Първо работата, после удоволствията или обратното?

• 2 271
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
На работа нямам интернет, така че в удоволствията включвам кафе или сладки приказки с колегите. Когато работата не търпи отлагане, прескачам удоволствията. Имам ли възможност, обаче, предпочитам първо да си изпия кафето. Не пуша, така че това не ми отнема много време. След това съм позитивно настроена, многократно по-работоспособна и продуктивна, отколкото ако започна веднага със задълженията.

# 31
  • ВАРНА
работата първо. Като знам, че имам работа за свършване не мога да се отпусна да се забавлявам.

# 32
Работата. Не обичам да отлагам.
Не отлагам. Въпреки че работното ми време
е от 8:45 (живея на 25 минути път) всяка
сутрин ставам в 6 и по принцип съм в
работата поне 40 минути по-рано.

# 33
На първо място за мен е работата. Не обичам да отлагам и понякога в стремежа си да свърша всичко се нагърбвам с много неща наведнъж. Но после си почивам качествено, а и удоволствието от добре свършената работа доставя допълнително удоволствие от почивката.

# 34
  • софия
Преди на първо място ми беше работата,но от известно време
е на по-заден план.Просто видях,че няма смисъл да се пъна
 толкова. Naughty

# 35
Мисля,че трябва да има удоволствие от работата WinkИли погледнато от друг ъгъл,ако направиш нещо,което ти доставя удоволствие,после и с удоволствие ще работиш Simple Smile

# 36
Аз съм на принципа на епикурейците, когато знам, че съм свършила нещо освен приятно и полезно, ми е по-сладко разпускането.

# 37
Не обичам удоволствието ми да е подтиснао от задължения.

Общи условия

Активация на акаунт