Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 913
  • 830
  •   1
Отговори
# 750
Е поне има някакво отчитане, поне при мен досега никога не е излизало и това даже при проследяването! Има надежда значи!  Praynig

# 751
  • Варна
Според мен проследяването работи само до  границите на Англия. Така е и с поръчките от dress-for-less - проследяването работи само до напускането на Германия.  Rolling Eyes Още не са ми шипнали последната поръчка, т. е. първата ми с фиксиран шипинг, та не мога да проверя...

vennet, ще пусна снимки утре, че нямам батерии на фотото сега. Много ми харесват, качествени ми се струват, но времето ще покаже. От пръстена си взех S номер, става ми на средния пръст, на безименния, на който обикновено нося пръстени, ми идва голям, но моите пръсти са много тънки, така че не съм показател Simple Smile...

# 752
Според мен проследяването работи само до  границите на Англия.
И аз така си помислих Thinking пууу тамън се бях зарадвала Laughingпък и това не решава проблема с липсващите поръчки Crossing Arms

# 753
Ох, направо вече не знам какво да правя с този сайт и аз!  ooooh! Имах поръчани и за една приятелка неща, сега вече няма номера да и ги пусна пак, като ми върнат надявам се и парите!  Confused

# 754
Добре,а как доказвате на асос че ви ги няма поръчките  newsm78 те се връщат при тях ли?или някоя пощальонка ги краде  Shocked
асос не искат ли доказателство че наистина ги няма нещата?

# 755
Добре,а как доказвате на асос че ви ги няма поръчките  newsm78 те се връщат при тях ли?или някоя пощальонка ги краде  Shocked
асос не искат ли доказателство че наистина ги няма нещата?
Ами на всички поръчки ми пишат като отговор загубени от куриера! Какво значи това не знам, дали изобщо проверяват нещо!  Tired Tired А иначе аз лично освен липсата на подпис в Цпоща нямам как да докажа, че точно аз не съм си взема пратката! Но знам ли, може някой да се е разписал някъде си вместо мен например! Варианти много за крадене, но сега заради тях вече не искат да ми доставят на адреса, за което аз не съм виновна!  ooooh!

# 756
Някой за обща поръчка?  Hug
Брой ме и мене  Wink.
С това:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Mini-Zip-Detail-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=512318&cid=2793&sh=0&pge=19&pgesize=20&sort=-1&clr=Aqua

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 11:02 от айви

# 757
Не е налично  Peace

# 758
Jambalaq,ako naistina 6te pravi6 ob6ta,az iskam edno qkence tynko i edna devoika  iska 4asovnik Simple Smile ako se re6i6 pi6i LS,6te ti pratim dopylnitelno pari4ki za po6tata,da gi prati6  Peace (razbira se,ako ti se zanimava 6toto si e igra4ka Simple Smile

# 759
Тоя  тракинг май нещо не работи..от 14 насам ми показва че поръчката ми стои в някакъв град Auffi...нещо си  newsm78 от вчера,днес..изобщщо няма нищо

А на мен ми излиза този надпис:

Search results :
Your search did not find any matching tracking. Please refine your search criteria.

и това е линка от техния мейл, в който ми потвърждават, че поръчката е тръгнала към мен. Трябваше да пристигне на 14.07  петък, но все още нищо, шипната е на 05.07.
Всъщност на кой мейл да им пиша, че поръчката ми още я няма?
Благодаря.

# 760
Да докладвам Laughing ,че моя тракинг се раздвижи Peace
17 Aug 2009   20:15   Aschaffenburg   International Hub - In Transit     
17 Aug 2009   18:43   Dunstable   Customer data received   
Сега ще видим дали това ще са последните данни Whistling

Mojito твоята поръчка сигурно е от преди да фиксират шипинга и заради това не ти работи линка за тракинг newsm78

# 761
giamarie, поръчката ми е от 04.08.2009. В мейла ми потвърждават, че е шипната на 05.08 и да я очаквам преди или на 14.08.2009, но все още я няма.
Писах им сега един  мейл, пък да видим дали ще си направят труда да отговорят.

# 762
Разбрах ,че закъснява :)8 работни дни е доставката до Европа.
Мисълта ми беше за проследяването и защо не ти излиза.
Дано всичко е наред Praynig Hug

ОФФ:Набелязала съм си страшно много неща от сайта, обаче с тези проблеми започват да ме разколебават Tiredне мога да треперя за всяка поръчка дали ще дойде или не ooooh!
да видим кое ще надделее де... Mr. Green

# 763
Ох, айде и аз тук. Досега четох ли четох темата, рових в сайта, слагах и вадих артикули в кошницата . Доставката си е една и съща, остава да реша точно колко пари ми се харчат.

Някой от Бургас имал ли е проблеми с доставката, с пощата или каквито и да е други? Да знам дали да тръпна от притеснение или от щастливо очакване.

# 764
Ох, айде и аз тук. Досега четох ли четох темата, рових в сайта, слагах и вадих артикули в кошницата . Доставката си е една и съща, остава да реша точно колко пари ми се харчат.

Някой от Бургас имал ли е проблеми с доставката, с пощата или каквито и да е други? Да знам дали да тръпна от притеснение или от щастливо очакване.
ina_lemon очаквам поръчка,като получа ще споделя Hug
Но не очаквам проблеми /пу-пу/.

Общи условия

Активация на акаунт