Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 897
  • 830
  •   1
Отговори
# 795
Цитирам mimes от предните страници, надявам се да не се сърди.

Нещо много съм се объркала с връщаните неща. Мислех си, че ще поемат пощенските разходи обратно, а те възстановяват разходите, когато са ти изпратили нещата. Не знам защо така съм разбрала. Но за останалите, които също се чудят - връщането към Англия е за ваша сметка, те ще върнат парите изпращането от АНГЛ- БГ. Кофти е само, че обратната посока излиза два пъти по-скъпа, ама е по-добре отколкото да си ми стоят нещата в къщи, ненужни и неупотребявани.

И аз съм в същото положение. Преди два дни получих тези дънки http://www.asos.com//Lee/Lee-Coral-Course-Fade-Slim-Bootcut-Jean … t.aspx?iid=483297 , 28 номер, големи са ми. Продавам ги.
Много кофти Sad а би ли ме ориентирала 28 за какво телосложение е?кг,височина?че тия номерации са ми много странни  newsm78

# 796
  • Sofia
Специално за дънките номерацията е същата като в Бг. 28 си отговаря на 28 . Аз нося 28 дънки и р-р 42 по италианската номерация.Размерите ги има в сайз гайда.

# 797
ух,аз нося 29,30,31,62,54.....в саиз гайда пак не се оправих...но доколкото разбрах 28 отговаря на 10 нормална асосканомерация нали?и 28 ин4а е в кръста?

# 798
  • Sofia
Правилно. За по-сигурно ако се колебаеш между 2 размера вземи по-малкия при еластична материя и по-големия, ако няма елестан. На мен 28, 10 и 42 ми пасват идеално, но нямам възможност да ти дам точни размери сега.

# 799
а колко си висока и кг?извинявай,ако не искаш-не казвай Simple Smile просто за да ориентирам със сигурност.Имам дънки от Асос(тяхната си марка) 8 и ми стискат:(нося ги,но все пак са малко теснички  newsm78

# 800
  • Sofia
ами около 170см, ханш около 96-98, талия около 75, бюст 100 и 1-2 и 10 са ми абсолютно точно, ако са с еластан,но кача ли малко няма да ми стават.

# 801
ООоо бюст... Blushзавиждам

# 802
Тези очила ме заплениха-някой има ли ги да каже мнение?!
http://www.asos.com/Dg/Dg-Logo-Side-Detail-Sunglasses/Prod/pgepr … t=3&clr=Black
В този сайт ми се струват най-изгодни!Ама дали ще ми легнат така newsm78...

# 803
  • Sofia
ох, незнам. Аз съм много сложна на очила, а ми харесват доста. Виж пробвай тук по оптиките ако има такива и тогава поръчвай. Аз мисля така да направя, ама незнам кога ще имамреме. Аз нещо съмхвърлила око на часовниците. Има супер скъпарски изглеждащи часовници за 35 до 70 евро. Някой поръчвал ли е вече да сподели отзиви за качеството?

# 804
аз ей тук се заглеждам...http://www.bgdot.com/just-cavalli?action=5&cat=398,..но пак ми се вижда скъпо Thinking

# 805
Как се оправяте с номерата на сутиените  newsm78

# 806
  • Sofia
аз ей тук се заглеждам...http://www.bgdot.com/just-cavalli?action=5&cat=398,..но пак ми се вижда скъпо Thinking

Без да ги сравнявам с цените в магазините ми се струват добри. Там май под 300 лв. не съм виждала нищо. Няко неща просто държат цена и не стигат до големи намаления. Утре ще видя за колко ги продават до нас и дали има намаления.

# 807
да пишеш Peace

# 808
  • Варна

Ако имаш сутиен на известна марка, виж на етикета - пише европейски, френски, английски и американски размери. Чашката навсякъде е такава, каквато си носиш, само обиколките са различни - напр. аз нося 75С европейска (и българска Mr. Green), 90С - френска и 34С - английска. Peace

# 809
Нещо не мога да влезна с регистрацията си newsm78 вие имате ли такъв проблем?

размерите ,които знам-34 отговаря на 75, 36 на 80 чашките са същите Simple Smile
Голямо чудене падна с банските, поръчах 14B/C ще видим какво ще дойде Laughing

lanibarbi видя ли ,че има виртуално огледало Sunglasses изпробвах вече няколко чифта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт