Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 143 955
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, Александер!

Лекувам се при класически хомеопат /имам алергия от домашен прах, котки и полени/. Основното ми лекарство е фосфор. За сега алергията към котки е много-силна, но към другите неща не се проявява всеки път. Хомеопатката ми обясни,че тези алергии са последното нещо, което ще изчезне като проблем от организма ми. От вчера имам огромен херпес на устната и го намазах с клеева тинктура /лекарката ми каза да не го третирам с нищо/. Дали ще се обърка хода на лечението ми?
Благодаря!

# 601
  • София - Варна - Бургас
desi_sunshine, първото интервю с класически хомеопат трае 2 (два) часа, и съвсем не се състои само във въпроси/отговори.

Проблеми със запаметяването не е мозъчна патология, а индивидуална особеност.
 LOL!  Laughing

# 602
  • София - Варна - Бургас
И аз ще задам въпросът си тук:Имам увеличение на щитовидната жлеза-"струма нодоза", препоръчаха ми операция.
Мога ли да си помогна с хомеопатични лекарства или да не отлагам операцията (възелът ми е 4 см.)?

На Лични Ви изпращам координати на специалист/хомеопат в тази област.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 11:24 от Aleksander

# 603
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, Александер!

Лекувам се при класически хомеопат /имам алергия от домашен прах, котки и полени/. Основното ми лекарство е фосфор. За сега алергията към котки е много-силна, но към другите неща не се проявява всеки път. Хомеопатката ми обясни,че тези алергии са последното нещо, което ще изчезне като проблем от организма ми. От вчера имам огромен херпес на устната и го намазах с клеева тинктура /лекарката ми каза да не го третирам с нищо/. Дали ще се обърка хода на лечението ми?
Благодаря!

Здравейте Яна!

Не коментирам колеги, но не смятам, че хода на лечението Ви ще се обърка от клеева тинктура. Все пак слушайте указанята на хомеопата си, тъй като всяко мазане действа малко или повече потискащо.  Peace

# 604
Проблеми със запаметяването не е мозъчна патология, а индивидуална особеност.  LOL!  Laughing
По принцип да, но когато е налице по-сериозна промяна на съществуващите способности, тогава не може ли да е в резултат на болест? Чела съм, че такива проблеми могат да се получат при депресивни състояния. Така ли е? Иска ми се да дам още един шанс на хомеопатичката ми.  Все пак само един единствен път се видяхме за има няма и час (интервюто), не се получи нормален контакт - не можеше да разбере какво обяснявам, сякаш гледаше през мен и като цяло малко подобно все едно говорим на различни езици. Аз съм доста объркана относно себе си (в такъв етап от живота си съм, притисната от проблеми, които засега няма как да разреша) и ми се иска да и обърна внимание над това евентуално депресивно състояние, така че да не си направи погрешни изводи от обърканите ми отговори. Само аз се усещам, рано или късно, че давам погрешни обяснения, а тя не познава мен и живота ми и няма как да го разбере.

# 605
  • София - Варна - Бургас
desi_sunshine
Цитат
По принцип да, но когато е налице по-сериозна промяна на съществуващите способности, тогава не може ли да е в резултат на болест?

Да, права си, че ако има по-сериозна промяна, може да се предположи някакво болестно състояние, като при мозъчна травма, Атеросклероза и т.н. старческа деменция, или индивидуалната особеност някои да помнят мн. лесно цифри, а трудно имена или обратното и т.н.
 Имах предвид и друго, т.н. професорска разсеяност или пък ако се отнася за някой силно влюбен и т.н.
 Относното първото интервю, на мен често и два часа не ми стигат.
 А относно, цитирам те:
"...записах на класически хомеопат, но всичко мина много през пръсти и разбрах, че изборът ми е бил погрешен, въпреки многото добри отзиви за него в нета! ..."
народа има една поговорка: "На прехвалени ягоди, (дори и в НЕТ-а) с голяма кошница не тръгвай..."
Виж и тук: Варненският синдром

# 606
Искам да ви питам хомеопатични лекарства могат ли да минават през скенерите по летищата?

# 607
  • София - Варна - Бургас
Искам да ви питам хомеопатични лекарства могат ли да минават през скенерите по летищата?

Последният опит показва, че може!  Grinning  и най-добре си ги дръжте в основния багаж, като е добре да са завити в няколко слоя станиол.

# 608

Последният опит показва, че може!  Grinning  и най-добре си ги дръжте в основния багаж, като е добре да са завити в няколко слоя станиол.

Александър, за гранулките ли става въпрос или за разтворени във вода лекарства?   bouquet

# 609
  • София - Варна - Бургас

Последният опит показва, че може!  Grinning  и най-добре си ги дръжте в основния багаж, като е добре да са завити в няколко слоя станиол.

Александър, за гранулките ли става въпрос или за разтворени във вода лекарства?   bouquet

Мег, и за двете, като след това, шишенцата с течните хо л-ва, трябва да се ударят в дланта на ръката или в книга десетина пъти.

# 610
Моите Хо л-ва, течен разтвор, бяха в ръчния багаж увити в алуминиево фолио.

# 611
  • София - Варна - Бургас

Същото е, с тази разлика, че може да те попитат какво е това, и като им кажеш хомеопатично л-во, да трябва мн. дълго да им обясняваш... особено на Словенската граница...  Wink

# 612
Здравейте, искам да попитам лекува ли се клебсиела с хомеопатия?

# 613

Същото е, с тази разлика, че може да те попитат какво е това, и като им кажеш хомеопатично л-во, да трябва мн. дълго да им обясняваш... особено на Словенската граница...  Wink
А питаха ме, казах им, отворихме шишетата, душихме взаимно и ме пуснаха. Simple Smile Не са ми създавали проблеми. С чехите тогава пътувахме.

# 614
Благодаря за темата, Александър!   bouquet  Много поучителна!
Ще споделям по-нататък развитието на нещата при мен с хомеопатията.

Общи условия

Активация на акаунт