Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 913
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 105
Добреееееее,седя и се чудя Crossing Arms
И боаронци използват същите хомеопатични,какво учат те, как действат те при тях, след като знаем,че се използва само едно лекарство?Хомеопатията ,която те учат друга ли е ,не е ли по Ханеман и при тях?

# 106
  • Пазарджик
Здравейте,
майка ми има дискова херния.Пие някакви лекарства,но не  й облекчава болките.моля да ми препоръчате ми хомеопатични.Много я боли,когато е по-дълго време права.Пие и Диклак.
Благодаря ви  bouquet

# 107
Живанка
Цитат
Алекс,а какво и е на потенцията(15 СН)? Доста почетох за лечение на аденоидна вегетация и постоянно в публикациите срещам предписанието: Туберкулинум 15 или 30 СН на 1-во и 15-то число на месеца-това правилно ли е според теб ?Това което ме учудва е и това,че заедно с това се изписват и други лекарства,а публикациите са на класически хомеопати и то с добри резултати.

Класически хомеопати? ... и къде си чела... извинявай, но в някоя боаронска книжка ли?

Добър въпрос Grinning Пропуснала съм да напиша,че публикациите са на "хомеопати ,които имат претенции да са класически" и се подвизават като такива-за един такъв ти писах вече на лични
Благодаря

# 108
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,
майка ми има дискова херния.Пие някакви лекарства,но не  й облекчава болките.моля да ми препоръчате ми хомеопатични.Много я боли,когато е по-дълго време права.Пие и Диклак.
Благодаря ви  bouquet

Здравейте!

Не знам за кой град става въпрос?

# 109
  • Пазарджик
Здравейте,
Благодаря ви  bouquet

Здравейте!

Не знам за кой град става въпрос?

гр.Септември Пазарджишко

# 110
  • София - Варна - Бургас
Изпращам Ви на "Лични" Peace

# 111
 Да се запиша и аз.  Hug

# 112
Добреееееее,седя и се чудя Crossing Arms
И боаронци използват същите хомеопатични,какво учат те, как действат те при тях, след като знаем,че се използва само едно лекарство?Хомеопатията ,която те учат друга ли е ,не е ли по Ханеман и при тях?

Аз се питам същото.На доста места в нета и,а и няколко мои познати  говорят как са им подействали еди-какви си СХЕМИ от хом лекарства newsm78както писах вече четох основно за лечение на трета сливица,защото това ме касае пряко,и навсякъде редуване на различни лекарства.Обърках се ... Cry

# 113
Здравейте, малкия често боледува и се обърнахме към хомеопат изписани Calc.carbonika 200ch на прахче еднократно и сироп Septilin-2x1/2чаена лажичка докато го изпием всичкия.Иках да ви питам какво точно е действието на тези хомеопатични лекарства.Лекарката ни  е д-р.Новачкова, ако някой  друг е при нея или е чувал за нея моля да сподели.
Благодаря предварително.

# 114
Моля, препоръчайте ми класически хомеопат в гр. Силистра.

# 115
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, малкия често боледува и се обърнахме към хомеопат изписани Calc.carbonika 200ch на прахче еднократно и сироп Septilin-2x1/2чаена лажичка докато го изпием всичкия.Иках да ви питам какво точно е действието на тези хомеопатични лекарства.Лекарката ни  е д-р.Новачкова, ако някой  друг е при нея или е чувал за нея моля да сподели.
Благодаря предварително.

Calc.carb е хо л-во, но Септилин не е хомеопатично л-во, а билка.

# 116
  • София - Варна - Бургас
Моля, препоръчайте ми класически хомеопат в гр. Силистра.

В Силистра, аз не знам да има, но във Варна и Добрич има.  Peace

# 117
здравейте александър!

имам дете на 3г 5м. от февруари заеква. лекуваме се при класически хомеопат/софия/, но за момента няма никакво подобрение. бих искала да я заведа на логопед-психолог, но хомеопата ни е против това. бихте ли ме посъветвали защо е 'вредно' това, какво мога да направя? заекването е много силно, пречи на общуването.

благодаря!

# 118
Aleksander, пуснах отделна тема за борба с пърхута, а изобщо не се сетих, че той може би се лекува с хомеопатия Simple Smile И на моя хомеопат не съм се сещала да му кажа за този пърхут, който е е в малко количество, като прах, но все пак го има. Кажи ми, моля те, помага ли хомеопатията за него?

# 119
  • София - Варна - Бургас
Aleksander, пуснах отделна тема за борба с пърхута, а изобщо не се сетих, че той може би се лекува с хомеопатия Simple Smile И на моя хомеопат не съм се сещала да му кажа за този пърхут, който е е в малко количество, като прах, но все пак го има. Кажи ми, моля те, помага ли хомеопатията за него?

Помага, но първо трябва да спрете всички т.н. "противопърхутни" шампоани, които съдържат АБ, но само Низорал си пише че е АВ! и които, щом ги спрете, веднага избуява потиснатият пърхут. Така че, те ви правят зависими! защо ли...  Thinking
  Преминете към по-безобеден шампоан - аз например ползвам детски шампоан.  Grinning
  Другото оставям на вашият хомеопат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт