Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 906
  • 830
  •   1
Отговори
# 675
I az imah 2 pora4ki /do plovdiv/ i dvete ne pristignaha, zagubeni bili. Sled seriozna razmqna na e-maili nai-posle polu4ih ednata pora4ka, shipnata otnovo. Drugata e iz4erpana i trqbva da mi varnat parite. Nepriqtno.

# 676
I az imah 2 pora4ki /do plovdiv/ i dvete ne pristignaha, zagubeni bili. Sled seriozna razmqna na e-maili nai-posle polu4ih ednata pora4ka, shipnata otnovo. Drugata e iz4erpana i trqbva da mi varnat parite. Nepriqtno.

До кой клон в Пловдив са твоите?

# 677
Да ви кажа какво забелязах на пакетите на двете получени до сега поръчки от Асос.
На първата написаният код беше на окръжния град, а аз живея в село близо до него. Адресът беше точен, но предпогам, че вече са свикнали с моите пратки (за селото друг не получава от чужбина  Joy) и ми го изпратиха. На втората кодът беше грешен (вече този на селото) но без последна цифра  Sick, пак благополучно пристигна при мен. Предполагам, че получаването се дължи на пощенските служители.   bouquet
Чакам да видя на третата какъв код ще напишат.  newsm78
А моята регистрация не е променяна от началото и кодът, който съм написала там е естествено на населеното място, където живея.
От къде си ги измислят тези кодове, не знам.  newsm78

# 678
Все още не са ми губили пратка, но наистина има нещо странно с адресите. Досега колетите винаги идваха в пощата, от Швейцария. Последната ми поръчка дойде от Англия, донесли са я до вкъщи EMS и понеже ме е нямало, се наложи да си я прибирам от Гурко 11. Интересно как са разбрали къде да я доставят, защото на етикета пишеше само блок и вход, без етаж и апартамент Shocked. Ще взема да снимам и да им пиша на ASOS - ами ако следващия път резнат и входа, какво правим Thinking

# 679
  • Пловдив
Хм,страно винаги досега са изпращани от Швейцария,аз също мисля,че изгубените ми пакети са пратени от Англия,роклятя беше бутикова и освен в асос е има само в сайта на фирмата, а колко неполучени пакети имам от англия  smile3511,ако не са застраховани не идват и това е,поне при мен е така

# 680
Ами специално за този колет, който беше пратен от Англия, си имаше напълно "функциониращ" тракинг номер - този, който пращат с уведомителния мейл за шипване. Докато на швейцарските пратки номерата са винаги невалидни.

# 681
Ами специално за този колет, който беше пратен от Англия, си имаше напълно "функциониращ" тракинг номер - този, който пращат с уведомителния мейл за шипване. Докато на швейцарските пратки номерата са винаги невалидни.

Верно ли с тракинг номер ти е бил колета  newsm78, за моите 5 неполучени са ми отговорили, че били изгубени!  Tired И всички бяха от намалението, вече не знам и аз какво да направя, даже са ми написали, че поради големият брой неполучени пратки на моят адрес няма да пращат повече неща на него! Ами аз какво да направя, все едно не си искам дрехите, които съм платила!  ooooh!

# 682
Цитат
Верно ли с тракинг номер ти е бил колета newsm78
Ами да, като пратят мейл, че са ти шипнали поръчката, пише:

Just a quick update... your order is now on its way to you. It'll be with you soon, but if you want to keep an eye on it you can click here to follow its journey.

На швейцарските пратки препраща в тази система и никога не може да намери номера, а английската си е проследена съвсем точно тук.

# 683
аз и от Франция съм получавал..

# 684
  • Sofia
Аз нещо почнах да се притеснявам и аз за една пратка. Имах 2 поръчки шипнати на 30.07, едната дойде в четвъртък а другата още  я няма. пишеше,че ще дойдат до 12, но като ви слушам колко непристигнали пратки имате... А тази точно много си я чакам, тя ми е и с най-скъпите неща.

# 685
Аз чакам поръчка от 30.07. Пишеше, че най-късно до 11.08 трябва да дойде, но я няма!

# 686
Аз чакам поръчка от 30.07. Пишеше, че най-късно до 11.08 трябва да дойде, но я няма!

после ти казват да изчакаш допълнителни 8 дни..

# 687
  • Sofia
Ама ли шанс да пристигна в тези допълнителни 8 дни или просто така си ги слагат. Много си я искам тази поръчка.

# 688
  • here, there, everywhere

До кой клон в Пловдив са твоите?
DO CENTRALEN SA

# 689
  • Пловдив
Вчера си взех това от пощата http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Contrast-Trim-Strappy … t.aspx?iid=469545. Много ми хареса, а и номера съм си уцелила  Peace
Само за инфо към пловдивчанки - пристигнало е на 6.08, а е изпратено на 29.07. Аз съм към клон 2 на пощите и до сега не съм имала проблеми...чукам на дърво  Whistling (имам 2-3 пратки получени от Ла Редут и тази е първата от Асос). Подавайте жалби непрекъснато, ако се опасявате, че се губят в пощенските клонове по местоживеене, и задължително изисквайте входящ номер!

Общи условия

Активация на акаунт