ОКТОМВРИ бавно наближавам аз,време е да вляза в час!

• 12 005
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
   A какъв е този продавалник  newsm78  
  Това  е сайт , който можеш да си купиш всичко втора ръка или да предложиш да пазара. До сега не съм пазарувала от там, но много майки съм виждала да възползват и са доволни. това е сайта http://www.prodavalnik.com/ppc/ .
 Ще ми се да поръчам на мъжът да купи от Англия , но ме е страх с неговия вкус, да не да обърка нещо.Мъжка работа . Ние с него обсъждахме варианта да си купим и количка от там, но ще е тежка за багажа в самолета  Simple Smile . Как може в Бг да е такава скъпотия, не мога да си го обясня  Crazy.  Слинг намерих в "Пакостник", но няма наличности, за това питам .
  Забравих да ви пожелая  - Спорна седмица момичета.

# 181
  • Deutschland
Добро утро и от мен.Само да се запиша преди да тръгна за работа,че докато се прибера си гурно ще сте почнали нова тема.

# 182
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
alex4e83, аз съм всеки месец на комисия (и днес също) - удължават ми болничните. Отиваш с талон от лекаря, който ти води ЖК, и обикновено нищо не те питат (поне до сега - вече 4 пъти нищо не са ме питали). Взимат си талона от лекаря, искат ти амбулаторната карта, нанасят си всичко и ти дават болничния. Но това е там, където ходя аз. Винаги обаче можеш да кажеш, че работата ти е страшно натоварена и страшно изнервена и т.н. В момента никой няма право да ти откаже болничен!
Миркам, ако случайно влезеш в темата, до 13,00 часа ще свърша и ако имаш възможност да се видим, звънни ми едно телефонче. На последния етаж на форума в Тракия има хубаво кафенце и детски център за малкия (детския център май се плаща допълнително) и обикновено е празно. Ако не мога да ти вдигна в момента, след това ще те набера аз.

# 183
Добро утро и от мен!Тръгвам за работа и рекох да се запиша.Днес май пак ще е един горещ ден.Приятни разхозки на всички!

# 184
Кали така като чета май съм имала див късмет, че съм го намерила моя слинг  Laughing То при нас магазини бебешки има ама са заредени еднакво и с нищо не изненадват, аз го видях слинга и направо си го взех без да питам какво е и що е  Mr. Green
А ти на мъжа ти си казваш и показваш какво точно искаш и той да търси  Peace Аз така правя, водя и показвам или в нета на снимка и си казвам предпочитан цвят и той само тогава не греши иначе ако се оставя на неговият избор оле мале  ooooh!
Благодаря за разяснението на Продавалник  Wink Не знаех, че и тук в БГ има такъв сайт, в САЩ съм попадала на такива ама тук не.

# 185
Благодаря ти за отговора ginbay   bouquet

# 186
Добро утро, надявам се да сте имали приятен уикенд. При нас беше чудесно.
Нито сме усетили земетресения, нито нищо.
Аз съм на върха на щастието, бебето риташе непрекъснато, а малката беше супер любвеобилна. Само ме целуваше, гушкаше и галеше. На една приятелка и се родиха близначета, момченца оня ден, а вчера ходихме да видим едно бебче.
Забравила съм колко са малки, пухкави и сладки, така се разнежих, че ми иде още 3 да родя Simple Smile Ама ако може друг да ги износи.
Днес ходих за кръв, защото ми отичат краката и мнгоо бързо се изморявам. И ми остават само 3 седмици до болничния.
Видях си и бабичката, която както беше на умирачка, сега е свежа, все едно втори живот почва да живее.
А мъжът ми беше голяма душичка този уикенд и ни угаждаше за всичко, макар че го съсипаха от работа.
Айде да не се хваля много много. И да ви пожелая прекрасен ден и седмица, макар че май се очертава дъждовна.

# 187
  • Пловдив
Здравейте,момичета и добро утро!

Пожелавам слънчева и ползотворна седмица на всички! Hug

За слинговете-има няколко сайта,от които могат да се купят-около 40-50 лв. са и са много хубави.момичета от другата отчетна имат и са доволни,но сега ще излизаме и нямам време да потърся и обещавам следобед като заспи дзверко да намеря адресите Wink
Отделно има мами от форума,които шият слингове и излиза много по-евтино.А също ще ви открия и сайт как сами да си го направите,който е сръчен(аз не съм от тях hahaha)

Хайде после пак,че се сърдим Crazy

Чао!!!

пс.Момичета,мисля си ,че Деси много време не е писала,някой има ли и координатите.Дали всичко е наред Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 10:11 от Mirkam

# 188
Здравейте!Записвам се и се връщам да ви чета, че вчера доста сте изписали. HugХубава седмица на всички

# 189
Тая работа със слинга ще е много удобна Simple Smile това е което имам аз като адрес http://bglog.net/bebelog/10563

# 190
Здравейте и от мен!
Пожелавам успешна седмица на всички и много усмивки!  Hug
Да ви питам за това бебчово ритане- няколко пъти усещах мърдане в корема, което вероятно е бебчо, но от 2-3 дни усещам нещо, което по- скоро прилича на леко прерязване... чудя се това "пърхане на пеперуди" защо при мен е болезнено?  newsm78

# 191
Привет мамчета.
Сядам да ви изчета!  bouquet

# 192
Здравейте и от мен!
Пожелавам успешна седмица на всички и много усмивки!  Hug
Да ви питам за това бебчово ритане- няколко пъти усещах мърдане в корема, което вероятно е бебчо, но от 2-3 дни усещам нещо, което по- скоро прилича на леко прерязване... чудя се това "пърхане на пеперуди" защо при мен е болезнено?  newsm78
При мен беше нещо като къркорене на червата ама малко по-силничко,но не болеше даже се посмях голям бунт беше Joy

# 193
ДУБРУТРУУУУУ
минавам само да ви напомня за  ПърВа СоФиЙскА сРеЩа нА ОктоМвриЙки 09  Party Party Party!!! в момента там тече анкета за дата и място на срещата, ще се радваме на всяко мнение!!! Peace
желая на всички спокойна, топла, усмихната, вълшебна и успешна седмица и само хубави новини!!!  bouquet

За срещите ни предлагам да фиксираме ден от седмицата, час и място, напр. "всяка последна неделя на месеца, 18ч на едно и също място. За оставащия период, освен 31 май, бихме имали само следните 3-4 срещи: 28 юни ' 09; 26 юли '09; 30 август '09 и който още може - 30 септември Simple Smile
Ако искате по-често, може да ги направим през 2 седмици, или всяка втора неделя и по този начин бихме имали възможност да се  съберем поне 7-8 пъти, като естествено не е задълително всяка от нас да може да присъства.
Мястото също трябва да е фиксирано. Там, където сте били първият път - езерото Ариана - ми се струва, че е ОК.
Неделя е по-подходяща, за да сме се върнали, ако пътуваме.
Поздрави, Нора

# 194
  • Sofia
Цитат
Сладурки, някоя от вас минавала ли през комисия за болнични, откакто е забременяла?
И на мен по същия начин ми издават болничен лист  на ЖК,от там го нося на комисията и те само ми казват кога да отида да го взема.Нито съм виждала лекари,нито нищо  Blush Ако все пак те изправят пред тях си казваш всичко,което ти тежи,например,че ти оттичат краката като седиш на стол цял ден,започва да те боли корема,много ти е натоварено,имаш гаден шеф,който не се съобразява със състоянието и т.н.  Crazy Те и никога не отказват  Peace

Аз да Ви се оплача  Cry От толкова положителни емоции,че отиваме на моренце и,че ще видя моята сестричка,взех и се разболях  doctor Ill Сега си капвам капки за нос и дано до утре да се пооправя,че утре летим и хич не ми се иска да съм болна в чужбина  ooooh!

Цитат
Да ви питам за това бебчово ритане- няколко пъти усещах мърдане в корема, което вероятно е бебчо, но от 2-3 дни усещам нещо, което по- скоро прилича на леко прерязване... чудя се това "пърхане на пеперуди" защо при мен е болезнено?
Ако наистина е болезнено е добре да се консултираш с лекар,но е възможно и бебчо да се е "разположил" и да притиска някой орган и от там да идва болката  Praynig Нашия мъник има навика да ме натиска точно под ребрата и чувството е доста неприятно и както ти казваш направо болезнено,но душицата като си намери място всичко отминава  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт