Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 626
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 1 350
Записвам се да следя и ако имам въпроси ще питам.

# 1 351
Аз имам въпрос Blush

Искам да попитам нормално ли е за класическата хомеопатия описаното по-долу лечение. Първоначален преглед не повече от 30 мин, даже по-скоро 15-20 мин, тъй като имаше и приети няколко обаждания по телефона /за дъщеря ми става дума/. Тогава беше с вирусна инфекция. Предписано лекарство Silicea 30ch. Вчера ходихме за втори път, защото дъщеря ми беше с увеличаваща се Т - изписа й Chamomilla 30ch, заради никнещите зъбки. Но днес ходихме при педиатърката и се оказа, че има налепи по гърлото, т.е. гнойна ангина. А вчера й нямаше нищо на гърлото, прегледаха я и педиатърката и хомеопатката. Утре Хаджиева пак ни вика да види налепите, защото според това какви са налепите се изписвало различно лекарство. Излишно е да споменавам, че педиатърката изписа Клацид, който още не съм започнала да давам Rolling Eyes.

# 1 352
Галче, понеже ви познавам хомеопата и понеже и мен ме тревожеха същите въпроси в началото ще ти кажа-доверявай се на резултатите.. С времето натрупва доста информация и въпреки, че винаги бърза - лечението ни винаги е било безпогрешно..
а за обажданията - ще има моменти, в които ще си благодарна, че видига телефон винаги когато имате нужда.. ако ли не до 30мин ви се обажда.. а да не говорим за случаи когато посред нощ е отговаряла на позвъняване..
а и Хамомила не се изписва заради никнещи зъби, а заради обща картина отговаряща на лекарството

# 1 353
  • София - Варна - Бургас
Стана ми ясно за подобрението - да не се пришпорва жизнената сила. bowuu Laughing
А първоначално ако е влошаване, а веднага след това подобрение, вече говорим за лечебна криза, нали така newsm78

Точно така Мечо!  Peace

# 1 354
Галче, понеже ви познавам хомеопата и понеже и мен ме тревожеха същите въпроси в началото ще ти кажа-доверявай се на резултатите.. С времето натрупва доста информация и въпреки, че винаги бърза - лечението ни винаги е било безпогрешно..
а за обажданията - ще има моменти, в които ще си благодарна, че видига телефон винаги когато имате нужда.. ако ли не до 30мин ви се обажда.. а да не говорим за случаи когато посред нощ е отговаряла на позвъняване..
а и Хамомила не се изписва заради никнещи зъби, а заради обща картина отговаряща на лекарството

Абсолютно подкрепям казаното Peace

# 1 355
Мога ли да давам Инфлуцид профилактично?

# 1 356
  • София
не съм хомеопат, но предполагам какво ще ти отговорят - не давай
първо, че е смес от много препарати,
второ, че не се дава профилактично нищо, ако съм разбрала правилно от четеното досега  Embarassed

# 1 357
  • София - Варна - Бургас
второ, че не се дава профилактично нищо, ако съм разбрала правилно от четеното досега  Embarassed

Elwing
  newsm10

точно така е.

# 1 358
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Въпроса ми е как да разбера, че една вирусна инфекция е довела до вторична бактериална /и да съм сигурна в това/ и е време за АВ?
Предварително благодаря за отговора   bouquet

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 15:49 от erisii

# 1 359
второ, че не се дава профилактично нищо, ако съм разбрала правилно от четеното досега  Embarassed

Благодаря много за инфото! Няколко майки вече ми го препоръчаха.
Но когато е имал симптоми за грип съм му давала. И тогава ли не е препоръчително да се използва Инфлуцида?

# 1 360
Но когато е имал симптоми за грип съм му давала. И тогава ли не е препоръчително да се използва Инфлуцида?

Ани, може да действа, а може и да не дейсва. Всичко зависи от това доколко и дали някоя от състваките ще влезе в резонанс с състоянието на детето... А това си е чисто "тото" Wink Ако искаш винаги да имаш точното лекарство, трябва да се консултираш с класически хомеопат, който на базата на цялостната картина (а не просто "грип-симтоми") ще даде ЕДНО единсвено лекарство - точното! Simple Smile

# 1 361

Ани, може да действа, а може и да не дейсва. Всичко зависи от това доколко и дали някоя от състваките ще влезе в резонанс с състоянието на детето... А това си е чисто "тото" Wink Ако искаш винаги да имаш точното лекарство, трябва да се консултираш с класически хомеопат, който на базата на цялостната картина (а не просто "грип-симтоми") ще даде ЕДНО единсвено лекарство - точното! Simple Smile

Лошото е, че в нашия град няма класически хомеопат.  Sad Или поне аз не знам да има такъв!

# 1 362
Какво е мнението ви за това?

Homeopathy: The Ultimate Fake

Хомеопатия = плацебо ефект ?

# 1 363
Хомеопатия = плацебо ефект ?

А какъв е плацебо ефекта при бебета, животни и растения?

Ани, Александър сигурно ще може да те насочи Simple Smile

# 1 364
ООО Ще бъда изключително благодарна на Александър, ако може да ми препоръча хомеопат в Шумен. Личната на детето се води хомеопат, отделно съм посещавала още двама в града, но някак си не мога да попадна на точния човек.

Общи условия

Активация на акаунт