Посрещаме ЮНСКИ бързачета, нашите смели юначета. Тема № 66

• 11 355
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Добре доша на Петя.  Hug
Радвам се, че си добре и главоболието вече е отминало. Поздравявам те за това колко бързо си се раздвижила и си взела да се грижиш за малкия Мартин. Ти найстина доказа, че си майка герой.
Поздравявам Мариетака и Мимчето. Да са им живи и здрави бебетата.
Момичета еднократни пелени памперси ли означава.  newsm78 Извинявам се за въпроса, но какво да направя като незнам. Нали за това сме тук за да си помагаме. В моя списък за болницата има памперси за бебето. Еднократни пелени чух днес от вас и не съм наясно. Ще съм благодарна ако някой ми каже.

# 271
Петя, ти си едно доказателство, как след толкова много мъки, резултата може да е прекрасен! Радвам се, че сте добре и че всичко е минало добре при теб, честно казано очаквах и с теб да се засечем в МД  Rolling Eyes
Чакаме снимки и на Марти  Hug

# 272
    Gamby ,досега се ядосвах с тая ЖК, защото ми казаха, че коремът ми бил мноооого  голям и ме пращат в понеделник в окръжна на консултация със съмнения за едтр плод... ама иначе даже на ехо не ме гледаха, ами само ми опипваха корема и главата била голяма и бебето било голямо и общо взето само глупости ми наговориха. Майка ми ужасно се уплаши и ме прати веднага на лекар, пък аз да я успокоя, пък и да я видим малката чак мтолкова ли е порастнала, утре ще ходя в Майчин дом при Маским Яков на консултация. Иначе главата й е слязла вече много долу и ме посъветваха да се разхождам повече, че дано да родя по рано това "огромно бебе" (не че съм се спряла, от една седмица не ме свърта вкъщи). Аз много-много не им се вързах, но от друга страна аз съм се родила 4150, пък мъжът ми-4500, така че нищо чудно да имаме голямо бебе (не виждам кое му е лошото). Ще пиша утре за прегледа, мисля, че няма да е повече от 3300гр.

# 273
Петя, направо ме учудваш със силата и героизма си, евала от мен! Пожелавам си и аз да съм поне наполовина толкова смела колкото и ти  Hug Praynig

ninand, памперсите са еднократни пелени, да  Peace По принцип в списъка не е трябвало така да го пишат, защото "Памперс" е марка, превърнала се в нарицателно за еднократните пелени (като марката "ксерокс" за копирни машини) и може доста да обърка майките. Освен пък ако не държат да носите пелени именно от тази марка...Мисълта ми е, че можеш да купиш еднократни пелени и на Хъгис, Пуфис, Либеро или кавото там си пожелаеш, просто тябва да са за еднократна употреба...

ins, нищо лошо няма, разбира се. А те да те бяха погледнали с ехографа все пак. Моят корем също е огромен, при записа на тоновете акушерката уж също напипваше огромно бебе, а на последния ехограф доки каза, че си е напълно нормално детето, нищо че майка му с такъв шкембак. А аз само на него вярвам, лоши отзиви и за грешки от негова страна не съм чувала. А и дори да е 4 кг. бебето, не виждам какъв е проблемът да родиш нормално...

# 274
  Момичета,как да се справя с всички кукумявки,които смятат че им искам мненията и предложенията относно големината,височината на корема ми и кога евентуално ще родя ???smile3515 Днес бях по разкрасителни процедури,ходих и до местоработата си и получих коментари от сорта : "много ти е високо","не,не ниско е,ще родиш до няколко дни","много ти е топчест корема","прекалено ти е голям" и т.н  smile3534
   Колкото и да се опитвам да не си вкарвам техните простотии подкожно,няма как да не се шашкам  и да не влизам във филма smile3506
  Добре дошла на Петя и поздрави на всички днешни мами и много целувки на техните бебета  newsm32 newsm32 newsm32 newsm51

# 275
Петя, добре дошла! Радвам се, че с Мартин сте добре и сте си у дома! Успех и в кърменето! Поздрави и на кака Габи! Hug

LEILA BEL , хич и не ми пука кой какво говори- бил ми малък корема, къде съм го носила това бебе, щяло да се роди малко..... Свекърва ми пък още не дава дума да кажа за раждането, покупките и т.н. неща за бебето- било още рано, имало време  Mr. Green

Ди, радва се, че се включи!

Аз измих прозорците, дограмата, щорите, изгладих три перални дрехи, подредих гаредобите и вече пия бира cheers

# 276
  • Варна
ИМАМЕ МЕ СИ ОЩЕ ЕДНО БЕБЧЕ, МОМИЧЕНЦЕ 3.300 НА МАМА БЕЛА. newsm44 newsm68

Сега се чух с Михайлова, Бела й е изпратила СМС, повече подробности незнам.

Ins- тез мога ли да им ........................, утре непременно отивай да видим какво ще кажат истинските доки с по-съвременната техника.

# 277
Искам да се похваля че на 18.05.09 в 15.45 родих момиченце Гергана тежим 3070 50 см
раждането протече нормално и бързо - 1 час контракции + 15 мин раждане

Честито на всички родили да са ви живи и здрави и мн да ви слушат бебешоците
Simple Smile

# 278
Олелеее, ма днес е истински бебевалеж - сякаш нашите бебета са чакали да си влязат в зодията  Laughing.

Честито и на мама Бела  Hug

Петя, радвам се, че си по-добре вече  Hug. Време е да смениш и лентичката  Wink. Чакам снимки на Марти с нетърпение  Heart Eyes

Моля, който ще пуска новата тема да отчете предложението ми за име - става все по-актуално  Whistling

# 279
  Мили боже,момичета една по една....ще получа разрив на сърцето  Kissing HeartПрекрасно е да преливат добрите новини... newsm51
  Честито на Мim4eto_t и Бела!!!

# 280
Честито и от мен на Мim4eto_t и Bella!!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 281
  • Пловдив
Хайде честито и на мама Бела. Браво и на нея! Днес найстина много бебета, ама то и датата е хубава/и аз съм родена на 22, само, че не май месец  Embarassed /
Гъди благодаря за отговора. За мен памперс си е памперс, а пелена е нещо за повиване, но вече ще знам, че е правилно да се каже еднократни пелени марка.............. Има време да науча всичко.
Франческа възхищавам ти се. С варицела, бременна в 9 мес. и да свършиш толкова много работа.  smile3501 Съвсем заслужено ти се полага една бира. Наздраве.
Момичета и Лили то ми се губи днес.
mim4eto_t  а ти в коя болница ражда и доволна ли си?

# 282
*Di*, Petia,  Hug

Честито и на мама Bellaa!

Aya, честита количка! Много добре изглежда. Аз още се тормозя за количка заради колелетата. Дали да са пластмасови или с гума  newsm78 По тези разбити улици, не знам кое е за предпочитане.

Fate, твоите хора милост нямат, айде да те пускат вече.

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 18:30 от gmarinova

# 283
Bella да ти е честита малката принцеса,много да ви радва !На тебе бързо възстановяване и скоро те чакаме да се включиш и да кажеш как сте  bouquet  bouquet

Петя радвам се че сте добре и че се кърмите успешно,чакаме снимки на малкия мъж Peace
ins тези доктори са за  #2gunfire и какво като е голямо бебето  #Cussing out дане би да си първата дето ще родиш едро бебе ненормалници само им дай да шашкат родилките  #Cussing out

Лелееее днес може и да се окаже ден с рекорд за най- много родени бебешоци  Crazy

# 284
Лелееее днес може и да се окаже ден с рекорд за най- много родени бебешоци  Crazy

Голям майтап ще е майска дата да е с най-много юнчета  Joy

Софиянки, мога ли скромно да ви заканя на един последен (за мен) бременелски обяд? Предлагам понеделник - двора на х-л Ники като лобно място също ми звучи добре  Flutter. Ако сте навити, пускам обичайния списък:

Среща в София: понеделник, 25 май, 12:30ч, х-л Ники

1. Aya

Общи условия

Активация на акаунт