ЯНУАРЧЕТО щурее навред,вече няма миг покой за мама

• 13 867
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Както е казала Джули кой ще ме пусне.  Mr. Green Теди в новото старо жилише, което моя мъж ремонтира 1,5г. сам.  ooooh! Иначе и да искам на друго място....сама. Мъж ми не напуска покрайнините.  ooooh!
Лятнааааа  newsm10 вече няма да има захлаждане с твоя ник.  Hug

# 61
Дамче, в твоя чест беше смяната  Wink 

# 62
Въх, голяма жега....
Само гонехме сенките, а Стефан гол ми идеше да го пусна да тича  Mr. Green

Никой ли няма новини от Миа и Жорко, дано всичко е наред  Praynig
Еха, сега видях снимката с двамата Жорковци, приликата е уникална Hug

Лятна - много ти е романтичен ника така  Hug

Моето детенце преди само за ръчичка се разхождаше, сега е станал един глезльо, тръшка се, кошмар. И тича като гламав накъдето му видят очите. Направо ме е страх да го пусна понякога и го държа овързан в количката, силици не ми остават...Направо не знам като станат двама, как ще се разхождаме...
Добре поне, че имаме двор, пускам го да дивее  и да видиш как бързо заспива  Mr. Green

# 63
  • София
Дамче, в твоя чест беше смяната  Wink 
  Hug предположих.  newsm53

# 64
Здравейте

Някой има ли вести от Миа и Жорко?Дано вече всичко е наред с тях.

Миленита,Митака е голям сладур.

Ане,как е Сашко,спадна ли му температурата?

Аз без количка не излизам вече.2-3 пъти ходихме без нея на разходка,но той не иска да върви,нито за ръчичка,нито сам.Направо останах без ръце от носене.

И аз видях снимката на 2-мата Жоровци.Приликата е удивителна.

# 65
  • до една звездичка
Момичета, кажете някой хубав душ-гел, с който къпете малките?

# 66
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ще пратя sms на МИА, за да предам поздравите на всички.

Деги, най-хубавата козметика, която някога съм ползвала, Seba med, обаче е и доста скъпа в сравнение с другите марки на пазара. Минах на Wasch Gel на Бюбхен, хубавото му е че е с помпичка и в прозрачно шише. Обаче Митко не е с капризна кожа и това, че му понася добре, не е показателно за продукта. Става както само за дупе при смяна на памперс, така и за от глава до пети на къпане. Доволни сме. (Ползвала съм и Chicco през цялата първа година, нямахме проблеми, но не съм фен)

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 17:08 от veihaivei

# 67
Нашия от както се е родил го къпя само с това:http://www.nivea.bg/products/show/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE … D1%8F%D0%BB%D0%BE

По принцип сме фенове на Нивея и я ползваме за повечето козметични неща у нас.

# 68
  • Бургас
Пипи,дама чакайте само да дойда и ви мятам. Mr. Green

Лятна ♥ страхотен ник нейм. Sunglasses

Дега,в една друга тема много изчетох относно добрата козметика.Вещите в занаята препоръчват Хип,Бюбхен и Веледа за децата.Говорим за качество като състав.Веледа всъщност незнам дали имат душ гел ,понеже аз сега съм се снабдила с Хип и освен за децата го използвам и аз. Grinning Измивам си лицето с него,е няма друго такова измивно средство нежно и деликатно.Много съм доволна,после мисля да пробвам и Бюбхен. Peace

# 69
  • София
Клои за Пипи не мога да кажа но аз те чакам с нетърпение.  Peace Тъкмо освен на фитнес ще ходим и на разходки, да си играят и малките и големите момчета.  Laughing Ама да не тръгне Алекс на училище докато се преместите.  Mr. Green
Е хайде де, казвали сме ти толкова пъти, че не ти подхожда на особата.  Laughing

За козметика мога да кажа, че аз не ползвам душ-гел. Още от Алекс ползвам един огрооомен сапун на Клоран и съм много доволна от него вече толкова години. Скоро на Алекс вече купих душ-гел някакъв измислен, просто защото има костенурките нинджа на него.  Whistling

# 70
  • София
Използвам душ-гел на Бюбхен

# 71
  • до една звездичка
Благодаря ви за отговорите, момичета!
Реших да разнообразя малко Мустела-та и ще пробвам някое от вашите преложения. Hug

# 72
Привет!
Доскоро ползвах бебешките продукти на LR с алое, в комплекта имаше всичко необходимо. Душ гела ми свърши и сега реших да сменя с Нивея и ползвам това за тяло http://www.nivea.bg/products/show/%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%B2 … Nutri%20Sensitive. Определено Нивеата много ми харесва.

# 73
Яни е още от раждането си на Бюбхен. Ина също, но тя се оказа със суха кожа и днес само с водичка я къпах. Сега търся хубав овлажняващ крем, лосион  или каквото там се появи на хоризонта.

Лятна, много хубав ник. Мисля си за море и такива неща... Дано не си остана с мислите само. Зависи как се развият нещата с дечицата.. Но с двете трудно бих се навила.  Naughty Определено са малки още.

Aуууу, Жоровците ги разпознах по количките  hahaha

# 74
  • Варна
Хайде, софиянки, има ли приети деца?

Общи условия

Активация на акаунт