Първо работата, после удоволствията или обратното?

• 2 227
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
И аз споделям максимата за редуването на удоволствията.
А работата, казват, нямала крака да избяга.
Знаех си, че и в тази плоскост съм....будала. Mr. Green

# 16
абе, няма какво да лъжа - удоволствието.
аз и черешката първо ям на тортата, и никога не си оставям най-хубавото за накрая... много незряло поведение имам.

# 17
Първо удоволствието и после удоволствието. Работата за тези, които ги влече. И без тва е пълно с кариеристи, как да им отнема удоволствието?!
Пу,  и аз при кариеристите! Ама е тооооолкова готино!

# 18
Първо работата, иначе удоволствията не са ми  сладки.
По психология като студенти правихме един тест, свързан точно с това.
 "Как ядете торта ?" Зависело как точно ще изядеш парчето си без да бързаш. Дали ще почнеш от глазурата, дали от украсата, дали ще караш наред...и т.н.
За мен си отговаряше, защото аз карам наред, като за последна хапка си оставям нещо, което ми е най-вкусно.
Някои пък изяждаха най-вкусното още в началото  Laughing Интересно беше..

# 19
  • На бял кон в Pierrefonds
Най-добре е, когато и работата доставя удоволствие....

# 20
Мисля, че няма удоволствие без работа, всяко нещо си има цена. Hug

# 21
  • Ямбол
Ако съм на работа, за която ми плащат - първо си свършвам задълженията. Иначе ги съвместявам според настроението ми - да, и  при мен важи, че работата не може да избяга.

# 22
  • с/у ОколоМръсТното
под удоволствие, форум ли се визира?
Аз съм когато както дойде. Нямам правила и ограничения Sunglasses

# 23
За мен най-важното в този живот е футбола и пиенето. Ако работата ми пречи на някое от тях, веднага я зарязвам.

# 24
  • София
Всъщност обичам работата си и често тя самата ми прави удоволствие.
Когато работя де.
Когато наистина имам досадно "бачкане" гледам да го свърша и си измислям някаква награда за после.

Ха, сега някой ще каже че си противореча с първия пост, който нарочно написах така.

# 25
На работа първо пия кафенце, малко Интернет и после пощата и т.н.

А вие как сте?

Така съм и аз.
Макар че по-нататък през деня съчетавам - малко работа, малко нет за отмора и така.
Ако имам обаче някое досадно задължение, гледам първо да го отхвърля, за да не ми виси и да ми разваля кефа.

# 26
Първо удоволствието и после удоволствието. Работата за тези, които ги влече. И без тва е пълно с кариеристи, как да им отнема удоволствието?!
Не мога да повярвам, че го казвам, но ето това е моят отговор. Само че без иронията. Ако има такава.

# 27
Има една хубава поговорка "не отлагай днешната работа за утре като можеш да я свършиш в други ден."  Mr. Green

# 28
  • София
Първо работата, после удоволствието.

# 29
Първо работата. При мен задачите са на етапи и на моменти, няма кой да ми ги свърши...и съм по-спокойна, когато нямам нещо чакащо за после...и си обичам работата, както и да е свършена както трябва....така, че удоволствията в останалото време.

Общи условия

Активация на акаунт