Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 889
  • 830
  •   1
Отговори
# 780
  • сусурлево
На мен днес сайта не ми работи . При вас как е всичк наредл и е
Редактирам се . Вече работи Simple Smile

# 781
Благодаря за Monadirs и айви за изчерпателните отговори. Харесах си някои неща за проба, сега отивам да правя виртуална карта специално за този магазин.

# 782
  • Варна
vennet, ще пусна снимки утре, че нямам батерии на фотото сега. Много ми харесват, качествени ми се струват, но времето ще покаже. От пръстена си взех S номер, става ми на средния пръст, на безименния, на който обикновено нося пръстени, ми идва голям, но моите пръсти са много тънки, така че не съм показател Simple Smile...

Ето снимки, но не станаха с кой знае какво качество, че днес е доста мрачно:

http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Novi%20pridobi … i/18082009003.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Novi%20pridobi … i/18082009002.jpg

# 783
Момичета и момчета, зарибихте ме и мен с този сайт. Преди да направя поръчка обаче, имам няколко въпроса, надявам се да ми помогнете. Мерките ми 86-72-93 за кой номер са 8 или 10? Интерсува ме и качеството, виждам, че някои от вас пазаруват и от La Redoute, можете ли да ми кажете качеството на ASOS по-добро ли е?  
От прочетеното досега разбирам,че понякога има проблеми с картите и се чудя дали варианта с виртуална кредитна карта е по-добър от стандартна кредитна карта?
Кога са намаленията - примерно юли и януари или друго?
Благодаря предварително и ме извинете за многото въпроси.

Аз съм  с 87-74-95 и поръчвам 10. Имам 2 рокли и сако и са ми абсолютно точно. Панталони не съм поръчвала, само дънки Лий - 29 размер. Според мен не може да става сравнение с качеството на дрехите в Ларедут. В асос са с пъти по-добри и на живо са дори по-хубави от на снимките в сайта. Снимките им не подвеждат клиентите нито за модела, нито за качеството на изработката. Пазарувам с виртуална кредитна карта на ДСК, и мисля, че това е най-сигурният варият. Успех!

Забравих да пиша, че съм 172 см, и това има значение според мен.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:00 от reny

# 784
Момичета и момчета, зарибихте ме и мен с този сайт. Преди да направя поръчка обаче, имам няколко въпроса, надявам се да ми помогнете. Мерките ми 86-72-93 за кой номер са 8 или 10? Интерсува ме и качеството, виждам, че някои от вас пазаруват и от La Redoute, можете ли да ми кажете качеството на ASOS по-добро ли е?  
От прочетеното досега разбирам,че понякога има проблеми с картите и се чудя дали варианта с виртуална кредитна карта е по-добър от стандартна кредитна карта?
Кога са намаленията - примерно юли и януари или друго?
Благодаря предварително и ме извинете за многото въпроси.
аз съм с твоите размери,тежа 54,висока 168 и нося 8 за дънки и панталони и 6 за останалите,но имай предвид че даже 1 кг да кача и дънките ми се впиват в кръста и ме посиняват(но аз ги нося! )  Whistling

# 785
пускам поръчка Simple Smile ако някой сериозен иска може да се включи,стига сумата да не е голяма ,защото малко ме е страх  Embarassed

# 786
Има ли някаква промяна в цената на доставката?

# 787
ами фиксирана е -8.50,няма значение какво и в колко бройки е

# 788
ами фиксирана е -8.50,няма значение какво и в колко бройки е
Тогава ме изчакай малко виждам ,че си от Русе .

# 789
# 790
Благодаря на всички за подробните разяснения. Виртуалната карта се подготвя, а междувременно ако някой от София ще прави тия дни поръчка, молбата ми е да ме включи ако може с едно - две нещица.
Благодаря предварително.

# 791
Момичета,имам проблем Sad днес дойдоха тези страхотни платненки : http://asos.com/Asosman/Asos-Life-Sole-Buckle-Hi-Top-Trainers/Pr … rchQuery=trainers asos sole&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Brown  ,номер 9,но са ни големи Sad((( ако няко ги иска да свирка Simple Smile
ако може и момичетата,които имат опит с връщането да ми помогнат,как се връща,по пощата ли?на кой адрес?те ли поемат пощенските?моля,моля помощ!
иначе са много хубави,направо страхотни  Crazy

# 792
  • Варна
Цитирам mimes от предните страници, надявам се да не се сърди.

Нещо много съм се объркала с връщаните неща. Мислех си, че ще поемат пощенските разходи обратно, а те възстановяват разходите, когато са ти изпратили нещата. Не знам защо така съм разбрала. Но за останалите, които също се чудят - връщането към Англия е за ваша сметка, те ще върнат парите изпращането от АНГЛ- БГ. Кофти е само, че обратната посока излиза два пъти по-скъпа, ама е по-добре отколкото да си ми стоят нещата в къщи, ненужни и неупотребявани.

И аз съм в същото положение. Преди два дни получих тези дънки http://www.asos.com//Lee/Lee-Coral-Course-Fade-Slim-Bootcut-Jean … t.aspx?iid=483297 , 28 номер, големи са ми. Продавам ги.

# 793
Иска ли някой да се комбинираме щом доставката е фиксирана вече  newsm78

# 794
  • Sofia
Момичета, видяхте ли, че вече има добавени нови неща в разпродажбата? 

Общи условия

Активация на акаунт