От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 585
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник!

Еспа, голямо спокойствие и задоволство лъха от снимката на спящия Сами! Много е сладък! Heart Eyes
В едно списанийце тук попаднах на една статийка за захранването, в която майка задава въпрос при положение, че в тяхното семейство има много алергии, какво може да се направи, за да се спре те да се развият при нейното дете. Отговорът е такъв: Изклюително кърмене през първите 6 мес. е най-добрият начин да се избегнат алергии. Въвеждането на твърди храни на 6мес., като се започне с плодове, зеленчуци и зърнени храни без глутен. Даването на една храна при едно хранене. Дори и да се мисли, че храни като млечни продукти, пшеница, соя, яйца, риба и ядки се мислят за най-често срещаните причинители на алергии, се отрича въвеждането им по-късно от 6-7 мес., да има някаква полза(смисъл). Когато въвеждате тези храни, трябва да оставите 2-3 дни помежду им, ако се появи реакция, да знаете от какво е била причинена.Също така би трябвало да въвеждате внимателно ягоди, киви и цитрусови плодове. Но ако вие, вашият партньор или братята и сестрите на вашето бебе имат хранителни алергии, ядките са единствената храна, която е препоръчително да се избягва до 3 годишна възраст. (Надявам се да ти свърши някаква работа, защото виждам, че много се притесняваш за захранването и алергиите.  Grinning При първа възможност ще снимам цялата статия, включая и този отговор в оригинал.)
Иники, специално за теб: http://www.youtube.com/watch?v=z73df4i5w_Q , за мен прасковите... Laughing
sisa2780, мнооого е сладка малката! Crazy
Били–Били, аз алкохол вече година и половина не пия, ама така поднесената биричка, хич няма да откажа! Wink

# 166
Били-били, честита ви месечинка! Много да ви радва и слушка малката Габи!

Пък нека ви, ние отиваме на пикник Heart Eyes

# 167
  • Русе
Hello! Снощи буба доста ни изплаши- вдигна 38.8 в дупето. Цялата гореше, дадох Панадол и я смъкнахме на 37.4. Днес не е повишена температурата, но все пак звъннах на педи и ми препоръча да дам и по 1/2 ампула вит.С 2 дни поред. Отложихме и Пентаксима ( трябваше да е в сряда) за другата седмица. Надявам се всичко да свърши до тук  Praynig Имаше и разстройство, но него го отдавам на черешите, защото за един ден спря- точно като ги спрях и тях.
За плодовете- аз обожавам ягоди, праскови и пъпеши. На всички бебчовците и бебките са много сладки  Hug
Пожелавам ви приятно изкарване на остатъка от уикенда!

# 168
 yagodka, Диана Експрес са ми сред най-омразните български групи (то не че имам много неомразни, де). Обаче благодаря за поздрава. Праскови и без това не ги харесвам.

След малко ще имате възможност да се възхитите на чисто новия ми вид.

# 169
Lubito, a от какво е тази Т, разбра ли се?? Настинка, или?? Дано вече нямате проблеми!  Praynig
Сиси 2780, твойта сладурка, свободна ли е??? Защото Дани ми пошепна по секрет, че и е хвърлил око Wink
Бебче,Еспа,Сладурчеста, Bili_bili, Ягодка, благодаря и на вас за подкрепата! Днес сме добре-милото ми, примири се с новия вкус на млекцето(замразена не пожела!) и днес беше мн спокоен и дори весел. И слава Богу, защото му правихме кръщене заедно с на бебе Бен, на който аз бях кръстница, а майка му - на Дани. Мина прекрасно, само дето по едно време щяхме да си объркаме децата  hahaha , нали са един калибър и с подобни дрешки, пък и едно вълнение ... Та празнувахме двойно! Ааа, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ!!!
Ето и малко снимков материал от събитието :
http://picasaweb.google.com/SteDalin/BabyDaniel4thMonth#5339313898207549378  и стрелка надясно
Целувки за всички беборлинчета от второто форумско християнче Даниел  Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 16:03 от Patilina

# 170
Иники, не бих могла да заспя, преди да те видя, побързай моля!

# 171
Иники, не бих могла да заспя, преди да те видя, побързай моля!
Не ми се подигравай пък ти, ще ти дойда на гости и ще остана три месеца.  Twisted Evil
ето (на аватарчето е същото, но с предизборната агитация):

Размазана с цел по-миролюбив поглед (НЕ СИ боядисвам косата, НЕ питайте, ще ви изям)

Идвам да докладвам за пащърнака. Опука го целия. Опитах да му дам само една лъжичка, като цивилизован човек, ама няма такъв рев докато не получи още - испокои се чак като видя, че свършва бурканчето (сега съм разграфила едно бурканче). После бебета не разбирали... Този път нямаше физиономии, като при крушите и ябълките, имаше само зеене с уста.

А сега отново изпадам в сингуларността в центъра на черната дупка наречена домакинстване.

# 172
Патилина ,Честито ви християнче  Hug

Много сте сладки  Hug

Българска  ли и  е църквата при вас ?

Честит празник на славянската писменост и  честито на всички именници

Иники много фЬешън  Laughing

# 173
  Патиланарадвам се че сте по добре.ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧИ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
Честито ина всички месечинковци .
Ние също сега сме по добре по спокойни.Днес си изпихме сокчето с желание и аз да се похваля.
Иникиизглеждаш добре Честито.  newsm10 smile3501

# 174
Иники, и Евгени днес е за първи път на пащърнак...хареса му, че и Дари изяде остатъка ooooh!
и да ви се похваля ...и него го приеха в ОДЗ-то, за което кандидастваме, но Дари..не Crossing Arms

# 175
Честит празник, драги писателки  Laughing

Патилина, честито християнче! (не знам какво друго се пожелава в този случай, така че само с това ще си остана  Rolling Eyes И да ви е живо и здраво, разбира се  Simple Smile)

Иники, то не ти се ходи, ама Благоевград е доста по-добър вариант от Силистра  Laughing, а като се знам каква съм и как ми се прияждат разни неща като нищо да те емна да ходим до там заради едните череши  Mr. Green Аа - и честита прическа  Simple Smile

Доника, белите не ги обичам толкова много, даже по-скоро не, но щом е на аванта...  Mr. Green

Любито, дано бързо да се оправи малката  Praynig

Ралче, добре е Кало  Hug Дупето още е червено... Ще трябва сигурно с кортикостероиди да го клепам  Sad Ту се избелва, ту се зачервява.. Ама нека го види педито първо, та тогава ще се решава..

Ох, от няколко дни насам дъвче всичко каквото му попадне, ама много настървено, даже му гледах венеца, че е много релефен. След малко ще взема да му пребъркам устата да видя ква е хавата там.

# 176
здравейтеее момичета,
нета ни тези дни е доста скапан и ми зарежда страницата наполовина, не знам защо.. newsm78
да се оплача, снощи оставих малката с баща си да спят на спалнята и отидох в хола да спя и тя взела че паднала от спалнята направо на паркета, поплака малко  и се успокои, но на нас ни излезе акъла, гледах я докато спи, давам и играчка да държи, опипах я навсякъде не дава признаци нещо да не е наред. Сутринта се обадих на педи, каза да я наблюдаваме, Слава Богу за сега всичко си е както обичайното.
Радостчо, питала си ме за столчето, ами доволна съм, стабилно си е, недостатък според мен е че само има само 2 гуми за придвижване, иначе много го използваме,  с 2 табли е, отдолу има кош за играчки...
чао за сега, дано се оправи нета.  Praynig

# 177
# 178
Тази вечер Виктор прояви голям интерес към домакинстването - следи баща си докато готви (едва го удържах да не награби тигана  Mr. Green ) после и в миенето на чинии помага - заигра се с една стъклена купа и голямо мазане с верото стана  Whistling
За капак реших да пробвам педагогическото захранване. Седнах, взех го в мен почти седнал (по-скоро надвесен над чинията ми в стремеж да докопа всичко  hahaha ) и дори му топнах пръст в яденето. Този човек отвори  широка уста и едно облизване падна  Shocked После се сърди като не му давам, а само себе си храня  Joy То не беше ритане и махане с ръце и  мрънкане от сорта "Искам още" Като се прибави и влажен поглед и течащи лиги ... като от рекламата за течен шоколад бяхме  Laughing
 Не съм му давала да яде, защото все пак имаше яйца, а му е рано още.

# 179
Честита четвърта месечинка на Михаела и Габриела
Честит празник, момичета
Патилинка, да ви е жив и здрав Дани, честито ви кръщене
Ягодке Hug, много благодаря за инфото, златна си
Иники, честита ти прическа. Ти каква боя ползваш бе душата  smile3534. Скрила съм се не идвай да ме бииш  Grinning
Момичета, благодаря ви за хубавите думи за Сами
Катериче, явно малчовците усещат, като ни няма, а си мислех, че още не разбират, представям си като станат по-големи
Любито, дано не се повтаря температурата, от какво ли е била?  newsm78
Мурвет, леле представям си какъв ужас сте изживели. Всичко ще е наред, не се тревожете.  Hug

Тиха и безревлива нощ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт