От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 582
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Честито на всички именници и именнички! Много здрави бебета Peace 
Дони, страхотно, че всичко с баба ти е наред Hug
Прекрасни са снимките  на всички бебета
Ето една и на Преславчо

Хубава вечер  bouquet

# 16
 тЪкаааааа, Доника, закъсня точно с 10 години, да ме предупредиш за вманиачаването по игрите и игричките. В началото бе пчеличката на електронните игри, после беше Но погоди и яйцата на руските джобни игри, после беше тетрис аполо. След това дойдоха по-весели дни в нашето семейство, та ми купиха истински компютър i486 това уби напълно интересът ми към криеницата.  Mr. Green Делта Форс (на турнири ходех!), Сийдж и Данджън, Диабло, Диабло 2, Чемпиъншип Чениджър... Че и приятелки, братчетки и приятели, братчеди такива си намерих - вместо да си ходим на гости и да пием кафе ние си правим мрежа на Каунтър-а и докато сме умрели си обяснява кое дете какво е сътворило - добре, че ни се паднаха спокойни бебета. Като се видим в парка си обясняваме кой какви постижения има в Стронгохолд 2, Футбол мениджър и Импириал Ром. За мъжа няма за коментирам, той сънува в рамката на Диабло, с манна, кръв и колби.  Луд умора нема, само се поти.    Twisted Evil

Днеска Краси пробва за първи път от българското Нестле. Хареса му повече от немското, поне отваряше устата по ящно. Българското е по-редко от немското, а вкуса му е почти същия, сигурно му е по-лесно да го гълта. До края седмицата ще я кара на плодовите, а за след това имам изненада за него, ама не му казвайте, пюре от фин пащарнак Сънвал (това било нещо като тиква, ама от де да знам, нямам село). Цял ден си ходя наплюта, щото ме наплю с последаната лъжичка пюре, която очевидно не я искаше.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 22:31 от Иники

# 17
# 18
Лорини, аз защо не съм ти видяла активната гимнастика? Я дай насам, нали ти я прави?

# 19
Патилина, много сладък Дани. Преславчо на Monick и той сладур.
Мим   , честита люлка!

merrygold , много ви завиждам за плажа. Дивна, казваш, опъна и тя кълки  Grinning
Иники ,отказвай се с тези игри зарибявки, то може и заради това детето да те е наплюло с пюре  Laughing
Абе сетих се за Стела Русева, нещо хич я няма.  Thinking

# 20
Иники ,отказвай се с тези игри зарибявки, то може и заради това детето да те е наплюло с пюре  Laughing
Завижда, че не може да играе и той. Mr. Green То кръвта вода не става.

# 21
моята дивна Дивна обожава листа, но много внимавам да не я захраня със зелено  Laughing

откакто се смее с глас го прави постоянно и ми пълни душата, сигурна съм с всички е така, да са ни живи и здрави и да ни радват. а и вече забелязвам, как за нея съм най-важната (за този момент, по-нататък ще е тати, знам)и няма такова щастие, наистина

е, т'ва е от мен

радвам се че ви има, фанатички или не, разликите ни обединяват. Копривке - чудесни думи, трябва винаги да има някой да ни напомня, че ЖИВОТЪТ Е ЧУДО  Heart Eyes Heart Eyes

# 22
Абе сетих се за Стела Русева, нещо хич я няма.  Thinking

тук е, просто вече е СтелаТа...а ето я и активната гимнастика... http://www.lorini.snimka.bg/album.php?album_id=379759&view=2

# 23
# 24

Яйцата!!!!! А "Весeлай готвар" има ли е някъде? Уффф станала съм бавна, само 96. Мъжо направи 99. Мини, ако Краси утре остане гладен ти ще си виновна.

# 25
hahaha 168 от първи опит и то първото яйце докато наглася пръстите
тренирай

# 26
mini  с тез яйца , душа нямаш , значиии  Mr. Green
Лорини гимнастиката страшна , уууу, от моя отбор си, определено  Peace
pepi slanchogledche тук съм, но съм под прикритие и само черпя инфо  Mr. Green  Sunglasses

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 00:02 от stelaTa

# 27
Дони и темичката, и заглавияето са супер  Hug
Катериче, Петя яде 6 пъти на ден по 60 мл...това и е храненето   Hug А и Ралчето споделя подобно нещо, може наистина жегите да им влияят  newsm78
Пепи, Стела Русева си смени ника и аватара- всява смут  Joy вече е Стелата Hug
Златна Мери, прекрасна е Дивна  Hug

# 28

за който иска съм lorini, за който иска може и просто Мария...а за който държи нека съм кърмачка-фанатичка!!! все ми е тая..., Пепи слънчогледче качваш снимката в публичен албум...даваш на снимката десен бутон и натискаш там където пише Copy link location... след това даваш Paste в поста си и след това натискаш бутона за снимка, който се намира под бутона за потъмняване на текста... [ img ] [ /img ] демек ето това трябва да има от двете страни на снимката  без интервалите между скобите и имг-то...

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 01:06 от кърмачка-фанатичка!!!

# 29
аз пък като съм се заразровила из пръстта забравих нет и всичко. Цял ден с дъщеричката садихме цветя , копър, магданоз и др подправки. Посадих си слънчоглед ( е само за красота ) люти чушлета за таткото ,пресен лук и чесън  ( има още за садене ,но хайде следващият път ше ви разказвам ) 
 ами така е тук  всяка педя ми е скъпа,нали съм селско момиче и така ми липсва от време навреме да си градинарствам, та съм толкова щастлива  Grinning и малката не остана назад - спи горкото в количката отвън около нас,, а каката крещи от кеф и рови ръчички в пръстта... ех детсво мое

кой каквото го вълнува  Party
хайде спирам да досаждам

Общи условия

Активация на акаунт