, че с моите диети трябва да хапна някоя салатка по обяд 

Може и да си почакам доста
И все пак - свеки дори не е разбрала, че Митко зъб ще има - никви симптоми, нищо... Та се надявам и при нас да е така 
Аз не съм се притеснила особено, но все пак да се информирам
Въпреки че тая сутрин пак беше обилно в слуз... Ще взема да го заведа и аз на гастро. А тя как прегледа Сами, че заключи, че е лактазна недостатъчност? Това не се ли вижда с изследвания? А вие като пускахте изследвания - от слузесто ако ли беше пробата или може и нормално? Понеже Кало не винаги ака слузесто.. Ох, пак те затрупах с въпроси
И последно - можеш ли да ми дадеш координати на тази гастро на лични? Благодаря! 
Добре си се завърнала сред нас и хайде от сега нататък - повече присъствие
И кога ще идвате в Силистра? Аз към средата на юни планирам да ходя до там и да постоя 2 седмици или малко повече.. Та можем да си направим една мини Силистренска среща с теб и Георгиева край брега на Дунава
(ох, размечтах се, много си го обичам града...)
Много е гадно това, което си преживяла с дребзито.. Моите преживелици траяха само 5 дни докато разбера какво му е на Кало.. Та за тези 5 дни се побърках, буквално... Не мога да си представя какво ти е било на теб толкова дълго време... Радвам се, че все пак краят е повече от прекрасен и дано вече да нямаш такива преживявания
всичко да е наред с Йоана... Да си призная, и на мен ми е слабост тя.. 
- нямах идея, че вчера е имало именници, та добре, че сте вие да кажете 

Ами така де - права си, ваше е детето, нека татковците също видят не чак толкова приятната страна на това да си имаш бебе
И сега пак се опитвам да възстановя, засега се получава, но много бавно.. Дано успея.

)

И аз вчера така бях в парка
Калоян 4 часа спа, пък аз цял час го чаках да се разреве за манджа
И по едно време верно се чудех кво да правя

И аз вчера така бях в парка
Калоян 4 часа спа, пък аз цял час го чаках да се разреве за манджа
И по едно време верно се чудех кво да правя 

!
- да са ви живи и здрави, да ви радват и да провокират у вас хиляди усмивки 
- мисля в начлото на другата седмица д азапочна с пюрето да видя дали там няма да е по-добре. Целувки на Петя от мен 
- а Катерина е малка принсеца направо!Препоръчани теми