Уф тая нашта Рая голяма традиционалистка се извъди... към всичко ново с голямо недоверие се отнася...
След двукратния ми успех да удавя писъците й с няколко (до 50) милилитра фпизолак вече не ще и да го опита. Специално й купих сега Лактана био, че уж било за злояди деца белким ако се наложи го пие. Сладурчеста, аз подобно на Бърборанчето опитах точно обратното - вместо да я храня по-често ми писна от нейните лиготии (щото установих, че като изцедя кърма след като тя започне да плаче си я глътва за нула време) и я оставих 4 часа без да яде. Тя пък дори и не мормореше повече от обикновено и не показа да е гладна. Ама после като й дадох гърда, хем вечерта беше и уж кърмата е по-малко, добре си похапна и хич не плака. Та засега нещата се поуспокоиха. Ама явно ще трябва да я минавам на 5 хранения на ден. Май иначе не огладнява достатъчно и затова са тия нерви. Ама откъде да знам...то бебето може ли да ми каже 
Иначе пюре от ябълка от вчера давам. Определено не й хареса и както с всички нови неща направи отвратената физиономия. Пък вие викате със зеленчукови пюрета да съм почнела, че тя и плодовите не харесва
. Даже и клипче й направихме как се муси. Един ден ще имаме компромати Мини, и ние имаме същата калинка. Като по-малка Рая я беше страх от нея. Може би защото е червена, а и с тези антенки... Но сега само се протяга към нея и я сграбчва за антенките и ги лапа. Все едно иска да каже: "Ти ли ме плашеше като бях малка, а? Я ела да те видя сега".
Аз пак пратих бабите в парка с малката и сега изяждам къде що сладко намеря из къщи и яко чатене пада.
И тя е с "рокля с гащи"- т.н. боди-рокля, но на тази снимка не се вижда. Сега ще пробвам пак: 

/ Много сте сладки, а и бебоците са страхотни!
/ за грамчетата, страшно са наваксали