От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 578
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • Ловеч
pepi_slanchogledche писах ти на лични за снимките  Wink

# 46
чак сега да се запиша и аз в новата тема Heart Eyes
Дони, благодаря ти, че не си ме забравила и си ни сложила новата снимка Hug
Гери, Калина, благодаря ви за номерата, ще се обадя като се замъкна....вие в колко ще сте там....има ли някое местенце за хапване в района Wink, че с моите диети трябва да хапна някоя салатка по обяд Simple Smile
Иники, и аз по едно време се бях запалила по зоопарка, но бързо зациклих и се отказах, а и искаше смс-и Naughty
Евгени вече няма мира, постоянно се върти и се сърди....май му свъши поспаливият период Whistling

# 47
Сладурки, изпивам си кафето с вас и хуквам по задачки. Ще водя баба на превръзка, а Анчето ще оставя с майка ми в паркчето при Патиланци. Дано да няма нЕкви драми, че на майка ми ще и е сефтето с Анчето. Ако видите ревяща оранжева количка...Анчето е!

Лорини, много си креативна, браво за активната гимнастика. Аз не бих се нахванала да я правя. Ама то всеки си има някаква лудост. И мен хората все ми се чудят какво им е на тортите от сладкарницата и защо се занимавам аз да правя... Joy

Сладурче, Никола догодина, като проходи, да го гониш между децата  hahaha

Аз от много време си мечтая за къщичка с дворче, далеч от шума, мръсотията и простотията...Ще стане, като си изплатим апартаментите след няколко години ще теглим пак заем за къща, но дотогава се занимавам с озеленяване на балкона. Насадих си преди няколкоседмици копър и магданоз и снощи си направих таратора с домашен копър. Егати кефа. Имаме малка къщичка в Банкя и там си садя разни неща, но рядко ходим, което е голяма грешка защото там е много хубаво. Природа, чист въздух....еееех размечтах се.

Павлина, браво на Яна за зъбчето, аз изпадам в ужас от растежа на зъби, дано Анчето ги изкарва по-леко от брат си.

Много хубави снимки сте напускали на бебоците. Мен ПАК ме мързи да се занимавам.
Абе това януарчето лошо няма....

В момента обмислям дали да не си намеря работа в Младост в понеделник, например да нагледам баба ми и да ви досадя на срещата. Ще видим, ако нямам задачки покрай тържеството може и да намина. Grinning

КИша, ей сега те диря на скайп, но не те намирам(мъжа ти де, както говорихме..). Аз съм dohniakopriva, издири ме ти...

# 48
Добро утро, момичета! Записвам се и аз тук чак сега!

Дони, благодаря за темата - много е хубава, а заглавието е страхотно!  Heart Eyes

Да си призная - и аз вече нямам търпение за първото зъбче на Калоян  Rolling Eyes А като знам, че на баща му първият зъб е пробил чак на година и 2 месеца  Joy Може и да си почакам доста  Joy И все пак - свеки дори не е разбрала, че Митко зъб ще има - никви симптоми, нищо... Та се надявам и при нас да е така Wink

Еспа, благодаря за разясненията!  Hug  Аз не съм се притеснила особено, но все пак да се информирам  Hug Въпреки че тая сутрин пак беше обилно в слуз... Ще взема да го заведа и аз на гастро. А тя как прегледа Сами, че заключи, че е лактазна недостатъчност? Това не се ли вижда с изследвания? А вие като пускахте изследвания - от слузесто ако ли беше пробата или може и нормално? Понеже Кало не винаги ака слузесто.. Ох, пак те затрупах с въпроси  Crazy  И последно - можеш ли да ми дадеш координати на тази гастро на лични? Благодаря!  Hug

Били, разчувства ме с твоя пост  Hug Добре си се завърнала сред нас и хайде от сега нататък - повече присъствие Wink  Hug И кога ще идвате в Силистра? Аз към средата на юни планирам да ходя до там и да постоя 2 седмици или малко повече.. Та можем да си направим една мини Силистренска среща с теб и Георгиева край брега на Дунава Grinning (ох, размечтах се, много си го обичам града...)

Лили, браво за баба ти! Много хубаво го каза това, че животът е кратък...  Hug

ЯгодкеHug Много е гадно това, което си преживяла с дребзито.. Моите преживелици траяха само 5 дни докато разбера какво му е на Кало.. Та за тези 5 дни се побърках, буквално... Не мога да си представя какво ти е било на теб толкова дълго време... Радвам се, че все пак краят е повече от прекрасен и дано вече да нямаш такива преживявания  Hug

ДанинцеPraynig всичко да е наред с Йоана... Да си призная, и на мен ми е слабост тя..  Hug

Честито на всички вчерашни именяци! (Вие обаче сте като осведомителна агенция  hahaha - нямах идея, че вчера е имало именници, та добре, че сте вие да кажете  Laughing)

Герии, страхотна снимка на Петя с младежа!!!!!!  Heart Eyes

Мини, супер това с яйцата! Любима игра ми беше  Mr. Green САмо трябва да си оправя пръстите, че много съм зле - нищо не мога да направя на компютърната  ooooh!

ПавлинаJoy Ами така де - права си, ваше е детето, нека татковците също видят не чак толкова приятната страна на това да си имаш бебе  Twisted Evil

Да ви кажа, и аз съм стигнала до извода, че бебетата обичат рутината. Калоян си свикна по обяд да го извеждам, вечер се прибираме, чипкаме и лягаме и си спи спокойно. Обаче да видите като нарушихме режима с посещенията при бабите..  ooooh! И сега пак се опитвам да възстановя, засега се получава, но много бавно.. Дано успея.

Пепи, Анастасия страшно ми прилича на теб! Много е сладка  Heart Eyes

Ами хайде, стана ми километричен постът (че и хаотичен), но така е - като не съм писала от ден и половина  hahaha

# 49
Копривка, намерих те Hug

# 50
 А-а-а много си ми е добре без зъби, че като почнат да излизат, ще ми се отели вола. Докторката каза, че има доста време още, та не го мисля много тоя неприятен момент.

Киша, мммда ако нямаш търпение си купуваш мондота, но аз съм изкривена. Twisted Evil Май ти беше с аптеките, нали? Поздрави за малката победичка.

Доня Копирива, не си давай така скайпа бе жена, може някой болен торто-почитател и там да почне да те врънка за дегустация. Mr. Green Обаче секи път все едно и също си дудна, ей!

Мини, 683!

# 51
хехе, и Бърборанчето ме намери...

Иники, ти ли си този болен торто-почитател, не за друго ама заради дудненето го предполагам.... hahaha hahaha hahaha

сега освен да си спретнем един мини януарски чат и да облекчим малко Дони, че тук голям спам, голямо нещо...

Мацки зарзязвам ви, че в 11.30 трябва да съм в Младост, как ще стане не знам, пак ще се състезавам по околовръстното, добре, че го направиха широко...

# 52

Доня Копирива, не си давай така скайпа бе жена, може някой болен торто-почитател и там да почне да те врънка за дегустация. Mr. Green Обаче секи път все едно и също си дудна, ей!

даммм права е Иники, аз веднага си я адднах...със скрита помисъл за парче торта (това като ми свърши антиалергенната диета де  Joy)
Петя спи и нали такова нещо рядко ми се случва, та сега не зная какво да правя и само ви спаме  Joy

# 53
Петя спи и нали такова нещо рядко ми се случва, та сега не зная какво да правя и само ви спаме  Joy

hahaha И аз вчера така бях в парка  hahaha Калоян 4 часа спа, пък аз цял час го чаках да се разреве за манджа  hahaha И по едно време верно се чудех кво да правя  hahaha

# 54
Иники, ти ли си този болен торто-почитател, не за друго ама заради дудненето го предполагам.... hahaha hahaha hahaha
Цяло семейство сме! Ще рече двама големи и един дребо, който още не знае какво изпуска. Гледам и барборанчето се е наместила на опашката.

Краско го държа на жесток режим 7 - 10 - след хранене спи около час, буди се, за да играе и се сеща за ядене към съответния час.

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 11:56 от Иники

# 55

hahaha И аз вчера така бях в парка  hahaha Калоян 4 часа спа, пък аз цял час го чаках да се разреве за манджа  hahaha И по едно време верно се чудех кво да правя  hahaha
и аз съм така, само че като спра, се събужда.....напоследък обаче клюкари и гледа Crossing Arms
а като сме си в къщи постоянно си прави разни гимнастики, нищо....поне да се изморява и вечер да си спи...

# 56
Здравейте и от мен!  bouquet
Запис и от мен в новата тема. Да ни носи само положителни емоции, бебковците да растата здрави и веселички. Hug
Леле, какви сладури си всички дечица...Ами прекрасни са всички януарчета, страхотни са, да са ни живи и здрави.
Ама от къде ги намерихте тези яйчица с вълка, голямо хващане падна вчера, до 1 часа съм играла, много съм зле, тая сутрин едвам отлепих  Embarassed...
Ние  вчера ходихме на консултация - 7,200 кг и 66 см. Естествено говорихме за захранването - както очаквах съветите бяха съобразно старата схена на захранване - сок от ябълка, морков, после плодово пюре и т.н. Аз обаче все си мисля, че тези сокове, при това прясно изцедени, са си своеобразен стрес за бебешкото коремче, не знам защо, но не мога да се убедя, че на този етап са добре за бебето. Мисля да използвам и аз схемата на Мини, благодаря много на Бърборанчето, че ми я прати. Гери, много си мила  Heart Eyes Hug!
Ето снимки и на моята бубичка:

# 57
айде малко смях Simple Smile   и това

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 12:14 от stelaTa

# 58
  • София
Здравейте и от мен,
Всички бебоци са страхотни Heart Eyes- да са ви живи и здрави, да ви радват и да провокират у вас хиляди усмивки Heart Eyes
Бърборанче- и при моята борбата с шишето е неравностойна и то в нейна полза- включително и последното ядене, 60 грама ми яде 40 минути и накрая аз се отказах Tired- мисля в начлото на другата седмица д азапочна с пюрето да видя дали там няма да е по-добре. Целувки на Петя от мен Heart Eyes
Лорини- наистина ме впечатли товта активна гимнастика, поздравления  bouquet- а Катерина е малка принсеца направо!
Момичета, да забелязвате сега като е по-топло да се подсичат бебоците- на моята от два дни насам дупето й е много зачервено, мажа я с разни кремчета, ама си остава червено, дано само да не стане по-зле. И в тази връзка - вчера официално мина на Либеро 4, ама като гледам и те на са и много големи, точно са и Rolling Eyes, а там пише, че са до 14 кг,

# 59

Благодаря на Бърборанчето и Тобито за обясненията за бавнозагряващи като мен.
Сега ще направя нови снимки и ще слагам и аз  Grinning
Smiling_Sisi , повечето казват, че Анастасия прилича на баща си.
elli_g Hug  Heart Eyes за Александрина.

Общи условия

Активация на акаунт