Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 934
  • 830
  •   1
Отговори
# 720
В четвъртък направих поръчка, вчера я шипнаха, днес пробвах тракинг номера и се оказа ,че работи newsm44
Поръчала съм дънки, блузка, бански и една малка чанта демек нищо по-обемисто и се надявам тракинга да работи заради фиксирания шипинг и вече да няма загубени поръчки Praynig Peace

пп.Съвет за адресите ви, попълвайте ги по възможно най-съкратения начин Peaceпървата ми поръчка от сайта щеше да "хване крака" Laughingпонеже си бях написала най-прилежно адреса-квартал, булевард и т.н. а от Асос го бяха орязали повече от половината Rolling Eyes и от пощата не са знаели къде да го доставят...Мастило ли пестят тия не знам ,но определено имат проблем с адресите ooooh!

# 721
Как си проверявате поръчката и как я следите? Чрез линка, който изпращат на e-mailа ли ? Понеже при мен всеки ден е едно и също :"Search results :
Your search did not find any matching tracking. Please refine your search criteria.", а днес е последна дата за получаване на пратката ми.  Даже и в мечтите ми няма вариант, да мога да си получа пратката или да я проследя след хилядите молби за tracking number.

# 722
Проследявам я от сайта с/у всяка поръчка има надпис Track this order Peace
до този момент линка винаги ми е показвал ,че няма такава поръчка днес за сефте ми излезна Simple Smile

# 723
Ясно, същата препратка имам към "търсенето не дава резултати". Повече НИКОГА няма да поръчвам от там, пълен филм и нулево обслужване. Пари от загубената поръчка все още нямам, от втората също да не чакам   newsm78 . Много съм разочарована,че не съм от къдметлийките, който си получават нещата  Cry

# 724
  • Варна
А откъде ги вземате тези кодове...изпуснала съм явно, когато сте говорили за това  Crazy

# 725
  • Варна
Досега не съм ползвала код, то и няма из нет-а - действащи са само разни за безплатна доставка в Англия. Ти къде прочете за код?! Момичетата си говорят за пощенските кодове... Crazy

# 726
  • Варна
 ooooh! а защо им е да пишат 0 пред пощенския код...явно бая съм се заблудила  Blush ....а може би твърде много ми се иска да има код за намаления разни... Crazy

# 727
Някой щеше да поръчва на адреса на Емпреса преди време, успешно ли си получи нещата?

# 728
Откога доставката на каквото и да е от асос е 8 паунда  newsm78
Имам около 10 поръчки оттам,все беше по 3-4.наскоро мъжо си хареса едни кецки за 25 паунда,но доставката беше 23 и той се отказа.писах им едно писмо да не слагат такава голяма доставка,т любезно отговориха ,че зависи от кг на поръчката и на следващият ден ХОП случайно слагам пак кецките в кошницата и гледам доставката 8 паунда.ест поръчах ги веднага да зардам мъжо,помислих си че са се смлили над мен ,защото съм лоялен клиент Stop Днес слагам една тениска и пак 8...объркана съм  newsm78
Да де,8,50 Simple Smile Hug

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 00:27 от vencislavka

# 729
  • Варна
8,50, ако трябва да бъдем точни. От няколко дни е така, т. е. може да се каже, че вече е изгодно да се пускат общи поръчки, защото, независимо от броя и тежестта на артикулите, доставката си остава все тая. Peace

Що се занимавате с Емпреса? Не стига, че се мотаят нещата по един месец, ами и разликата в доставката не е кой знае колко голяма. newsm78

# 730
chokolona,sutiena kak e? s kakvi 4a6ki?koi razmer si pory4a i koi si v bg?Simple Smile az dosega belio ne syym pory4vala ot asos  Whistling

# 731
  • Варна
Два сутиена съм поръчвала досега от Асос (всъщност три, но единият ми го отказаха, че се бил изчерпал). Първият (един на СК, по-напред съм пускала снимки) го имаше само в размер 36С (аз нося 75С или 34С по английската) и ми е малко широк в подгръдната, както и май в чашките идва по-голям. Но пък и аз в момента съм по-голяма Mr. Green. Другият - на B.Tempt'd - е страхотен, отговаря си на номера 34С си поръчах. Чашките са подплатени, но не са твърди.

# 732
По темата- да ви похваля този .  Wink Много е хубав като материя, отговаря си на номера, цветът е много приятен- малко по-тъмен приглушен, отколкото на снимката, чашките са леко подплатени и си е на цената от намаленията  Wink

# 733
  • Варна
Поръчах си една жилетка на Killah...в maila, който получих за потвърждаване на поръчката пише Р&Р 15.63...цената на  жилетката е 82.76 ... да не би доставката все още да варира според нещата, които купуваме  Tired

# 734
Що се занимавате с Емпреса? Не стига, че се мотаят нещата по един месец, ами и разликата в доставката не е кой знае колко голяма. newsm78

Ох, ами нямам вариант тук да си получа нещата, имам както казах 7 откраднати колета от пощата, нямам алтернативен адрес тук в БГ, защото всичките ми познати са с адрес ЦПоща, от където не ми пристигат и моите неща!  ooooh! Вече се чудя какво да направя и аз!  Whistling За 8,5 паунда поне проследяват ли се вече, че не ми се иска пак да рискувам, защото вече няма и да ми върнат парите, ако не дойдат нещата на адреса ми тук!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт