Пазаруване от www.asos.com - 1

• 43 072
  • 830
  •   1
Отговори
# 375
# 376
На първата много ли и е голямо деколтето?
За сутиените ще проверя наистина дали иам на някой англ .номерация.  bouquet

# 377
  • Варна
Без сутиен трябва да се носи - като чашки на сутиен е самото деколте.  Peace

# 378
Здравейте,
моля ви кажете когато поръчката е голяма, как пристига-с куриер, на митница ли се ходи да се вземе или ходите до пощата.
Благодаря предварително!

# 379
Честито на всички! Светле, роклите изглеждат супер!
Аз преди малко поръчах на мъжо ето тези неща, но в две отделни поръчки, заради доставката:
http://www.asos.com/Puma/Puma-French-77-2-Trainers/Prod/pgeprodu … mp;clr=WhiteBlack в черно
http://www.asos.com/Puma/Puma-Nylon-Wind-Jacket/Prod/pgeproduct. … rt=3&clr=Grey

Поръчката ми от снощи с черните дънки Лий вече са я изпратили.  #Crazy

# 380
Получих си поръчката от 9-ти, шипната на 15-ти  Grinning Много съм доволна от всичко и макар че като за първи път се набутах с доставката, не съжалявам  Heart Eyes Повечето неща са за подарък на една редовна читателка на форОма и затова не ги показвам  Confused Само едни дънки на Lee май ще се наложи да ги продавам, че ще се окажат малки  Sad

# 381
Fancy N, честито! Кои дънки Лий получи?

# 382
Ето тези , №29  Rolling Eyes Пролетта купихме от МОЛ-а подобни на Lee и 29-ти номер бяха добре  Confused Сега ми се иска да поръчам черните,  но не смея ...

# 383
Ето тези , №29  Rolling Eyes Пролетта купихме от МОЛ-а подобни на Lee и 29-ти номер бяха добре  Confused Сега ми се иска да поръчам черните,  но не смея ...
Ще дадеш ли размери Hug

# 384
Ето тези , №29  Rolling Eyes Пролетта купихме от МОЛ-а подобни на Lee и 29-ти номер бяха добре  Confused Сега ми се иска да поръчам черните,  но не смея ...
Ще дадеш ли размери Hug

Колан /закопчан/- 83см, ханш- към 98 го измерих, дълбочина /с колана/- 20,5см , бедро- към 26см, дължина по външен ръб- 104см.  Абе сега като ги меря, ми се струват добре мерките, има някаква надежда  Rolling Eyes  С ниска талия са, цветът е доста по-тъмен, отколкото на снимката, харесват ми.  Peace

# 385
Fansy,
ot poshtata li si vze porachkata ili ti ja donesoha s kyrier?

# 386
От пощата я взех.

# 387
Fansy,
blagodarq za informacijata.

# 388
Здравейте,
искам да кажа само информативно, че поръчката може да се проследява и когато е по-голяма(повече от 2 кг) ти я носи куриер, а не се взима от пощата.Сега говорих със куриерите и казаха, че днес ще я получа в офиса.

# 389
Здравейте,
искам да кажа само информативно, че поръчката може да се проследява и когато е по-голяма(повече от 2 кг) ти я носи куриер, а не се взима от пощата.Сега говорих със куриерите и казаха, че днес ще я получа в офиса.

А коя е куриерската фирма?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт