Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 898
  • 830
  •   1
Отговори
# 765
Хайде де, що в  моята кошница си излиза налично?  Hug

# 766
Хайде де, що в  моята кошница си излиза налично?  Hug

Много странно. И при мен не е налично. При теб и двата цвята ли ти дава налични? Бонбонената чанта какъв цвят се води?
 Дали обаче и да ги поръчаш ще ги изпратят или ще ги откажат?

# 767
по време на намаленията забелязах подобна тенденция, добавих едно якенце в кошницата.. после влязох от друг browser и беше out of stock, може би системата го пази като си го добавил или нещо такова..

# 768
Когато сложите артикул в кошницата долу излиза надпис ,че ще се пази 2 часа и после го пускат обратно, за да е достъпен и за другите клиенти, когато е само 1 бройка излиза ,че е out of stock Peace

# 769
А пък според мен това си е търговски трик. Още от разпродажбата ту се появяват, ту изчезват точно определени артикули. В общи линии си мисля, че с тези стоки, 100% от които са на супер атрактивна цена, единствено се опитват да увеличат броя на поръчките. Аз с такива стоки повече не рискувам, защото веднъж така едни дънки поръчах, и после ми писаха че били "свършили". В други сайтове също правят такива номера.

# 770
  • Варна
Хайде де, що в  моята кошница си излиза налично?  Hug

Е, като е в твойта кошница и е една бройка, на всеки друг какво да му пише?! Rolling Eyes

А това, че се появяват неща, които вече са били изчерпани, аз си го обяснявам с това, че някой недоволен клиент ги е върнал. Peace

# 771
  • Sofia
И аз така мисля, по време на големите намаления ми се случи няколко пъти определен артикул да го има и като тръгна да го поръчвам да дава, че не е наличен. Т.е. някой друг го е сложил в кошницата през това време. Ако после го извади от кошницата или някой недоволен го върне - пак се появява или артикула или определен изчерпан номер.

# 772
Излиза налична синята, тя ми и харесва. Ще я прехвърля направо при Джамбалая Wink.

# 773
Здравейте на всички! Почитателка съм на Асос, но все още не смея да поръчам, защото хич не мога да се ориентирам в номерацията. Мерките ми са следните: бюст - 87, талия - 68, ханш - 86... И хич не мога да се определя кой размер съм - 6 или 8? По принцип в България повечето неща, които си купувам, са XS (рокли, панталони), но в тази таблица ми се струва прекалено малко... Понеже хвърлих око на няколко ластични неща, може би е по-добре по-малкото, шестицата да поръчам?
И още нещо - доста съм ниска, 154 см, затова гледах и petite sizes. Някой пазарувал ли е такива? Доколкото разбрах, размерите в бюст, талия и ханш са същите, както при останалите, просто дължините и може би самите кройки са малко коригирани? И как точно да определя размера си за petite size?

Да, и дънките ме интересуват - тук си купувам 25, а в Асос?
Моля ако има форумка-миньонче с мерки, близки до моите, да пише какви размери си поръчва...
Предварително ви благодаря!

МОмичета, самоцитирам се с надеждата някой да ми помогне с ориентирането в мерките...

# 774
Нимфетка, за 6-и номер си и да може да си взимаш от petite, потърси в таблиците със размерите, там има точно колко по-къси са тези дрехи - обикновено в ръкавите и дължините на панталоните е разликата.
25 номер дънки навсякъде са си толкова.

# 775
Момичета и момчета, зарибихте ме и мен с този сайт. Преди да направя поръчка обаче, имам няколко въпроса, надявам се да ми помогнете. Мерките ми 86-72-93 за кой номер са 8 или 10? Интерсува ме и качеството, виждам, че някои от вас пазаруват и от La Redoute, можете ли да ми кажете качеството на ASOS по-добро ли е?  
От прочетеното досега разбирам,че понякога има проблеми с картите и се чудя дали варианта с виртуална кредитна карта е по-добър от стандартна кредитна карта?
Кога са намаленията - примерно юли и януари или друго?
Благодаря предварително и ме извинете за многото въпроси.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:46 от cuba libre

# 776
  • Sofia
Аз съм с размери малко по-големи от твоите и 10 е шито сякаш точно за мен, значи 8 ще ти е перфектно. От качеството също съм много доволна. Имам няколко неща на асос и няколко на други марки и нямам забележки. Тук има и доста висок клас марки, каквито няма в ла редут. От обувките също съм много доволна.
Като почнеш да пускаш поръчка и ако имаш още въпроси питай - ще се опитаме да ти бъдем полезни. Доста опит понатрупахме вече.

# 777
Ехмея, благодаря ти много за помощта! Като поръчам, ще се похваля...
А какво представлява виртуалната кредитна карта?

# 778
Ехмея, благодаря ти много за помощта! Като поръчам, ще се похваля...
А какво представлява виртуалната кредитна карта?
За виртуалните кредитни карти на ДСК може да прочетеш тук: https://dskbank.bg/Page/default.aspx?xml_id=/bg-BG/Individuals/c … /virtualvisacard/

# 779
Момичета и момчета, зарибихте ме и мен с този сайт. Преди да направя поръчка обаче, имам няколко въпроса, надявам се да ми помогнете. Мерките ми 86-72-93 за кой номер са 8 или 10? Интерсува ме и качеството, виждам, че някои от вас пазаруват и от La Redoute, можете ли да ми кажете качеството на ASOS по-добро ли е?  
От прочетеното досега разбирам,че понякога има проблеми с картите и се чудя дали варианта с виртуална кредитна карта е по-добър от стандартна кредитна карта?
Кога са намаленията - примерно юли и януари или друго?
Благодаря предварително и ме извинете за многото въпроси.
Размерът ти е 8.  Сайтът не е по-добър от Редута, зависи какво си пазаруваш. Хубави неща има и на двете места, тук изборът е по-голям, но пък и цените си съответстват. Намаленията са мноого прилични. Недостатък, по мое мнение е, че при регистрацията вкарваш номера на картата си, което води до издънки, на някои момичета  поизпразниха картите. И това е преодолимо, правиш си карта само за пазаруване от Асос и не държиш в нея пари, освен когато ще правиш поръчка. Сега се планира по-лесно, понеже фиксираха доставката. Намаления, освен лятно и зимно, можеш да намериш в CLEARANCE. Общите поръчки са по- изгодни в момента, понеже няма кодове за безплатна доставка и подаръци, а за 8,5 лири можеш да си напазаруваш още нещо. Има и неща, които дори с доставката ти са изгодни, тука вече гледаш и си преценяш.

Общи условия

Активация на акаунт