По детските площадки с радост, щуреят децата от МЛАДОСТ!

• 16 468
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте ,
Аз се казвам Бети и съм от Младост 3 имам си  близначки Венцислава и Валентина /19/02/2009г. и една кака Наталия 19/12/97 поне по веднъж на ден обикалям парка и много ще се радвам да се запозная с вас ,ако видите количка за близнаци  оранжево с жълто това съм аз

# 91
  • София
  betybo   ще се радвам да се запознаем скоро и наживо. Мога и Жабче да доведа  Simple Smile

# 92
и аз много ще се радвам да се запознаем дано по бързо се оправя времето а иначе скайпа ми е bety1111

# 93
шанта , бети добре дошли сред нас  Hug Hug

# 94
Добре дошли момичета!

# 95
Мерси за топлото посрещане  Slavaa, *щурчо* Hug Hug Hug
Мами от Младост 4 , къде се разхождате с количките (аз съм в бл. 495 до полицейска академия), единствено най-близо ми се вижда Младост 3, където е доста по-добре положението за движение с количка Rolling Eyes
Но с тия дъждовалежи...

betybo, Aila, искам и аз, искам и аз Embarassed

опс сега забелязах, че става въпрос за близначеска среща Grinning

# 96
Шанта ние още не сме излизали на разходка , но моя приятелка ходи в БПС и казва ,че е много приятно за разходки.

# 97
Здравейте. Може ли някоя мама да ми помогне.Търся чая Блевит Л,но не мога да го открия никъде.Знае ли някоя от вас къде го има? Благодаря предварително  Hug

# 98
  • София
  Ще попитам в Аптеката при нас. За какво се използва този чай?
  Да се похваля днес бяхме на консултация. Малката е пораснала 1,1 кг и 6,5 см. Вече сме 4800 грама и 57,5 см, май на височина ще се метне на таткото, а не на мен  Simple Smile
   Шанта не е само близнашка срещо, разбира се че приемаме и други, аз ще се опитам дори ако мога да разкарам каките и да съм само с бебка. Иначе определено няма да мога да се запозная наистина с вас, защото само тичам по големите  Grinning

# 99
Aila чайчето е за разхлабване на кърмачета  Hug

# 100
zruncho, Блевит съм виждала да продават в ХИТ. Този чай не трябва да е спрян за продажба в аптеките. За мен най-добре заредена е тази в Мл3 срещу Петрол, по стълбичките.

# 101
ОК момичета, когато кажете и аз съм ?там? с удоволствие Simple Smile

ПП Бизнес парка наистина е супер удобно за колички (бебчо даже почва да мрънка, че не му друска достатъчно след трасетата около нас Shocked), но там е твърде бизнес атмосфера, а ний сме много бебешки настроени Laughing Може би щото ходя сама и ме обхваща лекичка носталгия по напрежението от работата (за кратко...)

# 102
  • София
 В аптеката при нас го няма този чай...
 Шанта на мен ми е удобно Бизнес парка, ако искаш може да се разберем да се видим тези дни там, а друг път в парка на общината например  Simple Smile

# 103
Момичета много ще ми е приятно да се запознаем, когато кажете аз съм насреща. А сега ще се пробвам да излезем въпреки ,че при нас е доста ветровито.Хубав ден на всички

# 104
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=402541.0

За всички, кооито се борят с приема в ДЗ - повод за размисъл...

Общи условия

Активация на акаунт