От януарската дружина Яна първа зъбче има :)

• 14 592
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Ха добро утро! Grinning

честит рожден ден на Тобито, както и на Тайс на патерица! Много щастие и любов ви желая!!!

При нас днеска валииии, та се къса. Но пък вчера и завчера времето беше супер и се скъсахме от пикници и разходки.

Били-били, и аз знам че няма проблем да се смесват, стига да си сигурна че ще изяде кърмата. Хайде скоро да си правим срещичка, че ти като почнеш работа няма да имаш много време!

Мим, ми тя и Елия одрала кожата на баща си...и ние сме така Heart Eyes

Много сте сладки на срещичката, и мъниците и те големи бонбони. Бърборанче, на Петя прическата е супер и много и отива! Сладурче, а Никола как влюбено се гледат с Петето! Пък ние си го бяхме харесали ConfusedАма какво да се прави , тя е с преднина- живее по наблизо, а и коса си има (ние още нямаме много) Laughing

# 271
# 272
Споко миличка моята теория е няма непроходил, няма непроял, няма не свалил памперс.
newsm10 newsm10 newsm10 Много добре казано! Бебчетата ни са толкова различни, всяко от тях е интересно и неповторимо!
Сиска, благодаря за комплимента  Hug Милен много не ме одобрява с кърпа, но аз трябва да си скрия някак прорасналите корени от русите кичури  Embarassed (заради това мойто Петенце нали не мога да се и боядисам  #Cussing out)
Ирко, страшен екшън е било при вас!
Били и аз знам, че не е проблем да се смесват. Много дечица са на смесено хранене.
natali81  , изпуснали сте прИмоцията....
tobito , честит рожден ден! Да си много жива, здрава и много обичана  Heart Eyes
Мим, много сладка Елия  Heart Eyes
Тайс, Евжени как успшявате да изцедите толкова- все съм ви се чудела  newsm78 Аз нищо не мога да изцедя  newsm78
Десисладка, много е тъмна снимката, но видях как Марио си е провесил крачето! Сладурче  Heart Eyes
siska8607 , НЕблагородно ви завиждам за пикника  Embarassed
denitcheto   Hug и   Praynig Praynig Praynig за твоята приятелка! Аз за моя баща няма да разказвам, че там ми е още незаздравяла рана  #Cussing out
хаха, Мила погледът на Вики ме разтапя  Heart Eyes
Радостче, ще и изям дупето на Анджи, с тези гащи  Grinning

# 273
Мерси на всички за съветите ,смятам да направя така... да я кърмя винаги когато съм в къщи после да се цедя да замразявам и да има когато мен ме няма,наи-ме е страх да не се отрази на лактацията.
Ами да малко е гадно ,че трябва да се върна на работа ,но няма как. Crossing Arms
сигурно ще се побъркам от мъка докато свикна да не прекарвам дните си с нея ,много ми е мъчно даже само при мисълта Sad.
Оф добре стига с моите тъжни мисли.Тобито ,честити рожден ден да си жива и здрава Hug
Радостчо ами хайде и ние на среща,само дано да е хубаво времето тези дни.

# 274
Честит рожден ден, Тобито!  bouquet

Честито на патерица и на всички други рожденници!

Ако не си виждате декларацията по чл. 50 и чл,51 в системата на НОИ е добре да се обадите на работодателя си и да питате дали е подадена, а също и в НОИ (ако имате късмет да се свържете с тях). Моята декларация я има в системата, но сумата за април по декларацията (не по болничния) не ми е преведена. Понеже аз не можах да ги хвана по телефона, от работата ми отидоха на място, където са обяснили, че правят годишни преизчисления и затова бавят плащания. Уверили са, че парите за април ще ги има до края на другата седмица. Нищо, че трябваше до 15 май да ги платят #Cussing out Аман вевеч, в тая държава няма едно като хората да е... #2gunfire А аз и семейството ми сме редовни данъкоплатци, че и всички осигуровки си плащаме на реалните доходи...

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 13:00 от pavlina_k

# 275
еее мами да ви кажа една лесна и бърза рецепта за перфе-
3 белтъка  се разбиват с една чаша захар. 2 кофички изцедено кисело мляко ( аз ползвам едно мн гъсто  и не си играя да  го изцеждам ) разбитите белтъци се смесват със кис. мляко и се прибавя разтворен желатин. Хубаво се разбърква , слагат се  плодове - най-вкусно е с ягоди,но може и каквито имате и се слага в хладилника да стегне. Ох, по-леснно е да се напише отколкото да се приготви Simple Smile тази сутрин това правих,но с децата се проточи едно готвенеее Joy Joy Joy
всички сте много хубави и порасналии

# 276
Тобито Честит Рожден Ден!
Честито и на всички месечинковци   bouquet
Цяла сутрин се каня да пиша, но не успявам, защото малкият ми мъж търси внимание Heart Eyes
Сега пък като заспа всичко ми изхвърча от главата - явно при мен не са 4 %, а 94%  Crazy
Хайде чао, пък ако се сетя, пак ще се включа  Hug

# 277
Ха здравейте
Честита пета месечинка на Цветомир и Кристиян и четвърта на Антония, Александра и Георги
Честит рожден ден Тобито, да си жива, здрава и щастлива

Много сте хубави всички мами и бебоци
Бърборанче, браво на Петето за добрия апетит. /между другото аз също ходя с кърпа на главата, заради прорасналите корени, а мъж ми е най-щастлив от това, много харесва жени с шал или кърпа на главата/
Ирко, много неприятно преживяване
Хехе, Kokonut, страшен поглед вади Вики – един вид „Хей, маце, как си”  Grinning
Мини, ако успееш да се свържеш с НОИ, би трябвало да ти дадат инфо по телефона по ЕГН, поне на мен ми дадоха, но явно и зависи на кой попаднеш
Радостчо, ще и изям гащите на малката сладурана
Рокси, много отдавна не е писала, дано са добре с малките юнаци
Ужасно ми се спи днес, май отивам да дремя, ако малчо реши да поспинка и той.

# 278
Мини, и на мен са ми давали инфо от НОИ по ЕГН  newsm78
Еспа, за Рокси и аз се бях сетила и така ме е яд, че съм и изгубила телефона (беше ми писала смс когато се родиха близначетата). Дано са добре  Praynig Ще и пиша на лични!

# 279
 Грифът продължава да е счупен, Краси продължава да спи в активната гимнастика.Обръща се "наполовина", не му е тежко, ама още не може да се доквака да си премести крака напред. Нищо де, тя гравитацията си знае работата.  Peace Днеска ще яде Круша с ябълка (Краси... пък и гравитацията). Сигурно ще се мръщи, ама то не може всеки ден пащърнак!

Кокосче, от ся почват да свалят мацките, ей, като порснат сигурно задръстванията ще са от гаджетата им.  Twisted Evil Но ние сме подготвени да бъдем зли свекърви! Аз мисля на уроци да ходя даже. Някой да познава добър лектор?

Честит роджен ден, Тоби, да стане поне още веднъж голяма. Ирко от сега нататък ще те наричам кефал.

Не се оплаквайте, а помнете поговорка: Най-бързият изход от кризата в България е летище София.

# 280
Цитат
С оглед спазване изискванията на Закона за защита на личните данни справки на посочените телефони не се извършват.
http://www.nssi.bg/

# 281
  • София
Прибрах се най-сетне. Бебе го оставих при баба, а аз се мъча с шумотевицата вкъщи...Ама ако знаете колко хубаво се получава - трябва да направя снимки. Онзи ден се правих на градинарка и почнах да си озеленявам единия балкон. Толкова се въодушевих, че ще ходя да купувам още сандъчета и цветарствам Party В този ред на мисли, Бубче, тъкмо като дойдеш да берем череши - до 2 седмици трябва да са узрели ще пием кафе на цветна тераса Joy
Търчах като луда да оправям документите за ясла. Мернах в далечината Лорини и Катерина с Коко Simple Smile Утре живот и здраве ще се записваме. Киша, а Дари коя резерва е?
Дениче, дай малко повече инфо за твоя Коко и да го впишем в "черния списък" Simple Smile А, и добре дошла Hug
Ланг, и аз като Сиската ще размисля и ще реша, че младост ми е доста близо с тия изкушаващи предложения...Ако знаете на мен какви мисли ми се мотаят и кратунката...Още малко да се затопли и с Гогата ще печем кълки на басейна в Кубратово. Той е сред дървета и ще е перфектно за него. Та може и там да си спретнем някоя среща. През седмицата е празно...Само трябва да видя банския става ли ми. По-скоро горнището, че с тия bombs
Ирко,  Hug

Но ние сме подготвени да бъдем зли свекърви! Аз мисля на уроци да ходя даже. Някой да познава добър лектор?

Мога да ти препоръчам hahaha

# 282
аз да питам по-знаещите започнах да пия бирена мая за косопада и забелязвам ,че от няколко дни кърмата ми се увеличи , незнам обаче дали е противопоказно да пия  тези хапчета докато кърмя

# 283
Иники нямаш проблем ,веднага ти препоръчвам някой,
за който се чуди имам една зла #2gunfire ,с която живях 1 година ,слава богу вече не Joy

# 284
извинявам се за спама . аз писах и в кърмаческия и момичетата ми отговориха - много  хубава хранителна добавка за кърмачки

Общи условия

Активация на акаунт