99-та Весела Американска Тема

• 16 730
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Последната лекция на Ранди Пауш. И макар, че леко ме издразни, като си помислиш, че я е написал за да остави нещо за децата си много тъжно ми става...
биз,какво те издразни?за мен пък това беше най-разбираемото от всичко..

# 151
Клаирете Mr. Green,честито!Таз година булка,догодина люлка Laughing

Честито и на майките на рождениците!
Съболезнования Стела.

# 152
Яна, и аз като Анет използвам спрейове, че най- бързо се нанасят  Laughing... май Банана боут беше и нашия последния... отскоро пръскам Викито, доскоро я криех, че флоридското слънце не прощава, ама на жегата няма как да я покривам от глава до пети без да и е топло или задушно.
Честито на рожденниците, а най- вече на хубавата ни бъдеща булка! Клеърет, кака, ша знайш, че редовно надничах да видя кога ще го обявиш официално   bouquet  Party Laughing...
СтелаHug от мен!

Аз, пък да ви се оплача, нашия татко си счупи крака...

# 153
Честит РД на двамата рожденици! И честит 24 май на всички ви, ако искате, като ми остане време ще пусна снимки от шествието във Варна Simple Smile.

Стела, съжалявам... и аз така си казвам често ама... точно свърших книгата Последната лекция на Ранди Пауш. И макар, че леко ме издразни, като си помислиш, че я е написал за да остави нещо за децата си много тъжно ми става...
Биз, аз искам. Миналата година беше пуснала снимки на мажоретки, много ми бяха хубави. Не че е нещо ново под слънцето (много ми напомнят на тукашните чиърлидерки), но драго ми беше. Даже щях да те питам няма ли да пуснеш пак снимки.
"Последната лекция" за мене са последните думи на осъден на смърт човек. Дори и на моменти да не казва нещо ново или да казва неща, които и без това си мислим, мене не ме дразнеше. Трогна ме с това, че го е направил за децата си. Да не говорим, че сумата, която са му платили за тази книга, е от такъв порядък, че семейството му е абсолютно обезпечено. Което също е жест на изключителна отговорност - а не "след мен, и потоп".
Имаше един много хубав филм, не си спомням заглавието, но много силен. За един баща, който знае, че ще умре от рак, а жена му е бременна, и той заснема видеоматериали, какво иска да каже на момченцето си. Заснемаше разни мъжки неща - учеше например момченцето си как да се бръсне така, че да не се пореже. С глас ревах на този филм.
Стела, съчувствам.

# 154
Ооо, Софко, красавица  Simple Smile

# 155
Блажка ето това е филма.
За Ранди много ми беше тежко ,страшна мъка е това,лекцията я прави той и в шоуто на Опра и беше неописуемо тежко да се гледа.
Стела...съжалявам
-------------------

Софко...автара ти е безумно сладък, много е красива адашката пу-пу Heart Eyes ,кофти за половинката дано бързо отмине.

Клер...ха честитка и от мен ,но то вярно че само търкахме ръце и чакахме да кажеш официално,и на моята сватба девойката която хвана букета се омъжи следваща но тя тотално избута всички други девойки  за да го хване  Laughing Иначе ергена дето хвана жартиера ми  8 год по късно си е  все още ерген и то закоравял отвсякъде. Rolling Eyes

# 156
Да, вики, той е.
Аз отивам да гледам филми, лека вечер на всички.

# 157
Софко, малката е голяма красавица, бързо да оздравява половинката. Минава и заминава , ама тези 2- 3 месеца докато заздравее и се раздвижи са просто......... не искам да си спомням
Стели, днес беше последния рсботен ден , на един от мойте подчинени, започва химеотерапия.

# 158
Мерси за милите думи Simple Smile! Едното ми дете е хубаво, а другото умно  Laughing Crazy!!!

My Life Without Me, е подобен май... Напоследък избягвам тежки филми аз..., ако някой се сеща нещо забавно (от сорта на Burn after reading)- да свирка.

Бих искала да питам, някой знае ли, ако една продукция е органик значи ли, че не е генно модифицирана? Тозо въпрос ме тормози, откакто сутринта една съфорумка от отчетните ми спомена, че според някаква бг продавачка Гербер-ските пюрета били генно модифицирани, "щото в Америка нямало контрол"... Гледам тук, на една оризова каша, Earth's Best, че изрично е написано, че е от кафяв, и без генно инженерство ориз, но какви ли са официалните определения. И ако на едно пюре не пише, че е без вмешателства, значи ли че е с модифицирани съставки... Много боса нагазвам тук, дано съм ясна...
Охо, MVK, чакай да те питам на лични за твоя крак Simple Smile!

# 159
отново благодаря на всички за подкрепата  Hug. днес приемам нещата доста по-спокойно и философски, в крайна сметка това е живота, както в темата ни, само от началото и имахме рождение, детски рождени дни, новина за сватба, рожден ден на майка и погребение...c'est la vie.

момичета, гледам тук концерт по повод мемориъл дей, интересно ми е докаква степен ви трогват американските празници, чувствате ли ги като свои?

софко, много ти е сладка госпожицата  Heart Eyes

според някаква бг продавачка Гербер-ските пюрета били генно модифицирани, "щото в Америка нямало контрол"... това ми звучи безумно, то ако тук няма контрол къде има  Grinning, но българските продавачки за най-информираните продавачки по цял свят, така че ФнимаФай  Laughing

# 160
някой знае ли, ако една продукция е органик значи ли, че не е генно модифицирана?

Ето я официалната дефиниция за органик:

USDA Consumer Brochure: Organic Food Standards and Labels: The Facts

“What is organic food? Organic food is produced by farmers who emphasize the use of renewable resources and the conservation of soil and water to enhance environmental quality for future generations.  Organic meat, poultry, eggs, and dairy products come from animals that are given no antibiotics or growth hormones.  Organic food is produced without using most conventional pesticides; fertilizers made with synthetic ingredients or sewage sludge; bioengineering; or ionizing radiation.  Before a product can be labeled ‘organic,’ a Government-approved certifier inspects the farm where the food is grown to make sure the farmer is following all the rules necessary to meet USDA organic standards.  Companies that handle or process organic food before it gets to your local supermarket or restaurant must be certified, too.” Consumer Brochure, USDA National Organic Program, http://www.ams.usda.gov/nop/Consumers/brochure.html

# 161
честити рожденници на Блажка и Тандури!    bouquet

Софко, съжалявам за мъжа ти... Вики е много сладка!
иначе на Гербер пюретата в БГ изобщо не са правени в САЩ (а в Полша примерно...)

# 162
Може ли да ме ориентирате за бебешки каталози (за каквото и да е), които мога да си поръчам (знам, че не е еко)? Нещо не се справям с търсенето.  Embarassed Успях да намеря само няколко за колички и каталога на Фишър Прайс; вече пристигнаха. Иска ми се да разгледам и други за обзавеждане, дрехи и всякакви други неща свързани с бебета.
Очаква ме доста продължително лежане, а лаптопът не винаги е най-добрата алтернатива.
Също и имената на някакви списания за бебета/деца да ми подскажете, за да ги чекна онлайн.

# 163

Също и имената на някакви списания за бебета/деца да ми подскажете, за да ги чекна онлайн.
"American Baby", "Parents", "Parenting" ...
може и други да има, рядко ползвам вече такива четива, да не кажа никак.
Има някакъв вирус във Фейсбука, изпраща съобщение уж от името на твой приятел, пък целта е да краде лична информация. Аз си сменях тази сутрин паролата и мейла, след като получих такова съобщение от нищо неподозираща приятелка.
Ето малко повече:
http://isc.sans.org/

# 164
Може ли да ме ориентирате за бебешки каталози (за каквото и да е), които мога да си поръчам (знам, че не е еко)?.

бебешки каталози за какво?-аз предлагам дървени играчки  Mr. Green-

http://oompa.com/

и конкуренцията им:

http://moolka.com/

Списания не се сещам , но като ходиш при гинеколога в офиса обикновено има много списания.Там можеш да черпиш идеи.
Аз харесвах

http://kellymom.com/

Общи условия

Активация на акаунт