99-та Весела Американска Тема

• 16 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Denniva Simple Smile

http://www.nextag.com/Haier-HLP23E-Portable-Washer-604530213/prices-html

portable пералните не са мерцедесите, но перат чудесно, малки са, и ако се налага се крият успешно от мениджмънт ана сградата, ако е забранено да се инсталират лични перални Wink препоръчвам!

# 106
Атти, да уточня дали съм разбрала:
Пелена е правоъгълно/квадратно парче, което се слага някак си на бебето и после се обуват covers.
Пелените и ковърите не си ли ги купуваш ти и те да ти перат твойте и да ти ги връщат?  newsm78

Пелените обикновено са най-простите Chinese prefolds: http://www.greenmountaindiapers.com/prefolds.htm.  Те се сгъват на три, слагат се в ковъра и след това се отварят отпред. Разгледай този вебсайт и мисля, че ще добиеш представа за какво става дума. Със сигурност обаче питай дайпър сървиза с какво работят, обикновено те предоставят пелените и част от ковърите, а може и всичките.

# 107
Агент, супер полезно инфо си ни дала!   bouquet
Точно това е и нашата цел - мислим си дали да ги скрием от мениджъра, ама сега пък мъжов каза, че за сушилнята ще трябва да е инсталирана така, че въздухът да излиза навън, което значи, ще трябва да се прави дупка в стената. ooooh! Мслихме си дали няма как да излиза маркучът през лек отвор на вратата към балкона, ама няма наичн през зимата да е постоянно открехната вратата, имайки впредвид че постоянно ще има пране и сушене  newsm78
Иначе ми харесаха тия портатвини перални. Моля те, би ли погледнала дали правилно съм се ориентирала и към портативни сушилни ето в този сайт: http://www.lowes.com/lowes/lkn?action=productList&No=0&N … s=p_product_price|0&semsite=google&semcatg=Appliances&sortOp=lowToHigh&semkeyword=dryer+machine

Момичета, от последните ви няколко поста оставам с впечатлението, че за новородени бебчета сте използвали пеленки за дупето. Аз защо си мислех, че още от самото начало вместо пелени може да се ползват памперси за новородени  Embarassed  newsm78 Или може - би не е хубаво памперси, за да не правят по-голямо разстояие между крачетата на бебчетата...Ох, простете за тъпия ми въпрос, ама разчитам на вашето инфо и форумът ми е училището  Blush

# 108
Atti, мерси!   bouquet Загрях всичко.  bowuu Много хубав сайт.  Peace

Агент, за Лансинох си права, че са по-скъпи. Сигурно има и други хубави.
Аз обаче ползвам мокри кърпи за себе си и след като имах няколко много неприятни инцидента в началото като дойдохме с различни уж маркови (стигнах до антибиотик заради Клийнекс), открих Лансинох и вече изградих емоционална връзка.  Crazy

Под чейнджинг тейбъл имах точно някаква такава комбинация наум, каквато си предложила. Обожавам скринове и това е причина да си купим още един.  Mr. Green

Благодаря за другите съвети!   bouquet
Букмарквам си и тая тема.  Heart Eyes

Денива, в Германия много се продават един тип сушилни (различни марки), чиято реклама е "Контактът е достатъчен". Не съм се интересувала на какъв принцип работят, но определено дупки в стената не трябва да се правят.
Със сигурност и тук има такива. Трябва да ги открием само.  Peace

# 109
А, то разстоянието между крачетата е еднакво. Аз ползвам само памперси, не ми се занимаваше с пелени.

# 110
Атти, най-накрая и аз светнах за какви пелени става на въпрос  Embarassed Благодаря за линка. Какво би ни препоръчала за новородени - каква гоелмина пелени и по колко долу-горе са нужни напр. за ден/седмица? Или всичко зависи от големината на бебко и на колко месеца е?
И все пак ми остава колебанието между  памперси или пелени  newsm78
Кюбит, като гледам колко неща трябва да знаем и да правим..., дано при теб имаш помошници за двете бебченца поне в началото! Simple Smile

# 111
Денива, аз съм чела, че препоръчват да имаш по 10 пелени на ден за едно бебе. Но по-добре миналите по тоя път д акажат от опит.

За сега разбрах разликата между spin dryer (центрофуга) и tumble dryer (сушилня). Но още не съм намерила онлайн от тия сушилни, за които писах.

Аз твърдо се убедих за пелени срещу еднократни такива. Атти, ти си виновна.  Hug

# 112
Деннива, въпрос на избор е между пелените за еднократна и тези за многокрана употреба.  Peace За разстоянието между крачетата - даже многократните пелени са по-обемни и остава повече разстояние, нещо което ме притесняваше в началото, но педиатърът ме успокои.  Grinning Ако сама мислиш да си купуваш и переш бих казала поне 30 като за начало. Ние ползвахме горе долу към 10-12 на ден в самото начало - като тези се сменят след всяко изхождане, дори и да е съвсем малко пиш. Пелените си вървят на размери и е хубаво да имаш точния според кг на детето.

Кюбит, радвам се, че съм те ориентирала в джунглата на пелените. Знам, че никак не е лесно в началото.  Grinning

# 113
Здравейте и добре дошли на новите членове Simple Smile Каква е практиката сега - да включвам директно в списъка или?

Имам един въпрос - искаме да купим бебешка количка за племенницата, но си спомням от форума, че е сложно транспортирането.. Изобщо, ако сам мъж без дете лети - ок ли е да носи количка под мишница?  Crazy Мерси много, приемам всякакви съвети за логистика и модели колички!

Весел дълъг уикенд!
Хиър, да знаех по-рано, че ще идвате насам..  Hug

# 114
Ева, не виждам защо да е проблем - просто ще си я пусне с останалия чекиран багаж. Надали някой ще му я носи на гейта при положение, че няма бебе. (Може би най-добре да е опакована както си е в кутията, за да не я разбият при товаренето.  newsm78)

# 115
  • USA
Момичета, много благодаря за поздравите и хубавите пожелания!  Hug Да ви се връщат многократно!

# 116
Winx жива, здрава и усмихната. Сбъднати мечти и попътен вятър.

Момичета, аз се опитах да намеря такъв дайпер сървиз в наше село (Henderson, Nevada), но тц.
Дали аз не търся както трябва или ние сме назад в това отношение.
Попитах мъжа ми, защото аз за първи път чувам такова нещо, но той категорично каза НОООО. Ще чета повече и ще видя + и -, тогава ще решавам.

Кюбит много полезен списък.

# 117

Момичета, аз се опитах да намеря такъв дайпер сървиз в наше село (Henderson, Nevada), но тц.
Дали аз не търся както трябва или ние сме назад в това отношение.
Попитах мъжа ми, защото аз за първи път чувам такова нещо, но той категорично каза НОООО. Ще чета повече и ще видя + и -, тогава ще решавам.

Виж какво намерих: http://www.manta.com/company/mmsxq5f
Може да ги питаш дали обслужват Хендерсън. Иначе питай други майки от околността, някои са много малки бизнеси и не рекламират в интернет.

Между другото повечето от тези са дста стари бизнеси, на времето май са били много популярни. За наше село преди време бях открила тези снимки от 38ма година:
http://collections.mnhs.org/visualresources/image.cfm?imageid=11 … ;SearchType=Basic
http://collections.mnhs.org/visualresources/image.cfm?imageid=11 … ;SearchType=Basic

# 118
Честит рожден ден Winx   bouquet
Бъди здрава и усмихната Simple Smile

# 119
2.... а се ползват огромни количества за какво ли не, ако ползвате Костко за пазаруване на едро - техните кърпички са страхотни (но не и фенси Wink )

3. Waterproof crib pads - тези си останаха почти неизползвани, след като установих ( и на мой гръб) колко запарват и изпотяват бебка...

4. Спалните комплекти са много красиви и почти не се ползват (освен за декорация).

6. Changing table -
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30053921

това подкрепям.
Мокрите кърпи на Кастко са супер за вси4ко. Дайперсите им са също хубави, даже за 2годишно са по-добри от тези на Памперс. Реши се проблема с нощното проти4ане като взехме по-голям размер.

Имаме същия скрин- не сме го използвали за 4ейнджинг тейбъл, но е хубава висо4ина и ако имаме някога второ пак такъв бих взела. Идеално побира вси4ките дрехи на ЕйДж.

Спалния комплект се използва то4но няколко месеца, в на4алото не може бъмпър(заради СИДС), а след 2-3 месеца се наложи да го махнем, защото ЕйДж се катереше по него искаше да преска4а криб.
Като свалихме на най-ниското ниво матрака не може да използваме бедскърт.
-------------
 Аз да попитам, 4е стана на въпроса за миришещи памперси, вие 4истите ли ги от #2  преди да ги вгънете и изхвърлите? Аз до скоро не, но 4етох в един америкаснки блог и поне от мненията останах с впе4атлението, 4е така трябва и май доста майки го правят.
-------------
кюбит, и аз разгледах списъка Simple Smile много е полезен, даже видях линк към нещо, което ние имаме и съм доволна.

ванхорн, и моя мъж е такъв. Преди време мислех да сменям на клот дайпър, но категор4но  беше против.

УИНКС, 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!    bouquet
Здраве, щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт