силно впечатлено от доклада на своя инспектор.
При такъв ентусиазъм от страна на съдиите, Асоциацията констатира, че твоят зоопарк е един от най-обещаващите, на които е попадала в последно време. В тази връзка, тя гласува и ти направи дарение от 75 000 LOL, за да ти позволи да се развиеш по-бързо.

Това е страхотно! Crazy Едно животно ми е болно,но ще се оправи,аз съм оптимист Hug Обаче сме надолу с посещенията Sad

# 587
ВЪРНА МИ ГОООО Hug Party
Много благодаря на um_sami    bouquet

Eййй, супер. Дано да можеш да си смениш мейла, че да нямаш повече такива проблеми.

# 588
# 589
Някой може ли да ми даде прогноза за София

# 590
Направо се изнервих с тея търгове в саваната, много бавно става, а ме е страх, че ще ми умрат животните докато събера тези от специалната зона. Ако и днес не успея вече просто не знам. И тотеми нямам, а с малко тотеми излиза прекалено скъпо. Сложих все пак на ориксите, тях ги закрепих засега, но ако ми умрат чаплите или дъждосвирците мога спокойно да се гръмна Tired

# 591
Може ли някой да ми каже как мога да си подобря репутацията.Ще ви бъда благодарна.

# 592
  • София
продаваш вс новородени на УАФ и с дарения Simple Smile
освен ако линията не ти е лилава...тогава с дарения от по 1000000 лол.

# 593
  • Sofia
Може ли някой да ми каже как мога да си подобря репутацията.Ще ви бъда благодарна.
С дарения по-бързо или с продажба на животни по-бавно.
Бухти, вземи черен директор и ходи на черния пазар, по-лесно е и не толкова изнервящо.
Аз за 10-тина дни напълних на детето специалната зона в Минифермата със животни, утре трябва да вземе злато даже, а е едва на 22-ро ниво, няма пари да си купи лъв, но реших да експериментирам и то взе че се получи.

При мен нещата взеха лека полека да се нормализират, почти успях да си възстановя умрелите животни, още само някакви си 400 бройки ми остават.  Crazy

Може ли да ви помоля да погледнете на Дуци зоопарка: http://RadinaBambina.mondozoo.com тъй като тази седмица ми го е оставила да и го наглеждам и аз реших да и събера някой от липсващите златни медали, но колкото и подобрения да правя не ми дава злато за Най-добра архитектура, явно аз нещо пропускам, но не виждам какво.
А честно казано съм забравила след какви подобрения се взима този медал.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 11:08 от Valeria

# 594
  • София
Valeria - с директор колко процента на черният мога да си позволя да купувам от търгове на черно животни за спец. зони?

# 595
  • Бургас
Някой може ли да ми даде прогноза за София

# 596
  • Sofia
Ангелче, там животните са разпространени и много разпространени, изключвам Кветцала в Джунглата, няма кой да те ловне, мисля, че 70% са достатъчни, то ти едва ли ще успееш да купиш количества, така че няма да имаш ядове.

# 597
  • София
А за ориксите 83% дали ще стане...или да продължавам друг да търся.....все си мисля като стигна до медал з азона да купувам за минифермата, че най-лесно....

# 598
  • Sofia
За ориксите на 100% ти трябва те са изчезващи, с моя на 95% поне не минава номера, един познат има 98% и там не минава та си мисля, че за изчезващи и мондозки е 100%.

# 599
  • София
гадост Simple Smile))
аз тъкмо се зарадвах днес, назвначих най-скъпият който до сега бях виждала...викам си сигурно поне до 90 ще го докара....нъцки...може да се обучи до 83%......
отчайващо е Simple Smile
ее няма да рискувам тогава.....
то да стигна до там де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт