Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 143 951
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, искам да попитам лекува ли се клебсиела с хомеопатия?

Лекува се човекът, а не клебсиелата. Laughing
 Достатъчно е да се хармонизира имунната му система, чрез конституционалното му хо л-во, и проблема е решен.  Peace

# 616
Искам да ви питам хомеопатични лекарства могат ли да минават през скенерите по летищата?

Последният опит показва, че може!  Grinning  и най-добре си ги дръжте в основния багаж, като е добре да са завити в няколко слоя станиол.

Мерси, Александър!

# 617
Да питам и аз нещо - дъщеря ми е почти на 5 г. и има неприятен за мен дъх. Давам и достатъчно вода, не яде месо, обича плодове, но езикът й все е обложен (бял) и дъхът неприятен.
Как може това да се повлияе?

Извинявам се, ако подобен въпрос е задаван, но нали сме различни...

# 618
Спешен въпрос, събота е, дано Александър да ми отговори.

Нашият хомеопат го няма в Б-я, аз съвсем отскоро лекувам децата с хомеопатия и не знам в момента какво да правя, въпросът ми е, колко време трябва да чакам децата с Т преди да дам Х.

Едното дете вчера следобяд вдигна 38, цяла нощ беше с над 39, а на сутр пак 38. Не знаех какво да правя /а утре имат РД и ми се искаше да са добре/ и днес му дадох Х, сега няма Т... Хомеопатът ни ми е казал при проблем да давам три последователни дни.

Въпрос: ако му спадне Т пак ли да давам три дни?

Днес вече от преди малко и другото вдигна 38, освен това и кашля, въпрос: да му дам ли още днес или да чакам организма сам да се бори известно време, поне 24 часа? А фатално ли ще е ако дам още сега и това, че съм дала на другото, а не съм изчакала...

Сигурно е редно да изчакам, но както казах първо РД, плюс други ангажименти...

# 619
  • София - Варна - Бургас
Да питам и аз нещо - дъщеря ми е почти на 5 г. и има неприятен за мен дъх. Давам и достатъчно вода, не яде месо, обича плодове, но езикът й все е обложен (бял) и дъхът неприятен.
Как може това да се повлияе?

Извинявам се, ако подобен въпрос е задаван, но нали сме различни...

Как иначе, освен с хомеопатия. Другото е ... антибиотик!

# 620
  • София - Варна - Бургас
Спешен въпрос, събота е, дано Александър да ми отговори.

Нашият хомеопат го няма в Б-я, аз съвсем отскоро лекувам децата с хомеопатия и не знам в момента какво да правя, въпросът ми е, колко време трябва да чакам децата с Т преди да дам Х.

Едното дете вчера следобяд вдигна 38, цяла нощ беше с над 39, а на сутр пак 38. Не знаех какво да правя /а утре имат РД и ми се искаше да са добре/ и днес му дадох Х, сега няма Т... Хомеопатът ни ми е казал при проблем да давам три последователни дни.

Въпрос: ако му спадне Т пак ли да давам три дни?

Днес вече от преди малко и другото вдигна 38, освен това и кашля, въпрос: да му дам ли още днес или да чакам организма сам да се бори известно време, поне 24 часа? А фатално ли ще е ако дам още сега и това, че съм дала на другото, а не съм изчакала...

Сигурно е редно да изчакам, но както казах първо РД, плюс други ангажименти...

Не, не чакайте, а му дайте веднъж. Хомеопатичното л-во ще подкрепи Жизнената му сила, каквото и решение да е взела: Да вдигне още малко, да задържи или да свали температурата.
   И в трите случая е за добро.  Peace

# 621
Здравейте, някой може ли да каже нещо за есенциите на Бах . Това хомеопатичен медикамент ли е или билков . Благодаря предварително !

# 622
Не са хомеопатичен.
За повече информация в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366128.0

# 623
  • София - Варна - Бургас
Билкови са, но с известно разреждане и могат да се дават успоредно с хомеопатичното лечение.

# 624
                 Здравей,Александър!

Прочетох доста по тема "бенки",и попаднах на теб:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141109.90
Разбирам,че това е индивидуално ,но не знам към кой да се обърна...  Rolling Eyes

Мазането с мазила от лечители ме притеснява,предпочитам да пробвам с хомеопатия.
          Къде в София има добър хомеопат?

# 625
  • София - Варна - Бургас
                Здравей,Александър!

Прочетох доста по тема "бенки",и попаднах на теб:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141109.90
Разбирам,че това е индивидуално ,но не знам към кой да се обърна...  Rolling Eyes

Мазането с мазила от лечители ме притеснява,предпочитам да пробвам с хомеопатия.
          Къде в София има добър хомеопат?

Плоски, тъмни бенки НЕ се чоплят, НЕ се разраняват, НЕ се оперират, НЕ се мажат!
 Не само защото хомеопатията и аз го казваме, а защото, за съжаление статистиката го доказва...

Колкото до лечителите, те не разбират какво правят, не разбират, че потискайки кожен проблем, го вкарват обратно навътре, към жизнено важни органи и системи и към опасни, по-дълбоки нива!
 И второ, философията на предписване на билки и други вещества, е същото, както и на алопатичната медицина: химическо и анти-симптоматично.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 01:50 от Aleksander

# 626
А неплоските бенки какво се (не се) правят? Тези издадените като малки топченца?

# 627
  • София - Варна - Бургас
А неплоските бенки какво се (не се) правят? Тези издадените като малки топченца?

Има три основни вида, обикновени брадавици или разнообразни кожни израстъчета.

И трети вид, които са релефни, но също тъмнокафеви. И те не се пипат, защото... лошо!

# 628
Ами точно такива релефни, тъмнокафяви имам и всеки ме пита защо не ги махна с лазер, но аз твърдо отказвам, колкото и да са грозни. Добре поне, че не са на съвсем видими места.

# 629
  • София - Варна - Бургас
Наличието на много тъмни бенки показват карцинозинова предиспозиция, човека е в "опасната зона", но това далеч още не значи че ще развие рак.
  Обаче трябва да се пази от карциногенни фактори и да се свърже с добър хомеопат, на когото е във възможностите да го премести от "опасната" в "безопасната" зона. Там където карциногените срещат много добра защита.

Ето как на практика, хомеопатията е най-добрата профилактика на раковите заболявания!

Положението е много сериозно, предвид факта, че всяка година новите случаи на заболели от рак в България се увеличават с 33'000!  

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 21:04 от Aleksander

Общи условия

Активация на акаунт