От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 599
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Ей всички бебчовци са големи сладурковци.
Маги тази вечер става през два часа не знам кърмата ли ми е намалчла какво ли  newsm78,ама сега съм гроги и като знам , че сега като се събуди и отиваме на разходка.
barboran4e ,такова кафе не пия за6тото Маги много се превъзбужда и не иска да спи,правя си прясно мляко със съвсем малко нес кафе / ама много малко/след като съм я накърмила сутрин.Ама не ми стигаааааааа

# 61
И аз сега като онази, общата жена на двамата братя от Комиците да кажа: "Ма защо ме викате сега? Знаете ли колко работа имам?..."  hahaha Еее, не мога да се въздържа първо да видя, какво става тук, преди да почна с досадната домакинска работа!  Laughing

Благодаря на всички ви за милите думи, пожеланията, прегръдките и съчувствието! Hug 

vanilla80, хич да не ти минават лоши мисли през главата! Сигурна съм, че с Маги всичко е наред!!! В България децата (и бременните също) се наблюдават много по-интензивно(ежемесечна консултация и преглед  Wink), отколкото тук. В Англия има само един основен преглед, както споменах и той е, когато бебето направи 8 седмици. Иначе имунизации има на 2, 3 и 4-ри месеца и след това чак на 1 г. Лекар не присъства на тях. Виждаш, наблюдението не е кой знае какво. Пак ти казвам да не се притесняваш излишно! Hug
elli_g, много е сладка Александрина с тази рокличка и чорапки с дантелки!  Crazy Размечтах се за по-топличко временце! Щото и аз съм купила на Ивка такива, ама тук е голям студ.
Наистина са много сладки всички бебоци!
Барборанче - една лъжичка за нея Laughing, и една лъжичка за теб. Grinning Така по- бързо ще се научи да се храни сама. Много е сладка снимката от срещата! Grinning
Данинце Sad, моля се Praynig Praynig Praynig, пожелавам ви, всичко да е наред с Йоана, хемангиомът да изчезне в най-скоро време и да не се налага никакво оперативно лечение!!! spoko  Hug

# 62
И аз сега като онази, общата жена на двамата братя от Комиците да кажа: "Ма защо ме викате сега? Знаете ли колко работа имам?..."  hahaha Еее, не мога да се въздържа първо да видя, какво става тук, преди да почна с досадната домакинска работа!  Laughing
Децата спят, а аз вместо да свърша нещо съм се   #Shocked пред компютъра.
Хайде и една прясна- прясна снимка. Последна за днес.

# 63
pepi_slanchogledche, не издържам...  Laughing Тая рокля, тия гащи...!  smile3544

# 64
  • Пловдив
Ето ни и нас ..............ВЕЧЕ НА 4 МЕСЕЦА

най-после и аз се справих с качването на снимка в мнение  newsm44
за което ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА БЪРБОРАНЧЕТО!!!

# 65
Момичета, благодаря ви за милите думи за Александрина!  bouquet
Пепииии, много е сладка Анастасия, а с тази рокличка е страхотен бонбон. Пу-пу  Hug
Кали, и твоята кукличка е много красива  Hug
Данинче, стискам палци всичко да е наред с Йоанка и да изчезне този хемангион  Praynig Praynig Praynig
Пепи, абе ние с тебе сме много несериозни, хайде да си спретмен една среща следващата седмица, че тази ще имаме гости. Аз обикновено ходя в колежа и градинката на Свобода, но може и до тази на центъра да се пусна, че ти е по-близо. Обикновено се мотам сама с бебка, приятелките ми имат по-големи деца и ние като сме навън, те спят. Аз съм на линия, кажи кога ще ти е удобно на теб, понеже си с двете деца и ще се разберем.

# 66
Какви принцеси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Думи нямам просто...
Ние вече снахичка си имаме, ама почвам да търся за племенника Ивчо на Тобито. Много е красив, пък и там свекървата по- я бива от мен  Wink А пък свекъра е просто ...  Heart Eyes
Лелеееееее и на мен ми се прииска панделки да връзвам и роклички да обличам / не на Делян, де  Wink/ . За него се ограничавам единствено в цветовото съчетаване на лигавника с чорапите Wink
Ох, и ние вървим по стъпките на Яна... Голям рев пада, по- голям от обикновено, ако изобщо можете да си представите такова нещо  ooooh! А едното зъбче го виждам вече как хуууубавооооо се е очертало и ахаааа да пробие ама тц. Колко ли време ще го мъчи  newsm78

# 67
kali-m-g по малката сладурана си личи , че мама е фен на оранжевото.  Laughing
elli_g , ще пиша на лични да се разберем нещо. Напоследък все в района излизаме, че ме мързи нещо, но е крайно време да се видим. Другата седмица наистина е добре.
Ще се захващам вече с домакинската раб.
Абе моите снимки защо са толкова големи? Да не ме  #Sniper
bubchenceto , дано по- бързо и по- леко се озъбите.

# 68
Просто нямате изчитане...пфуууу...
аз от меткане нямам време за нет...
ох че сладки бебоци, пу пууу
Данинце, и Ада има хемангиом на дясното бедро, но е много повърхнностно, лекарката ми каза сле месец два да отидем в детска хирургия и да и инжектират незнам какво и така избледнявало. Peace
Доня, много се радвам за баба ти.  Hug
Вчера бяхме на консултация и и биха последния Пентаксим, снощи беше спокойна. станала е 6600гр и 66,5см. на гърди доста е порастнала 45см.
поздрави на всички.  Heart Eyes
Мини, ще идваш ли на тържеството на болницата?

# 69
  • Ловеч
 ЕЕЕЕЕ пак ще се уредим сега пък със smile3508 снаха
Ето ни в затворническата пижамка

# 70
  • София
Пак ме разтопиха всички снимки на бебоците- Кали, Пепи, Ели, Тобито Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- всички са страхотни бонбони  bouquet
Мюрвет, Данинце- как определиха, че става въпрос точно за хемангиом и как изглежда Rolling Eyes, личната лекарка ли ви го каза или кожен лекар- защото моята има едно петно, леко червеникаво, което не се променя, ама засега личната, като я е преглеждала не ми е казвала нищо за него, дали да не я помоля да го погледне другия път Rolling Eyes

# 71
Здравейте
И аз да смогна в новата тема. Доника, страхотна е и много тематична!  Hug
Честита 5та месечинка на Цветомира и четвърта на Гергана и Борис
Много са ви хубави децата на всички, пупупу  Heart Eyes
За режима, не знам дали им харесва, ама май лесно се присопособяват дечковците. От една седмица малчо се буди в 9 ядем и излизаме на разходка по хладина до към 12. После папка и го оставям сам да си се занимава и той заспива Shocked до към 3-4. А за вечерното заспиване е като часовник, ако в 8,30 – 9 не е оставен сам в леглото за сън, става много нервен.
Усмихнатото, лактазната недостатъчност доклкото знам се познава, по цвета, консистенцията и миризмата на акито. Освен това ме разпита доки, какво и кога ям, как реагира детето, как са били коликите, как се кърмим от 1 или 2те гърди /предното мляко много богато на лактоза било/, регулирала ли ми се е кърмата вече, преслуша му коремчето, пита за температури, абе в общи линии явно е комплексна оценката. Микробиология се пуска заради гъбички или бактерии. Пробата я взех от слузестото ако, щото само такова имахме. Гастрото е д-р Радка Куманова преглежда в Детско Здраве http://www.zdraveto.com/index.php?option=com_content&task=view&id=57  и ето контакти на ценътра http://www.zdraveto.com/index.php?option=com_content&task=vi … =43&Itemid=50
Много е гадно с паркирането там да знаеш, няма къде
Павлина, бързо да избива и другото зъбче, без много плачове

Направо ме изумявате като казвате, че млачовците отварят уста за лъжичка и се заиграват с нея. Ние много сме назадналиии беее  Crossing Arms. Тея дни като се пробвам да му дам лекарството с лъжичка е какво стискане на устнички прави и като успея за го излея в устата почва да прави балончета, а лекарството е едно зеленноооо, всички дрехи вече са ми опръскани. Не знам как ще се захранваме.  Thinking
Сладурчеста, ти беше питала май за схемата ми дето си я мисля, извинявай, ама съм забравила да ти отговоря. Аз мисля да карам така, пък ще видим малчо какво мисли по въпроса, може да я обърне с краката на горе
6 ти месец - морков -8 дни, картоф-5 дни, тиква – 5 дни, пащърнак -5 дни, тиквички – 5 дни, царевица – 5 дни
7 ми месец - месо /пилешко/-7 дни, оризова безмлечна каша – 5 дни /второ хранене може би/, ябълка – 4 дни, круша-4 дни, банан – 3 дни, каша елда – 4 дни, пуешко – 3 дни
8 ми месец - /глутен/овесена каша 3 дни, синя слива 3 дни, ръж 3 дни,  домат 3 дни, зелен фасул 4 дни, ечемик 3 дни,  заешко  3 дни, пшеница 5 дни, брколи   4 дни, грах 3 дни
9 ти месец – масло, жълтък,  праскова, сирене, кайсии, манго,авокадо,пюре малини, пюре боровинки, заешко
Аз съм си оставила много дни за всяка храна, че сме с алергично предразположение, и може би млечните ще ги изместя за понатам в зависимост от това как ще е Сами с поносимостта към кравешките продукти.
Абе мацки, кажете де е тая схема на Мини и аз да се образовам, и аз търсих, ама не я видях назад по постовете
Хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

# 72
Еспа, много бързо ще въведеш месото, според мен недей още след първите зеленчуци
аз лично първите два месеца въвеждах плодове и зеленчуци с които после да мога да разнообразявам
въпреки, че аз доста по-бързо съм ги въвеждала, но пък това 8 дена  Shocked
и царевицата може да почака ако искаш де
щях да казвам снощи- пащърнака е по-скоро близко до моркова  Peace и е много слаб алерген
малините са мъхести, не се препоръчват преди годинката поне, праскова също, предполагам ще въведеш първо нектарина
авокадо  Rolling Eyes аз след година бих предложила
виж мангото е супер плод, на Стефи много любим

# 73
Мнооогоо красиви бебета! Кое от кое по- сладки Hug Hug Hug

Моите баби ги пратих в парка с малката, че аз да уча на спокойствие, а сега вися във форума Heart Eyes

# 74
Мини, много ти благодаря за коментара  Hug. Аз по повече дни за това 8 дни съм писала, че съм ужасно алергична и ще внимавам повечко, предполагам след първите 2-3 неща ще се отпусна и ще действам по-смело, обаче. За месото и аз се чудех, ама нали е източник на желязо и за това толкова рано, обаче си права бая тежичко е Thinking

Общи условия

Активация на акаунт