99-та Весела Американска Тема

• 16 705
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Ха, не го знаех това за мастурбирането, но и аз изобщо не съм се интересувала за история,  + и - на обрязването. Макар че, едва ли някой го прави сега, именно заради това... Следващият път, на плуването, и аз ще гледам  Laughing
Но, като продължение, познавам поне 3 майки на момчета, които изпадат в див ужас от мастурбацията на децата. Скоро присъствах на разговор, относно идеи, как да бъде предотвратена... После, как да имам желание да се социализирам или да си дам принцовете на американки...

# 226
После, как да имам желание да се социализирам или да си дам принцовете на американки...

Кейси, по-големият от моите принцове в последните близо 3 години се държи плътно за руско-американска еврейка. Пък да видим докога. "Сватовете" ни одобряват, даже майката рускиня беше се изказала наскоро, че мъжът й одобрявал приятелството, защото момчето било източно-европeeц, пък те все пак били умни. С което искам да кажа, че не само българите са склонни към генерализации. Но няма пък да тръгвам да оспорвам. Mr. Green

# 227
това за мастурбирането като при4ина явно е със знания от 19 век ... Laughing
за мастурбацията- по-малко R мувис( за сексуални сцени) и по-малко шматкане в съмнителни сайтове в нета, но ако не мастурбират,  ще имат мокри сънища, някак си материала трябва да излезе.

блажка, то моето инфо е от преди 9-10 години, когато мъжа е бил в хай-скул, децата, които ти си видяла са от новото поколение и явно по другата мода Wink

каква тема сме подхванали само, да сменя за малко.

Миналата година цяла тайфа бе на ваканция в БГ лятото, тази година много тихо по въпроса.
Аз няма да ходя, тъй като баща ми си отиде Февруари, може би догодина.
Ще има ли бг ваканции това лято за вас?

# 228
  • usa
и аз съм ги чела тези истории за предотвратяването на мастурбирането. момченцата във великобритания през викторианския период започнали да ги обрязват с такава цел. после `традицията` се прехвърлила и в колониите. това, което се чудя е, как толкова векове не са разбрали,че методът не дава очакваните резултати  newsm78...

кейси, гледай внимателно и брой! ако ги докараш до 60% обрязани, 40 - не, значи си докарала средните статистически резултати за страната.

каква тема сме подхванали само, да сменя за малко.

Миналата година цяла тайфа бе на ваканция в БГ лятото, тази година много тихо по въпроса.
Аз няма да ходя, тъй като баща ми си отиде Февруари, може би догодина.
Ще има ли бг ваканции това лято за вас?

що бе, бенсън? какво и е на темата? образователна от където и да я погледнеш - история, медицина, културни традиции, спорт(това за моя пример с плуването)... аз не се сещам за друга тема, която да засяга толкова аспекти от науката...

ние няма да ходим в бг. йезуитите са виновни, обраха ни всички средства. ама как се уредих с тия йезуити като обект за всякакъв род обвинения и оправдания Mr. Green! следващите четири години всичко ще трупам на техните глави!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 04:23 от миз

# 229
и аз съм ги чела тези истории за предотвратяването на мастурбирането. момченцата във великобритания през викторианския период започнали да ги обрязват с такава цел. после `традицията` се прехвърлила и в колониите. това, което се чудя е, как толкова векове не са разбрали,че методът не дава очакваните резултати  newsm78...

И аз преди малко се замислих над това, и започнах да си представям като как така точно би трябвало да работи този метод, че и търсачка пуснах да видя какво точно не разбира моята женска природа ... и като почнах да налитам на едни картинки покрай мерака да се образовам. .. Та май съм и аз дотук с темата. Grinning

# 230

И аз преди малко се замислих над това, и започнах да си представям като как така точно би трябвало да работи този метод, че и търсачка пуснах да видя какво точно не разбира моята женска природа ... и като почнах да налитам на едни картинки покрай мерака да се образовам. .. Та май съм и аз дотук с темата. Grinning

Хайде и аз с мойте 2 цента по темата.  Laughing Мисля, че като се махне кожичката, която предпазва главичката и тя се търка в дрехи се desensitize-ва и може би усещането след това при мастурбиране и секс не е толкова интензивно.

# 231
  • usa
добре де, щом не искате да говорите по тази тема, няма да си говоря сама по нея... дай тогава една препоръка за списание за 6 и половина годишен младеж. много се засяга, че всички получавали поща, а той - не. но нещо не мога да му избера за какво да го абонирам, та си рекох `питай блажка! тя няма начин да не знае верния отговор!`

# 232
добре де, щом не искате да говорите по тази тема, няма да си говоря сама по нея... дай тогава една препоръка за списание за 6 и половина годишен младеж. много се засяга, че всички получавали поща, а той - не. но нещо не мога да му избера за какво да го абонирам, та си рекох `питай блажка! тя няма начин да не знае верния отговор!`
Аааа, колкото хора, толкова и отговори сигурно.
У дома пристигат "Highlights" и "Ranger Rick" , първото е литературно-забавно, второто за природа и животни. И двете са пожелани от децата, одобрени от майката.  Sunglasses

# 233
  • usa
Аааа, колкото хора, толкова и отговори сигурно.
У дома пристигат "Highlights" и "Ranger Rick" , първото е литературно-забавно, второто за природа и животни. И двете са пожелани от децата, одобрени от майката.  Sunglasses

знам, но аз да събера интелигентни мнения Simple Smile. "Highlights" е за две възрастови групи - до 6 и от 6 до 12. за първото е вече голям, за второто не е дорасъл, искам да може да си го чете сам. "Ranger Rick"не го знам, ще го проверя. тенкс  Hug!

# 234
Добре дошли на новите момичета!

Кларет, хубава новина, радвай се на момента, и хубав празник ти желая.

Кюбит, позитивни мисли на теб, и се пази.

Иве, идва, идва синьо лято из България  Grinning Жалко, че теб няма да те има. Иначе, по всичко личи, че юли заформяме тайфата.

За количката, ние сме с Чико, комплект количка и кар сийт, и в последствие втора - лятна. Втората я ползваме повече от първата, лека, компактна, лесно се сгъва, що полети отнесе, само тя си знае.

# 235
Миз, напълно разбирам младежа, който иска собствен абонат и поща Simple Smile   Блажка ти е дала добри идеи, но аз точно тези не ги познавам   Embarassed

Виж още Кидз Дисковър и Нат. Джиографик за деца.  

Ние засега имаме само Нат. Джиографик, и точно тия дни проучвах Кидз Дисковър, особено след като моята 4-годишна изследователка ме пита какви са теориите (плурал) за измирането на динозаврите.   Тайм магазин, разбира се, също има детска версия (Time for kids). За нас е още рано за Time for kids,  но за вас може би е опция.  Ще следя и за други предложения.

# 236
Тайм магазин, разбира се, също има детска версия (Time for kids). За нас е още рано за Time for kids,  но за вас може би е опция.  Ще следя и за други предложения.

Добро е, да, детето го носи у дома, абонират ги от училището във втори и трети клас. Oсвен това се пише от деца, което на мене ми е много симпатично. И детското издание на National Geographics мисля, че носи.

# 237
  • Чикаго / София
Tandoori,  мерси за снимките. Много пораснали децата, особено Ели.  Хубав РД сте изкарали, а тортатаааа, тортатааа , мхмхмммм, направо докато гледах парчетата и започнах да преглъщам и примлясквам.  Simple Smile

В Бг няма да се ходи.

# 238
  • Boston, MA
Е как може да смените темата за мастурбацията, какво не и харесвате...   Grinning

# 239
Е как може да смените темата за мастурбацията, какво не и харесвате...   Grinning

Joy Аз щях да предложа анкета за споделяне на опит относно обрязани и необрязани, но се смени темата  Joy

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 18:55 от Vanhorne ๏̯͡๏)

Общи условия

Активация на акаунт