Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 858
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 180
Бутоните за запис не работят от край време, та се налага с такива методи да следя темата... Confused

# 181
Здравейте! Интересува ме дали хомеопатията помага при Паническо разстройство с агорафобия?

# 182
Благодаря ви, Александър!   bouquet А смятате ли, че предписаните ми Folliculinum и Luteinum (по съответна дозировка и време) биха повлияли проблема? Може и без отговор...

По-важно е за мен да споделите мнението си и за хо лечението на хранителна алергия (в случая доста тежка - глутен), която се приема от някои доктори като преходна, а от други като лечима единствено с диета за цял живот? 

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 15:28 от M_Nik

# 183
Може ли хоменгиом да бъде повлиян с методите на хомеопатиата?Лекарите говорят само за операция.

# 184
Да допълня. На едното от близначетата ми се появи преди един месец нещо като пъпка /на челото -границата с косата/.Прокървява вече три пъти и е колкото грахово зърно. Пращат ме в онкология, говорят ми за тумор и аз се паникьосах!

# 185
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Интересува ме дали хомеопатията помага при Паническо разстройство с агорафобия?

Да, там, в тези най дълбоки нива на психиката и подсъзнанието, хомеопатията е в стихията си и върши чудеса! Бързо и решително, и не зомбиращо, както понякога го правят транквилантите и психотропните.  Peace

# 186
  • София - Варна - Бургас
Благодаря ви, Александър!   bouquet А смятате ли, че предписаните ми Folliculinum и Luteinum (по съответна дозировка и време) биха повлияли проблема? Може и без отговор...

По-важно е за мен да споделите мнението си и за хо лечението на хранителна алергия (в случая доста тежка - глутен), която се приема от някои доктори като преходна, а от други като лечима единствено с диета за цял живот?  
Тук за съжаление диетата, докато не се повлияе от хо лечение, е задължителна.

# 187
  • София - Варна - Бургас
Да допълня. На едното от близначетата ми се появи преди един месец нещо като пъпка /на челото -границата с косата/.Прокървява вече три пъти и е колкото грахово зърно. Пращат ме в онкология, говорят ми за тумор и аз се паникьосах!

Какъв цвят пъпка?

Самата медицина,  далеч не винаги препоръчва операция, а се съобразяват с вида и разположението на  Хемангиома  

# 188
Тук за съжаление диетата, докато не се повлияе от хо лечение, е задължителна.
Което означава (надявам се), че в даден момент алергията би се повлияла, разбира се при строго спазвана диета успоредно с лечението...?
Бихте ли ме насочили, към подходящ за случая хомеопат (може на лични)?

# 189
  • София - Варна - Бургас
Това не е алергия, а влошаване от определена храна, поради дефицит на определени ензими.

# 190
  • И аз не знам къде...
Здравейте Aleksander,
Какво би станало ако се даде предписано хо лекрство, но в по-висока потенция? В случая питам за Арника, която е предписана на сина ми за всеки случй да го имам в къщи при удари, падания и т.н. По грешка съм купила 1М, а не 200 СН. И как би трябвало да дам потенция 1М при нужда? Попитах хомеопатката, но тя само ми каза, че е висока и няма смисъл от такава потенция. Т.к. бяхме по друг повод не се сетих да повторя въпроса си. Естествено ще и се обадя при нужда, но просто искам да съм подготвена ако не мога да с свържа с нея когато е необходимо! А и скоро няма да мога да си набавя 200 СН, т.к. се купува само от София!

Благодаря предварително!

# 191
  • София - Варна - Бургас
  Аз също ползвам 200С  Simple Smile  По-добре си купете 15 или 30С, каквито потенции се намират по аптеките, вместо 1М.

# 192
И как се дава Арника-та?

# 193
" Какъв цвят пъпка?

Самата медицина,  далеч не винаги препоръчва операция, а се съобразяват с вида и разположението на  Хемангиома  "

Пъпката е червена, но преди да прокърви - се променя в по-тъмно.И все пак повлиява ли се по хомеопатичен път?

# 194
  • ул. "Мечтание"
  Аз също ползвам 200С  Simple Smile  По-добре си купете 15 или 30С, каквито потенции се намират по аптеките, вместо 1М.

Аз намерих само 9 CH. Тази потенция по същия начин ли се дава? В справочника ми пише, че се дават 5 зрънца три пъти на ден или при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт