От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 616
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Мацки, ние заминаваме за Кюстендил, малко при баба му на Митко. Много ви здраве  Hug
Айде, че ме чакат долу в колата и ще тръгнат без мен...(егати кефа)

# 121
Здравейте момичета!
Честито на всички месечинковци  bouquet
Кали,мерси за кафето!
Дони честито!
Набързо ви изчетох,отгоре -отгоре,ама много сте изписали бре,спирка нямате ли Crazy
Големи сладури са всички бебчовци,а за момите нямам думи с тия панделки и рокличкииии Heart Eyes(замислих се и за момиченце Mr. Green)
Патилина,съвет не мога да дам за съжаление не съм от кърмещите мами,но дано по скоро се успокоите Hug
Зеленчуковите пюрета мисля сама да си ги правя,поне така съм решила,нали стават бързо,та по въпроса какво намерих
И една малка почерпка за 5-тата ни месечинка!

# 122
Данинце, благодаря за светкавичния отговор!!!  Hug Hug уж съм старо куче,пък се шашнах много... ама то едни сълзички като се затуркулили, един молещ поглед, и за капак писъците... сега засука уж,ама то от изтощение се примири май... и щом го оставя за секунда - хайде пак се почва... #Crazy
Доня, весело изкарване!!!
Десисладка  Hug

# 123
Патилина, и ние сме така! Не се тревожи, явно е нормално! Hug На мен преди два дена ми дойде за първи път и Анджи оттогава е много нервна. Суче по малко, плаче, крещи...направо ужас, а иначе е такова спокойно бебе...Дано скоро отминава Praynig

# 124
Аз пак да кажа колко са сладки всички бебоци!!!

Мини, мерси за схемичката HugНаправо се спуках от кеф с твойте снимки...и тази с двете моми...големи са сладурки и двете...и...ох...май ще си поръчам и аз още едно момиченце Crazy

Бърборанче, ами тя Петя такива хубави, закръглени краченца си има! И изглежда толкова щастлива цялата омазана в пюре Grinning

Били-били- много сладка Габи! Ама хайде и тебе си покажи, че като си спретнем срещичка и да се познаем по-лесно Laughing

Дони, честито!!!Това май в София е зор голям да се уреди човек с градина!

Днеска тук ще е много приятно времето и като ми се събуди дзверо ще хукваме да обикаляме по улиците.
 А дотогава ще досаждам тук Mr. Green  Само дето май съм само аз newsm78 Нищо пък........ сама ще си досаждам Heart Eyes

# 125
Flutter фук, има ни в списание Мама брой 6ти  Whistling

# 126
Айде и една със мен http://www.bgbaby.net/gabrielka/uplimg/mb_501424d4787d5a5bc514a4 … abee5_mainpic.jpg
Радостчо нали щяхте да ходите на пикник какво стана?

# 127
Радостчо  Hug  Hug  Hug
мини_79 - заслужавате го! Браво!

# 128
  Привет и от нас .Един ден пропуснахме и виж кво става.Немога да ви смогна с четене само се вписвам после ще четал Peace

# 129
днес времето е супер приятно, но аз съм като убита - нали малката започна да се буди вечер към 23.30за ядене и гледам да я отуча от другото в 4-5, за да има 6часа почивка коремчето и може да се каже, че след 4.15 не съм спала... но все пак към 16 ще се измъкнем навън.

сега успях да я приспя - това с режима заработва бързо - като сме си от 13до16вкъщи и малката спи по 2часа с едно събуждане и помощ в приспиването от моя страна.

а какво и стана - преди беше много самостоятелна - обичаше да стои сама и да се занимава - от няколко дена като е будна и като изляза от стаята и се почва едно виканеееее  ooooh!

като се оплаквате от майчинските - и аз да се оплача ама от мен. преведоха ми преди 10тина дни една малка сума и съм си загубила пук-а и не мога да си проверя сега.

лек ден

# 130
Лелеееееее и на мен ми се прииска панделки да връзвам и роклички да обличам / не на Делян, де  Wink/ . За него се ограничавам единствено в цветовото съчетаване на лигавника с чорапите Wink
Joy Joy Joy

Patalina, може болката да е от зъбки, умора от превъзбуда.

Доника, честито приемане в детската градина!
Много са сладки всички бебоци!
Мини, тая снимка с двечките на леглото е много сладка! Peace
Барборанче, айде да ви върви по пюре! hahaha Дано бързо да свиква Петя с новите вкусове! Ох, и Петя с рокля с гащи...! Crazy

След подсичане ползвам съвсем малко Судокрем и при Ивка определено има ефект, но слава Богу не ми се е подсичла кой знае колко. Казват, че при никненето на зъби също се получава подсичане.

Били-били, аз също не давам вода. Опитах няколко пъти, но тя категорично отказва да пие.

След модното ревю вчера (и разбира се след захласването по малките сладки манекенки  Grinning), естествено не издържах и минах през магазина. Купих на Ивка две роклички, едната разбира се с гащи(виновничките да се разпознаят  hahaha). Подстрекателки такива! Crossing Arms hahaha Сега само проблемът е кога аджеба ще ги носим, като тук е 15 градуса и няма изгледи да се оправи някога времето!?! newsm78 hahaha

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 12:26 от yagodka

# 131
  • Русе
Здравейте! Само набързо да почерпя за навършения четвърти месец. Това намерих набързо само колкото да пробвам трика с изображенията:

А ето това сме ние в новата спортна кола:

Ами явно не става..Уф!

# 132
# 133
lubito

ето ти как е направено:
Код:
вътре можеш да слагаш каквото и да е URL, в случая от албумите на Facebook .

Това беше поредният повод, да ви покажа снимка на Краси, без абсолютно никаква връзка с темата. Обаче ми се губи дали не съм я показвала вече.

Ето я и най-убавата мацка:
http://media.snimka.bg/3093/012441818-big.jpg
Код:
[url]http://media.snimka.bg/3093/012441818-big.jpg[/url]

Мини, покажете се в "Моето дете" и ще спечелите не знам си какво, но по-важното е ще си пазя броя докато не ми потрябва хартия за обелки от картофи.  Twisted Evil Е, много съм зла!

# 134

За тия дето чакат майчински - тъй кйто и аз от април съм на майчински вече, ама нищо не съм получила - има някакъв проблем в НОИ и са казали на нашите счетоводители, че която майка има проблем да отиде на място в НОИ да въведат ръчно данните. Ето цитат от мейла, който получих:

"Делойт току що се обадиха в НОИ и от там са им казали, че има някакви проблеми по принцип с плащанията / и обикновени болнични и майчинсто/.

Но в случаите на майките трябва да се отиде на нясто да се каже ЕГН-то и да се осчетоводи ръчно.

Делойт предполагат, че има проблем с данните, защото от скоро някои документи, които досега са били подавани в НОИ сега се подават в НАП и системите може би са объркани."

Дано да ви е от полза  Hug

Общи условия

Активация на акаунт