Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 712
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 315
Усмивчица, Хомеопатията наистина и в тази деликатна сфера е помагала и може да ви помогне.  Peace

Благодаря за отговора, но бихте ли казали по-конкретно дали има лекари-хомеопати, които се занимават с проблеми като моя? Предполагам, че не е едно и също да те лекува лекар-хомеопат със специалност педиатрия и лекар-хомеопат със специалност урология например? При 270 хил двойки страдащи от безплодие в тази страна, не може да няма поне един хомеопат, който се занимава с това ...

# 316
  • в матрицата
Усмивчице, има хомеопати - класически хомеопати, които могат да ти помогнат. Комбинацията лекар-хомеопат, не се среща, т.е. ако някой лекар ти каже, че е и хомеопат, то най-вероятно се занимава с boaron... което не е точно чиста хомеопатия. За това си потърси класически хомеопат  Peace

# 317
Усмивчице, има хомеопати - класически хомеопати, които могат да ти помогнат. Комбинацията лекар-хомеопат, не се среща, т.е. ако някой лекар ти каже, че е и хомеопат, то най-вероятно се занимава с boaron... което не е точно чиста хомеопатия. За това си потърси класически хомеопат  Peace

Или пък се е отказал от медицината, която е учил  Laughing

Усвичице, нама никакво значение каква е медицинската специалност на класическия хомеопат и дали има такава. Ако е добър класически хомеопат (опит и усет, като във всака професия), няма значение дали е гъбична инфекция или нещо по-сериозно. Това специализиране в съвременната медицина си е баш като да не вишдаш гората от дърветата - вторачват се в едно и съвсем забравят, че е част от цялото  ooooh!

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 11:16 от Meg!

# 318
  • в моя свят
Напротив.Хомеопата на детето ми е лекар.Не е педиатър и не го избрах,защото е лекар,но е.Също така е класически хомеопат.Не се е отказал от медицината,защото работи в болница.Това официално,но предполагам вътрешните му убеждения са други.Така че не е критерий,че като е лекар е боаронски хомеопат.Може би комбинацията лекар-класически хомеопат се среща рядко,но в никакъв случай не е правило. Peace

# 319
  • София
Здравейте Александер!
Вчера се върнахме от морето и от снощи сина ми е с висока темп. /40 - 39,5/. През ноща му дадох Бела дона и малко спадна,но в момента отново е с 39,9. Говорих с хомеопатката и му дадох Импек, но за сега не се подобрява. Притеснявам се да не му стане нещо от високата темп. Ако не се подобри до час трябва да му дам Рустокс. До сега основното му лекарство беше Фосфор и на морето се наложи даму дам, защото му излязоха по цялата устичка огромни афти.
Много съм объркана!

# 320
  • София - Варна - Бургас
Напротив.Хомеопата на детето ми е лекар.Не е педиатър и не го избрах,защото е лекар,но е.Също така е класически хомеопат.Не се е отказал от медицината,защото работи в болница.Това официално,но предполагам вътрешните му убеждения са други.Така че не е критерий,че като е лекар е боаронски хомеопат.Може би комбинацията лекар-класически хомеопат се среща рядко,но в никакъв случай не е правило. Peace
  Така е, срещат се рядко, като приятно изключение  Grinning. И това е така, тъй като хомопатията е какво? - Алтернативно лечебно изкуство,част от КАМ = Комплементарни Алтернативни Методи.
  Прочети в речника значението на Алтернативен  Peace

Разбирам желанието ти да ги съчетаеш, но това е като да искаш да седнеш на два стола едновременно.  Laughing

# 321
Усмивчице, има хомеопати - класически хомеопати, които могат да ти помогнат. Комбинацията лекар-хомеопат, не се среща, т.е. ако някой лекар ти каже, че е и хомеопат, то най-вероятно се занимава с boaron... което не е точно чиста хомеопатия. За това си потърси класически хомеопат  Peace

Или пък се е отказал от медицината, която е учил  Laughing

Усвичице, нама никакво значение каква е медицинската специалност на класическия хомеопат и дали има такава. Ако е добър класически хомеопат (опит и усет, като във всака професия), няма значение дали е гъбична инфекция или нещо по-сериозно. Това специализиране в съвременната медицина си е баш като да не вишдаш гората от дърветата - вторачват се в едно и съвсем забравят, че е част от цялото  ooooh!

Здравейте отново!

Аз пак обаче не разбрах  newsm78 Някой от вас дали би могъл да препоръча хомеопат, който се е занимавал с проблеми като наши с моя мъж - ниска подвижност, кофти морфология и пр?
Не ме разбирайте погрешно - просто търся съвет от някой който е минал по този път или би могъл да ме насочи към конкретен специалист?

# 322
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александер!
Вчера се върнахме от морето и от снощи сина ми е с висока темп. /40 - 39,5/. През ноща му дадох Бела дона и малко спадна,но в момента отново е с 39,9. Говорих с хомеопатката и му дадох Импек, но за сега не се подобрява. Притеснявам се да не му стане нещо от високата темп. Ако не се подобри до час трябва да му дам Рустокс. До сега основното му лекарство беше Фосфор и на морето се наложи даму дам, защото му излязоха по цялата устичка огромни афти.
Много съм объркана!

Искаш да кажеш Ипек

# 323
Наминавам само да кажа  :Привет Алекс! Hug
Поздрави!

# 324
Усмивчица, хомеопатите не се делят на различни специалисти, както е при  традиционните лекари - УНГ доктори, гинеколози и т.н. Хомеопатите лекуват целия организъм на човека, а не неговите отделни части и именно в това се състои успеха на хомеопатията. Търсиш просто добър (препоръчан)класически хомеопат, няма да намериш такъв, който да е специализиран в една област, както е във вашия случай -  ниска подвижност, кофти морфология и пр. Надявам се сега да ти е станало ясно и нека Александър ме поправи, ако нещо в обяснението ми не е правилно Simple Smile

# 325
  • София - Варна - Бургас
............................ и нека Александър ме поправи, ако нещо в обяснението ми не е правилно Simple Smile

devin,  Добре казано!  Peace

# 326
  • София - Варна - Бургас
Наминавам само да кажа  :Привет Алекс! Hug
Поздрави!

привет и на теб Живанка!  Hug

Flowers Rose  We love you Michael  Flowers Rose    we love you too! Flowers Rose 

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 11:41 от Aleksander

# 327
  • София
Здравей Александър
случая е такъв:Вторник Т 39 запушен нос две дози конст. преглед при хомеопата ако вдигне над 39 нукс вом.Дадох вечерта Т беше 40 до сутринта я беше свалил но 37,5 порояде и пропи вода,но от сряда сутринта термометра не мърда от 37,5-37,8 да изчакам както казва Х или....?
Питам защото все още не съм сигурна и искам подкрепа за да се доверя на Х.
  bouquet

# 328
Здравейте, много интересна тема  newsm10 Аз нямам опит с хомеопатията, но смятам да променя това! newsm47
Aleksander, може ли координати на класически хомеопат във Варна? Аз скоро ще раждам и трябва да си избера педиатър. Трябва ли да избера и хомеопат за бебчето или да отида при него при нужда? А няма ли педиатри, които са и класически хомеопати?  smile3506

# 329
  • София - Варна - Бургас
Здравей Александър
случая е такъв:Вторник Т 39 запушен нос две дози конст. преглед при хомеопата ако вдигне над 39 нукс вом.Дадох вечерта Т беше 40 до сутринта я беше свалил но 37,5 порояде и пропи вода,но от сряда сутринта термометра не мърда от 37,5-37,8 да изчакам както казва Х или....?
Питам защото все още не съм сигурна и искам подкрепа за да се доверя на Х.
  bouquet

Виж, щом едновременно със спадането на високата Т. има апетит и е пропил вода, значи жизнената му сила свири отбой, но все още има да се допрочистят остатъците от нашественика, така че... вече можеш да дишаш и спиш спокойно!

Flowers Rose  We love you Michael  Flowers Rose    we love you too! Flowers Rose  

Общи условия

Активация на акаунт