Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 896
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 135
А как по принцип се дава хо? Имам в предвид колко време преди и след приемането не трябва да се приема храна? А вода може ли?

Аз го давам разтворено в малко (2 ч.л. вода)/ След смяната на суфур с хепар суфур, детето ни е по добре. Само не знам дали нямаше да е по добре и без хо. Hug Не съм анархист, просто мисля на глас.

Благодарна съм че не стигнахме до антибиотик.

# 136
  • София - Варна - Бургас
Nivea Simple Smile Не се притеснявай, че си малко скептик. Няма лошо.

Другото, което хомеопатите чуваме, след като хомеопатичното л-во подейства са: "...тихо, да не чуе дявола"

Цитат
 ...Само не знам дали нямаше да е по добре и без хо...

Няма как, освен следващия път да пробвате без хо л-во.  Peace

# 137
  • Варна
Извинявам се, ако е коментирано, но какво е мнението ви за Аквасорс?
Тези лекарства за хомеопатични ли се считат?

# 138
Nivea Simple Smile Не се притеснявай, че си малко скептик. Няма лошо.

Другото, което хомеопатите чуваме, след като хомеопатичното л-во подейства са: "...тихо, да не чуе дявола"

Цитат
 ...Само не знам дали нямаше да е по добре и без хо...

Няма как, освен следващия път да пробвате без хо л-во.  Peace

А няма да пробвам без  Peace

А как се дава хо? МОля моля Praynig

# 139
Тези лекарства за хомеопатични ли се считат?
Не. Това са добавки.

# 140
Здравейте,
може ли някой да каже дали е давал Ликоподиум клаватум и дали е имало ефект. Изписаха ми го за бебка на 2 месеца и половина, тъй като има колики. Потенцията е 30 CH по 5 гранули на ден. Само че не разбрах каза ми разтворени във вода и по 1-2 глътки преди или след хранене /а нали при прием на хомеопатични лекарства не трябва да се яде преди и след това около 20 мин/. Дали е правилно това?

# 141
  • Пазарджик
И на мен ми изписаха на Аквасорс,Колактив.Бебето ми боледува много често и му го изписаха за имунната с-ма.
Какво ви е мнението за Колактива?

# 142
Александър, може ли да ме насочиш към хомеопат в Пазарджик?
Аз водих сина си при една жена 2год.,тя ни даваше капки,но не преглеждаше. Миналото лято 3 месеца кашля,сменихме много неща и накрая се принудих да дам сироп за кашлица. От тогава пак се лекуваме с лекарства,но не ми се иска да продължаваме така.
Проблема е,че той им огромни сливици и все прави ангини, УНГ лекарите искат да ги извадим,за да не стане хроничен синузит, но ние не сме съгласни.
Благодаря   bouquet

# 143
  • София
Може ли дискова херния да се лекува с хомеопатия?

# 144
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,
може ли някой да каже дали е давал Ликоподиум клаватум и дали е имало ефект. Изписаха ми го за бебка на 2 месеца и половина, тъй като има колики. Потенцията е 30 CH по 5 гранули на ден. Само че не разбрах каза ми разтворени във вода и по 1-2 глътки преди или след хранене /а нали при прием на хомеопатични лекарства не трябва да се яде преди и след това около 20 мин/. Дали е правилно това?

Това е "боаронско" предписване, те си мислят че ви дават химическо вещество и трябва да се наситите химически!??... а изобщо не е така... така че си питайте този, който ви го е предписал

# 145
  • София - Варна - Бургас
И на мен ми изписаха на Аквасорс,Колактив.Бебето ми боледува много често и му го изписаха за имунната с-ма.
Какво ви е мнението за Колактива?

Това са т.н. хранителни добавки, нямащи нищо общо с хомеопатията!

# 146
  • София - Варна - Бургас
Александър, може ли да ме насочиш към хомеопат в Пазарджик?
Аз водих сина си при една жена 2год.,тя ни даваше капки,но не преглеждаше. Миналото лято 3 месеца кашля,сменихме много неща и накрая се принудих да дам сироп за кашлица. От тогава пак се лекуваме с лекарства,но не ми се иска да продължаваме така.
Проблема е,че той им огромни сливици и все прави ангини, УНГ лекарите искат да ги извадим,за да не стане хроничен синузит, но ние не сме съгласни.
Благодаря   bouquet

Правилно, че не сте съгласни! Ако ги извадите, проблема няма да се премести в синусите, а в ... белите дробове!

Утре ще ви пратя на лични координати.  Peace

# 147
  • София - Варна - Бургас
Може ли дискова херния да се лекува с хомеопатия?

Само болката и да се забави и спре по нататъшният ход на болеста. Колкото до напреднала патология, каквато и да е тя, хомеопатията може да помогне, но само докъдето патологията е обратима.  Peace
 Хирургията предлага подлагане на специални пластини м-у прешлените, което при сполучлива операция до голяма степен решава проблема.

# 148
  • София
Здравейте,
Моля само за мнение!
Искам да попитам за минималната доза и еднократното и взимане, тъй като на мен ми назначиха потенция 1LM / която е на капки и е мека ,според хомеопата, и симптомите няма да са толкова изразени-за мое успокоение/ и трябва да я пия 5 дни / 2-3 капки вечер/, ако не се засилят симптомите още 7.Да , но на 8 ден получих разстройство -/ един от симптомите/ и хомеопата ми каза да прекратя приема , защото това е знак за насищане на организма.Тъй като се притеснявах от ситуацията помолих за хо л.во за разстройството и пак за мое успокоение ми беше позволено да взема 2 дози за 1 ден през 3 ч на хо л.во.
При положение , че е класически хомеопат, такова лечение нормално и приемливо ли е?

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:04 от vikiiv

# 149
Искам да попитам ако след приема на ХЛ нещата се влошат - какво означава това. Sad

Общи условия

Активация на акаунт