ЯНУАРЧЕТО щурее навред,вече няма миг покой за мама

• 13 867
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честито на днешните именници!  bouquet  bouquet  bouquet

Стискам палци на Жорко бързо да се оправя! Praynig Praynig

Благодаря за информацията на памперс- банските Hug Hug Hug

За градините- съвсем загубихме шанс- вече сме 62 деца за 1 място Cry Cry Cry

За протокола- още не ходим сами. Иначе излизаме на разходка без количка- много ходи детето, ама като се държи за ръчичка Embarassed
В момента се забавлява да показва кое къде е- ичач предвид части на тялото. Баща и много се забавляваше, че ми дърпа блузата и вика- цици.  Joy JoyАма откакто почна и неговия потник  да дърпа и да вика - цици- вече не му е толкова забавно hahaha hahaha hahaha

# 46
  • пред екрана
Привет!

Албенка, честито ти розово вързопче stork-girl

ГАби честита годишнина, със закъснение - Дълго и безоблачно семейно щастие!

РАдвам се, че ЖОРКО е по- добре. ДАно скоро се приберат с МИА в къщи в безупречно здраве.

Честит имен ден на всички малки и големи именници!  bouquet

# 47
ЕХ , че хубави розови новини тези дни Hug
Албенче, честито Hug
За излизането без количка, полвинчо всяка сутрин разхожда малката ,по около два часа, без количка.Резултатът е - обилен обяд и здрав сън след това Hug
Честито на всички именници Hug
Габ, на вас дълги години семейно щастие Hug

# 48
  • София
Здравейте мами,  Wink

Днес се навършват 11 години от бала и по този случай се събираме курса довечера  Crazy

Евито, същият случай - само се чуда до кога ... ? Thinking За снахата няма да има място на спалнята  Laughing

А тоя малък дришльо е получил повече покани за РД за 6м отколкото аз за 29г. ooooh! Не мога да смогна да купувам подаръци ...

Дано скоро да изпишат Миа и Жорко!  Praynig

# 49
  • на плажа
Какво е станало с Жорко  ooooh!? Съжалявам, но не съм разбрала. Sad Ако някой се чуе с Мийчето, моля специално да я поздрави и да и предаде , че стискаме палци.

# 50
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Жужу  Joy Joy Joy
При нас дългите разходки завършиха с изгарянето на мама и се охлаждах с биричка вчера  Mr. Green
Митака като го мушна във ваничката и му дам четката за зъби...голямо търкане пада на тия 6 зъба
малко е гадничко от телефона

# 51
Зимна, опасна е твоята баба, да е жива и здрава  bouquet! И моята баба е опасна скица, с нея като съм постоянно се смея, един път не съм я чула да се оплаква от болежки, пъргавелка е голяма, да ми е жива и здрава Praynig

Дано Мия и Жорко са си скоро у дома и всичко да е наред Praynig

Габи, това е много хубаво че се събирате Simple Smile Весело изкарване довечера! Ние изобщо никога не сме се събирали, ама то бяхме и един клас ooooh!

Албенка, честита втора принцеска  bouquet Hug

Миленита, браво на момчето, сам се справя Hug

# 52
  • София
Момичета здравейте. Вчера не ми остана време да намина за повечко. Последно подреждане на къщата предстои и сме готови. Разхвърлях почти всичко. Миялната мие последните чинии и чаши от др. апартамент.  Mr. Green (А пък аз кисна тук..като имам заместничка в миенето ...поне  Joy)
МИА горката какво ли преживява. Дано Жорко вече се оправи но защо пък са влезли.  Rolling Eyes Тя ще каже като се появи.
Клои хич не ми се измъквай тънко.  Mr. Green Аз съм сериозна, стига да има кой да ме подритва из отзад.  hahaha  hahaha
Лятна...много ме радва твоята баба. И моята беше такава ама тя все викаше "Я налей една ръкийка, че нещо коремче ме понаболява."  Mr. Green

Много нови моми ни чакат в групичката.  4470

И да ви се оплача вчера какво стана. Косето по случай имения си ден отнесе едно здраво блъскане с колело.  Cry Едно момче направо го отнесе в двора на училището.  ooooh! Поплака и сега е с ожулени колена и буза.
А Алекс е толкова мераклия за градината, че да има начин и нощем да остава там...... Mr. Green

# 53
Дано всичко с Миа и Жорко да е наред!   Praynig

# 54
Момичета, опасни сте! Кога намирате време да пишете и тук и в чата... newsm78 newsm78 newsm78
Аз като напиша нещо един ден и незнам кога ще мога да го прочета, а като вляза вие вече сте изписали 5-6 страница, успели сте да се скарате, нещо се е случило, именни дни, рождени дни, някой е родил и аз съм като в небрано лозе.
Направо ви се възхищавам, това за мен е непостижимо.
Но пък мога да се похваля, че Индия изкара още един зъб, голяма мъка е, но пък е толкова смешна с тях.

# 55
Запис, изчетох Ви .. но ще пиша когато остане време. От снощи сме със 38 градуса, цяла нощ не мигнах. За нашите лекари пак много мога да пиша, ще се побъркам от противоречия.

Евито и аз доста често излизам без количка и резултата наистина е страхотен - заспива от раз.

Ей, че ме зарибихте и мен с този вариант!
Да взема да се пробвам ли  newsm78
Лошото при нас е, че като излезем на следобедна разходка, откарваме по 5 часа и ако сме пеша незнам къде ще си нося всичкия антураж и атрибути...
А те хич не са малко! ooooh!

Ние на къси разстояния излизаме без количка и вървим по сто часа. На дълги понакога го пускам да върви до количката и така се разхождаме. Ефекта със спането е невероятен. А и аз така го уча да върви до мен, да не се отдалечава но е доста трудно към момента, всичко обръща на игра и е голяма забава. Но носенето на ръце хич не е забавно  Crazy
Хайде мамчета до по късно!

Виждам духовете са се укротили  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Вести от Мийката?

Днес голяма жега. Барнах Яна с една лятна рокля, а тя се сби с половината деца.  ooooh! Много ми е неудобно. Ама те пък бяха момчета на по 2 годинки и нещо  Crossing Arms После минавайки покрай една пейка, която винаги е заета от едни и същи старци, съпровождащите ни реплики бяха:"Ама това било госпожица! Ние я мислехме за момченце". Ми ко да напрая кат ми е палава момата и си носи белезите по носа  Confused
Сега спи.  Mr. Green Каталясала е. hahaha
Добре, че Ина поне ми е слънчице. Засега. Heart Eyes

Дама, аз пак съм недоразбрала. Вие се местите в ново жилище, така ли. И в същата махала ли?  Thinking Blush

# 57
Дама, аз пак съм недоразбрала. Вие се местите в ново жилище, така ли. И в същата махала ли?  Thinking Blush

Че кой ще я пусне другаде?   smile3516

hahaha

# 58
# 59

smile3501 за смяната на ника.
Моя засега остава.

Общи условия

Активация на акаунт