Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 3

• 145 495
  • 1 754
  •   1
Отговори
# 1 620
[color=blue... неискам да чета свободни статии в нета.. искам Хомеопатичното дружество да организира курс за лаици.. такъв който дава знания за елементарен контрол над лечението.. този въпрос беше често задаван и отговорът е - Курсът за хомеопати.. койтое дълъг и тромав и скъп и е само в София.. става дума за курс от лекции който да даде светлина над методът хомеопатия и да убеди повече хора в истиността му.. защото повярвайте не вдъхва много вяра постоянен отговор - попитайте хомеопатът си , той е наясно със случая ви.. не искам да се доверявам сляпо никому, а искам да знам основни неща.. не просто два принципа на които лежи хомеопатията.. [/color]

Взе ми го от клавиатурата. PeaceАз също не искам да ставам хомеопат,но искам да контролирам лечебния процес на детето си и с това да съм максимално полезна на хомеопата си ,описвайки му всяка промяна или липса на такава Peace

# 1 621
И аз за това говорех..... Tired контрол.....Плаша се,когато нещата са извън ръцете ми, в същото време съзнавам, че съм мнооооого ненаясно, при това хомеопатията е най-малкия ми проблем.....
Както и да е, стига съм спамила(отдавна май само това правя Tired)

# 1 622
  • в матрицата
Така, Александър, както винаги обичаш да преувеличаваш и ме дразниш, ама много, защото всеки път се измъкваш "по тъч линията"
1во - звънял си ми 2 пъти, единия преди около 2 седмици, защото усети, че вече не съм ти пациентка, а 2ят - вчера, най-вероятно да ми се "мазниш" заради това което писах във форума, отгоре на всичко забъркваш и зълва ми . Ясно е, че не ти вдигам, няма какво да чуя от теб.
3то на лични изобщо не си писал. Не виждам какво ще се оправдаваш сега, искаш да замазваш ситуацията, както всъщност винаги си правел и да извлечеш пак някоя полза. Ти не разбра ли, че има хора на които, не само не си помогнал, но и навредил , не съм само аз както видя, напълно излишно е сега да" излагаш случая", защо не го изложи като виждаше , че не се справя, а отгоре на всичко и влоши детето и то на няколко пъти!!! Да си призная, че явно Бог ми помогна, когато малката беше с над 40С температура и аз през цялото време съм и давала едно НИЩО!!! Какво ли щеше да стане, ако беше получила гърч??? За мен ти има доста да учиш, не знам хомеопатия ли, психология ли....но определено нещо куца, а щом пишеш във форум и съответно набираш клиентела тук, трябва малко повече труд да положиш за знанията и уменията си.
Това е всичко от мен, и ще те помоля за бъдеще да не се изкарваш " лечителя", който не си, може и да помагаш, но не непременно на всички и да вдъхваш фалшиви надежди на отчаяни майки, нямаш това право !!
И мисля, че е крайно време да си прекръстиш темата на" Въпроси към Александър" защото , очевидно, не ти харесва като пише някой друг  хомеопат

# 1 623
Сузе.. не можете ли на лични да се разберете.. на всички ни стана ясно че не ти е помогнал - дори ви е навредил.. другото са лични взаимоотношения..

# 1 624
  • в матрицата
sky  не искам на лични, искам всички да гледат сеир ли ще е цирк ли ще.....  така излизат много неща на яве, като например непоносимостта му към  Nial, .......

# 1 625
Сузе.. не можете ли на лични да се разберете.. на всички ни стана ясно че не ти е помогнал - дори ви е навредил.. другото са лични взаимоотношения..

Всеки има право на избор. Когато не харесваш даден класически хомеопат винаги може да го замениш.
 Темата има друга насока- общи полезни съвети по хомеопатия.

# 1 626
  • в матрицата
А как си сигурна, че са "полезни"  след като ги дава човек, който не е много на "ти" с материята?? Искам само да не вярвате сляпо, за това го правя, най е лесно на лични или по телефона да си говоря, ама истината ще остане скрита и колко надежди ще бъдат погубени.... давате ли си сметка??

# 1 627

Всеки има право на избор. Когато не харесваш даден класически хомеопат винаги може да го замениш.

Аз нищо полезно не научих ,имам предвид нищо различно от научно-популярните теми в нета.На 8 от 10 въпроса се отговаря-питай хомеопата си .Както и на хора ,които искат да са в час се намеква,че май "скоро ще си поискат дипломата за хомеопат".Аз лично не бих понесла този сарказъм.

Сори за спама

# 1 628
Това за дипломата беше към мен и ,според уточнението после от Александър ,беше с добро чувство

# 1 629
[
По темата за информирания избор съм напълно съгласна.. аз лично искам повече светлина по основни въпроси на хомеопатията.. не искам да ставам хомеопат, а искам да знам кое как работи, как действа, какво се очаква... неискам да чета свободни статии в нета.. искам Хомеопатичното дружество да организира курс за лаици.. такъв който дава знания за елементарен контрол над лечението.. този въпрос беше често задаван и отговорът е - Курсът за хомеопати.. койтое дълъг и тромав и скъп и е само в София.. става дума за курс от лекции който да даде светлина над методът хомеопатия и да убеди повече хора в истиността му.. защото повярвайте не вдъхва много вяра постоянен отговор - попитайте хомеопатът си , той е наясно със случая ви.. не искам да се доверявам сляпо никому, а искам да знам основни неща.. не просто два принципа на които лежи хомеопатията..  Ето това е някаква трактовка, на "сеира" и се надявам така да помогнете на нас да осъществяваме контрол над лечението си..

Определено има нужда от курс за пациенти и определено това има значение към правенето на информиран избор и ще повиши качеството на услугата.
За целта се иска малко воля. Една или две или три птички не правят пролет.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 10:33 от Nial

# 1 630
Продължавам да прокламирам идеята си за курс за лаици и мисля че това ще е най-полезното по темата "как да не бъдем слепци".. и мисля, че ако хомеопатите не целят да имат последователи от слепци, що подкрепят и реализират идеята ни..за да не се доверявам сляпо аз трябва да имам знания, да осъществявам контрол..
Ниал колко птички точно са ти нужни.. публична инициатива? Колко гласа санужни на съвета.. Писмо от пациентите да УС да напишем.. хайде дайте ни някакъв коз..

# 1 631
  • в матрицата
И аз съм ЗА такъв курс. Искам също да питам, дали УС на ХО упражнява някакъв види контрол върху практикуващите си членове или се дава една диплома и  до там??

# 1 632
Смятам че и насоката, която се получи последните дни също е полезна и то основно за Александър да прецени реално нещата, да види и признае и пред себе си грешките които вероятно е допуснал, като в никакъв случай не мисля че го е направил умишлено едва ли не. Дано всички тези думи не просто го засегнат, а си направи съответните правилни и полезни изводи за него и оттам за пациентите му, какъвто се явявам и аз в момента. Тази насока е полезна и за всеки настоящ или бъдещ насочил се към хомеопатията, за да си има 1 на ум, да не се предоверява безкрайно и да усети момента в който е редно да се насочи към друг специалист било то в същата област или не, а не да се стигне до момент в който последствията и за 2-те страни са крайно неприятни. Защото пак казвам, вярвам в доброто и в този смисъл и в добрите намерения на Александър да помогне на тези които се отправят с молба към него за това, а не просто им прибира парите. Така, мисля че идеята е ясна Peace

# 1 633
Продължавам да прокламирам идеята си за курс за лаици и мисля че това ще е най-полезното по темата "как да не бъдем слепци".. и мисля, че ако хомеопатите не целят да имат последователи от слепци, що подкрепят и реализират идеята ни..за да не се доверявам сляпо аз трябва да имам знания, да осъществявам контрол..
Ниал колко птички точно са ти нужни.. публична инициатива? Колко гласа санужни на съвета.. Писмо от пациентите да УС да напишем.. хайде дайте ни някакъв коз..

На мен птички не са ми нужни.  Grinning Но ако желанието ви е такова - за курс - то мисля че едно писмо до УС на ХО, подкрепено с подписи на желаещите да се включат в такъв курс може би ще ги размърда (изключвам себе си, щото аз съм си мръднал  Grinning )

Другият вариант е да се организира група, да си изберат и поканят лектор, а лектора ще реши дали може д аси позволи да приеме, защото има вариант приемайки от ХО да го обявят за отцепник и да го изключат. Абе българска работа...  Grinning

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 10:45 от Nial

# 1 634
Смятам че и насоката, която се получи последните дни също е полезна и то основно за Александър да прецени реално нещата, да види и признае и пред себе си грешките които вероятно е допуснал, като в никакъв случай не мисля че го е направил умишлено едва ли не. Дано всички тези думи не просто го засегнат, а си направи съответните правилни и полезни изводи за него и оттам за пациентите му, какъвто се явявам и аз в момента. Тази насока е полезна и за всеки настоящ или бъдещ насочил се към хомеопатията, за да си има 1 на ум, да не се предоверява безкрайно и да усети момента в който е редно да се насочи към друг специалист било то в същата област или не, а не да се стигне до момент в който последствията и за 2-те страни са крайно неприятни. Защото пак казвам, вярвам в доброто и в този смисъл и в добрите намерения на Александър да помогне на тези които се отправят с молба към него за това, а не просто им прибира парите. Така, мисля че идеята е ясна Peace

Нека да спрем. Темата НЕ е другарски съд. Всеки е свободен да изложи това което мисли и чувства и всеки е свободен да прави своите изводи, но нека е без квалификации и оценки.  Мисля че идеята на тази тема е да бъде нещо като "училище за лаици", при липса на по добра алтернатива към момента.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 10:55 от Nial

Общи условия

Активация на акаунт