От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 594
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!  Simple Smile

Уф тая нашта Рая голяма традиционалистка се извъди... към всичко ново с голямо недоверие се отнася...  Thinking След двукратния ми успех да удавя писъците й с няколко (до 50) милилитра фпизолак вече не ще и да го опита. Специално й купих сега Лактана био, че уж било за злояди деца белким ако се наложи го пие. Сладурчеста, аз подобно на Бърборанчето опитах точно обратното - вместо да я храня по-често ми писна от нейните лиготии (щото установих, че като изцедя кърма след като тя започне да плаче си я глътва за нула време) и я оставих 4 часа без да яде. Тя пък дори и не мормореше повече от обикновено и не показа да е гладна. Ама после като й дадох гърда, хем вечерта беше и уж кърмата е по-малко, добре си похапна и хич не плака. Та засега нещата се поуспокоиха. Ама явно ще трябва да я минавам на 5 хранения на ден. Май иначе не огладнява достатъчно и затова са тия нерви. Ама откъде да знам...то бебето може ли да ми каже  Thinking

Иначе пюре от ябълка от вчера давам. Определено не й хареса и както с всички нови неща направи отвратената физиономия. Пък вие викате със зеленчукови пюрета да съм почнела, че тя и плодовите не харесва  ooooh!. Даже и клипче й направихме как се муси. Един ден ще имаме компромати  Laughing. Е, упорита ще съм и това е. Все ще трябва да прояде някак...

Мини,  и ние имаме същата калинка. Като по-малка Рая я беше страх от нея. Може би защото е червена, а и с тези антенки... Но сега само се протяга към нея и я сграбчва за антенките и ги лапа. Все едно иска да каже: "Ти ли ме плашеше като бях малка, а? Я ела да те видя сега". Laughing

# 136
Били-били, много сте хубави с малката кукла.
Нашия пикник остана за утре, че днеска татито трябваше да отиде на работа #Cussing out Аз пак пратих бабите в парка с малката и сега изяждам къде що сладко намеря из къщи и яко чатене пада.
Мини, специално ще си го поръчам от БГ-то, че да ви видя.

честито на днешните Месечинковци!!!

# 137
  • Русе
Иники, аз точно така го направих. tobito ми обясни на лични. Не знам защо така..Е, поне я видяхте хубавицата Heart Eyes И тя е с "рокля с гащи"- т.н. боди-рокля, но на тази снимка не се вижда. Сега ще пробвам пак:

http://media.snimka.bg/3094/012443385.jpg

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 16:39 от lubito

# 138
Любито- да ти обясня по-подробно за грешката, която допускаш- беше сложила правилните тагове, но непреавилния път към снимката, просто си копирала линка, от който ти гледаш снимката, а за снимкабг трябва да си излязъл от профила си, да намериш албума, след това снимката и натискаш върху нея- тя се появява в по-голям размер и долу в ляво ти излиза линк за джипег формат, който вече копираш и му слагаш таговете имейдж
оф, дано си ме рзбрала  Rolling Eyes

# 139
  • Русе

mini_79 , благодаря!

# 140
Мюрвет, едно въпросче към теб. Оглеждам се за столче за хранене, и ако не се лъжа вие бяхте с чико маджик. Кажи ми, моля те дали си доволна, че малко ми се виждат странни краката му и се чудя дали е достатъчно стабилно.

# 141
         Оффффф докато прочета всичко мина час и половина....много са сладки всички мацки и пичове толкова са пораснали да са живи  и здрави  имного да ни радват .Ние от два дни сме на сок от ябълки та ще видим.
Патиланане се притесняваи и ние в момента сме така от цикала е защото кърмата променя вкуса си.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ[/url]

# 142
И аз да се похваля,днес ни беше първото захрянване с зеленчуково пюренце(две лъжички) Mr. Greenнарязах картофче на ситно и го сварих,смачках и прибавих АМ,ама Марио изобщо не го хареса даже такива физиономии правеше, помислих че  даже и ще повърне Mr. Green
Малко снимчици колко му е "вкусно"
А на тази доволен че няма тормоз с пюрето започна да се обръща и да се търкаля по спалнята Mr. Green

# 143
много обичам пъпеши  smile3521 newsm08 newsm51

# 144
Мини и аз обичам Heart Eyes
Имам си вкъщи 2 целугодишни smile3534

# 145
А аз череши, някой да има череши?

# 146
Иники, ние вече два дни поред ядем много вкусни череши в парка   Mr. Green Благодарение на така гриживната Усмихната Сиси  Sunglasses

# 147
Сиси... и не казваш... Значи и теб те включвам във врънкалския списък.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 22:26 от Иники

# 148
  • София
Здравейте  Hug Hug,

много сте писали, не мога да ви изчета, обаче разгледах снимките от софийската срещичка/на която не успях да дойда  Cry/  Много сте сладки, а и бебоците са страхотни!

Сладурчеста, ама Никола, май продължава да е най- голям от дружината, тук....А ти както си слабичка, как имаш сили да го разнасяш, незнам Rolling Eyes

Копривке, много хубави и ясни са на Анчето очите, не мисля, че ще се променят Peace

Кокосче и Сиси.....вашите момъци, дето толкова им треперхте/и ние покрай вас  Praynig/ за грамчетата, страшно са наваксали  Heart Eyes

Бърборанче, Петя много се е променила.....не мога да изброя всички бебоци, просто са много сладки , без изключение.Хайде, дано успявам по- често да влизам, че ми домъчня за вас.

# 149
Момичетааа, Васи се е изприщил в жегата там където му е памперса точно(под кръста) ама много и положението е доста зле. Започнах да сменям по-често памперса, та поне да е сух ама файда няма. Дали да сменям памперсите(марката де) сега сме с Пуфис????? Мажа го с крем здраве. Много ми е жал така като му гледам нежната кожичка...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт