Еспа, голямо спокойствие и задоволство лъха от снимката на спящия Сами! Много е сладък!

В едно списанийце тук попаднах на една статийка за захранването, в която майка задава въпрос при положение, че в тяхното семейство има много алергии, какво може да се направи, за да се спре те да се развият при нейното дете. Отговорът е такъв: Изклюително кърмене през първите 6 мес. е най-добрият начин да се избегнат алергии. Въвеждането на твърди храни на 6мес., като се започне с плодове, зеленчуци и зърнени храни без глутен. Даването на една храна при едно хранене. Дори и да се мисли, че храни като млечни продукти, пшеница, соя, яйца, риба и ядки се мислят за най-често срещаните причинители на алергии, се отрича въвеждането им по-късно от 6-7 мес., да има някаква полза(смисъл). Когато въвеждате тези храни, трябва да оставите 2-3 дни помежду им, ако се появи реакция, да знаете от какво е била причинена.Също така би трябвало да въвеждате внимателно ягоди, киви и цитрусови плодове. Но ако вие, вашият партньор или братята и сестрите на вашето бебе имат хранителни алергии, ядките са единствената храна, която е препоръчително да се избягва до 3 годишна възраст. (Надявам се да ти свърши някаква работа, защото виждам, че много се притесняваш за захранването и алергиите.
При първа възможност ще снимам цялата статия, включая и този отговор в оригинал.)Иники, специално за теб: http://www.youtube.com/watch?v=z73df4i5w_Q , за мен прасковите...
sisa2780, мнооого е сладка малката!

Били–Били, аз алкохол вече година и половина не пия, ама така поднесената биричка, хич няма да откажа!

Имаше и разстройство, но него го отдавам на черешите, защото за един ден спря- точно като ги спрях и тях.
, нали са един калибър и с подобни дрешки, пък и едно вълнение ... Та празнувахме двойно! Ааа,

)
Ту се избелва, ту се зачервява.. Ама нека го види педито първо, та тогава ще се решава.. 
То не беше ритане и махане с ръце и мрънкане от сорта "Искам още" Като се прибави и влажен поглед и течащи лиги ... като от рекламата за течен шоколад бяхме
. Скрила съм се не идвай да ме бииш