Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 938
  • 830
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
и аз съм към централна поща, за жалба искат доказателство за изпращане,а освен майл нямям какво да приложа

# 691
  • Варна
Момичета...не мога да се ориентирам номер 8 за дънките на колко см. отговаря ханш и талия ... това е най-малкия номер в конкретния модел, но се притеснявам да не ми е малък в талията...принципно нося 24 номер на Miss sixty ... дано сте ме разбрали какво точно ме интересува  Crazy ....благодаря предварително   bouquet

# 692
  • Varna
Да споделя че в асоса днеска забелязах много смешни надценки на сутиен DG който струва 36 евро от онлайн сайта им,а в asos "само" 76 паунда.Въобще не се бяха престарали.Идеята ми е когато си купувате нещо по скъпо-направете го от директния им онлайн магазин ако съответно марката има такъв.

# 693
  • Sofia
24=6, 26=8, 28=10. При мен 28 си ми пасват перфекно 10. Виж и таблицата сайз гайд за да се ориентираш в сантиметрите.
И аз гледах днес бельото но на Долче и Габана и нещо прекалено високи ми се видяха цените.170 евро за сутиен ми се видяха в повече. Не съм славнявала конкретно цени обаче.

# 694
  • Варна
Monadirs, благодаря...гледах из таблиците, но не можах да се ориентирам...за дрехи до сега съм нямала проблем  Crazy ...не знам защо за дънките не можах да намеря това, което ме интересуваше  Blush

# 695
Видяхте ли - вдигнали са доставката!  #2gunfire Вече е минимум 8.50 паунда.

Обаче пък сега забелязах, че доставката е фиксирана - колкото и неща да сложа в кошницата, все 8.50 си остава, дори и за по-тежките неща, за които преди беше 22 паунда и нагоре.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 12:27 от reny

# 696
знам че не е по темата,но знаете ли колко върви един паунд в момента ?

Благодаря предварително  Wink

# 697
  • Варна
знам че не е по темата,но знаете ли колко върви един паунд в момента ?

Благодаря предварително  Wink

2.28 лв. Peace

# 698
Здравейте! Получих си ботичките най-после! Шипнати на 30. 07. Много съм доволна , като за 5 паунда!

# 699
  • Пловдив
[
Цитат
quote]
Видяхте ли - вдигнали са доставката!  #2gunfire Вече е минимум 8.50 паунда.

да не би вече да е с проследяване, след толкова майли за неполучени пратки

# 700
Видяхте ли - вдигнали са доставката!  #2gunfire Вече е минимум 8.50 паунда.

Обаче пък сега забелязах, че доставката е фиксирана - колкото и неща да сложа в кошницата, все 8.50 си остава, дори и за по-тежките неща, за които преди беше 22 паунда и нагоре.

Ако има и тракинг номер, ще е супер!  Crazy

# 701
  • Sofia
Аз току що им писах,че ми се еизгубила поръчката от 31.07. Трябваше да дойде до 12, проверих в пощата - няма я, а имам поръчка от същия ден, която вече получих на 6-ти. Вие къде им пишете, аз намерих само един адрес за проблеми с поръчката?

# 702
# 703
Момичета, пишете в писмата до Асоса да се направи доставката до БГ с проследяване, че иначе много се краде!   ooooh! Вече 4 поръчки не са ми пристигнали, чакам още две от 23 и 27 юли, но и тях май ще трябва да отпиша!  Crossing Arms На нищо не прилича това, то бива наглост, ама тяхното на нищо не прилича!  ooooh!

# 704
  • Sofia
Те вече ми отговориха от адреса, на който им писах. Казаха да изчакам зо 24.08 и пак да им  пиша. Ама аз гледам че има още от моите номера от поръчката ми и се притеснявам да не свършат до тогава, защото аз си искам поръчката, не си искам парите обратно.
Някой проверява ли дали сега като са вдигнали доставката има и опция за проследяване?

Общи условия

Активация на акаунт