На кафе в Италия - тема 99

• 17 859
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
  И аз така, ама е за бой тая от КАФ, дето изобщо не ни попита за застраховка на колата.  Twisted Evil
  За абонаментите го разбрахме късно и сме представили само ноември и декември.  Rolling Eyes

ами те казват, 4е не са длъжни да те подсеЩат ... аз уж го знаех, ама забравих ... и нали вси4ко на бегом се върШи, от време на време се слу4ват пропуски ....

# 46
Hi,

OV4eva, не знам отговор на в-са ти, но се радвам да те видя:) Пиши пак.

Ани, разказа за Андрейко ми напомни за тези на единия ми племенник, който като го водиха в началото на ясла беше много доволен и ентусиазиран, а после брат ми като ги пита " а вие къде бяхте днес?" и той казваше " на ден ден пати",  hahaha След няколко дни заблуда се усети, че не е на никакво парти ( рожден ден) и започнаха ревовете.
Децата не ги оставят и досега по цял ден, гледачката ги взима наобяд. Но там е и малко сложно, защото те са и редовно болни, така че все трябва отначало да свикват и не мога да им хвана и на тях схемите.... Сега като се роди сестра им може би ще ги оставят по-дълго, т.е по цял ден.

Хора, кажете някой цяр анти-подуващ, от тези жеги не ми става халката, чувствам се като поничка, а  почти не ям сол, пия вода...

# 47
Хора, кажете някой цяр анти-подуващ, от тези жеги не ми става халката, чувствам се като поничка, а  почти не ям сол, пия вода...

на знам, но утре и вдругиден го дават жега.....спасявайте се на хладно

4ао от мен  ...

# 48
10cent's , продават дренажни чайчета. Попитай в аптеките и басейн!  Peace

# 49
# 50
Здравейте момичета, я да ви се оплача- днес на стъклото на колата-поредната глоба  #Cussing out #2gunfire #Cussing out И то за какво #Crazy-за неправилно паркиране,в смисъл ,че колата излизала извън очертанията на мястото за паркиране..
Да ,ама това не е вярно,аз си бях паркирала мн.добре Shocked
Та им казвам аз това ,на виджилите и те ми викат да си платя глобата,щото нямам свидетели ще съм паркирала правилно #Cussing out. Съответно и аз казвам,че и те нямат доказателства ,че съм паркирала извън лентата #Cussing out - да ,ама върви да се разправяш с тях #2gunfire #2gunfire
Аз съм решила да се боря докрай  #Cussing out-няма да им платя тази глупава глоба. ами,утре някой пак ще мине и ще реши ,че не съм паркирала добре и отново-глоба.Аз как да доказвам ,че това не е вярно Rolling Eyes.Как да търся свидетели...
Абе ,страшни глупости ! Дайте ми акъл какво може да се направи.Аз мисля,че  подобна мулта,трябва да е придружена със снимка .... newsm78 #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 51
ффр, ти къде живееше?

# 52
Милано,провинция.

# 53
Ами аз мисля, че трябва да има снимка. Аз съм получавала 2 глоби - за преминаване на червено и за привишена скорост, първата даже 2 снимки има ...
Много странна история, във всеки случай... явно някой не е бил на кеф или ти така си паркирала, че си заела място за 2 места...

# 54
Не бе,бях наистина паркирала правилно.То мястото е такова,че и да искаш неможеш да паркираш зле. Ами,ако например,както ми се е случвало мн. пъти ,до теб има голяма кола,ти паркираш щеш ,нещеш малко по встрани.После,гол.кола си тръгне,но твоята остава зле паркирана-е ,какво се виновен в този случай newsm78 #Crazy

А ,знае ли някой какво значи  ЖЪЛТА пешеходна пътека - На паркинг !!!!

И ние сме плащали глоба за превишена скорост ,но имаше и снимка.
Аз пак питам,какво доказателство имат??!! Ей,големи идиоти!!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 23:46 от ffr

# 55
Нямат доказателство, оспорваШ им я. На нас са ни пристигали 1_2 глоби от аутовелокс, придружени със снимка.
Така не става, правиШ си риккорсо и няма да им я плаЩаШ.
И Шурето преди време беШе писала, 4е им писали глоба, Щот билет4ето за платен паркинг се било прегънало и не се 4етяло. Пак е за оспорване.
Ти нямаШ свидетели, но и те нямат. Особено като не става въпрос за неправилно паркиране на жълтите ленти, пред място с дивието ди соста и т.н...а за излизане от "о4ертанията" Rolling Eyes

# 56
Фрр оспорваш,отиваш при джуди4е ди па4е в съответното комуне към което са виджилите.Но ти трябва са си следиш кога ти е датата за отзоваване,защото те не те информират,а ако не се явиш плащаш двоина глоба.

# 57
 newsm10  newsm47  Няма да им се дам !!! newsm11 smile3521 smile3554

/мн.ме забавляват емотиконите...,този, със златния зъб,не бях го виждала Joy Joy/

# 58
Ехо здравейте моми4ета Hug
Най-добри пожелания на патерица за вси4ки които са имали  хубави поводи за празнуване  bouquet
Гер4о тъкмо мислех да те питам миналата година как изкарахте на Палма де Майорка,4е се каним там да резервираме тази година,та ако имаш 2 мин. пиши на ли4ни моля те Praynig
ФФр успорвай Peace,гадни копелета са тия виджили Twisted Evil,миналия ден се карах с един и го направих на 2 стотинки9 него и колегата му #2gunfire.И на мен ми направиха мулта миналия месец,спрях за 2 мин да взема един пакет памперси на малкия от ИО Бимбо и ми направиха мулта щот съм спряла на паркинга,който е безплатен в не4етет 4ас Shocked #Crazy #2gunfire #Cussing out Да му се връща тъпкано на тоя гад #2gunfire

# 59
ох, с тези емотикони, които цъкате на всяка трета дума ставам разногледа  Crazy

аз също организирам някакви неща, тоест ги проучвам - ваканция, де.  само че отсреща поглед празен срещам и се ядосвам, затова спирам и няма да се заниамвам повече, така само се паля, а после се ядосвам.

нещо интересно за майчетата: http://seedmagazine.com/content/article/to_be_a_baby/

Общи условия

Активация на акаунт