Отговори
# 210

Без да искам да се заражда традиционния напоследък спор за и против алтернативната медицина и в нашата тема, аз съм щастлива, че имам възможност да избирам. Както се казва в една любима моя мисъл. „Най-големият подарък, който Бог е дал на хората е правото на избор. Това е и най-голямото му наказание”. Аз избрах алтернативната, точно защото е алтернативна. В смисъл такъв, че традиционната  винаги е възможност, но ако с едно състояние мога да се справя без продукти на химическата индустрия, бих се възползвала до последно. Това е най-малкото. Другата главна причина е, че ако с методите на традиционната решаваме бързо проблема, като подтискаме симптомите и отнемаме възможността на имунната система сама да победи врага, с алтернативната даваме сила и плам на организма да се справи сам. Излишно е да коментирам, в кой от двата случая имунната система ще се справи по-бързо и лесно при следващи атаки. Но както казах, хубавото е, че имаме право на избор. А още по-хубавото е, че майчиното ни сърце винаги ще ни показва верния път за доброто на децата ни, защото го води най-чистата любов.  
Бързо оздравяване на болничките!  Hug

venush - съжалявам за злочестата първа среща с хомеопатията. Важното е че, Иги вече е по-добре и дано това е последното и боледуване!
Chochy - ах, моретоооо...весели, морски дни и нощи!
Rени - много се смях на историята с полицая.  Joy Ама как - наказан, той е богато възнаграден, твоя мъж...
Ави - Добре дошла на родна земя. Чакам снимки с нетърпение, но с още по-голямо нетърпение ви чакаме при нас  Heart Eyes. Пък ако вие не дойдете в Бс, ние можем да дойдем при вас, ако сте достатъчно наблизо. Пускам тел. на ЛС...

Ние вече сме горди собственици на най-яката селска къща на света! newsm44 И за да разберете радостта ми, ще я споделя с вас. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379928 Сега предстои много работа, но аромата на билки и треви след летен дъжд, птичите песни под ореха, светулките в двора и апетита на Йоана на чистия въздух си струват отвсякъде.

Приятна лятна вечер!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:04 от Фибичка

# 211
Ау,каква къщичкаааа....Фиби разбирам еуфорията ти и сега я съпреживях от части като надникнах из снимките.Красота и толкова много природа наоколо  Hug Наистина това е вашето местенце.
Рени,големи са твоите рибки  Hug.Страшни морски приключенци  Heart Eyes
Чочи Heart Eyes ще чакаме морски снимки и от вас .
Ави поздравления ,че дочака търпеливо мига на пътешествията  Laughing
venush Радвам се че Иги е по-добре,на лс съм ти писала.
Марлела ,Базел харесва ми работата и успява да ми носи желаното удовлетворение  Grinning ,но от време на време ми иде малко отгоре ...има и такива дни и в комбинация с това,че Арен ми липсва потрисащо  Whistling
Марлелачудни снимки от манифестацията,но цялото това нещо ми изглежда толкова чуждо и непознато като на филм .
Имам една приятелка,която живееше в Америка и от време на време се засичаме онлайн,но рядко.Напоследък мислеха да си идват в Бг,но не сме се чували.И от 2 седмици до офиса на работата ми една баба разхожда едно детенце.Всеки ден то ми маха и аз на него,а то много засмяно.Така 2 седмици...Една сутрин отварям емайл със снимки от приятелката ми от Америка с детенцето и.Изведнъж виждам как момченцето което всяка сутрин ми маха.И ме тресва по главата мисълта,че това дете което маха и онова от снимките са едно и също.Хукнах да гоня бабата ,за да я попитам...и се оказа че наситина съм права,а приятелката ми живее в сградата където сега работя  Laughing....

# 212
Хубави и здравословни почивяици от нас с Ванката и Стефи.
Ави добре завърна ла се GrinningАко сте на севера обади се. Ние сме от 22ри там до септември вероятно Flutterна се3врното черноморие. Нямаме един лош ден до сега и сме като негър1чета при цялото маззане.

Фиииби честити ти къщовни емоции в балкана Hug Радост голяма е сигурна съм. Ние ги изпитваме сега на морската къща на  която хаправихме откриване миналия месец. Вече нямам проблем с домашната храна за малчовцит- кухнята ни е перфекна а иаз се старая Flutter

Денис леко с претоварването -давай го по отстрани без да се товариш вътрешно.

Цунки от нас на вс. че Стефи ще папка рибена супка

# 213
Фибичка - честита ви къща!

Мария Ф - знам, че епидуралната е опасна, защото се бие в гръбнака, между прешлените и може да останеш инвалид за цял живот. Ако някой нерв се засегне. Теб боля ли те кръста после от упойката, деня след раждането, а и след това как се раздвижи?

# 214
епидуралната е опасна, защото се бие в гръбнака, между прешлените и може да останеш инвалид за цял живот. Ако някой нерв се засегне.
Митове и легенди! Разбира се че има риск, при всяка упойка или интервенция има... Но в сравнение с секцио, си е едно боцване пред сериозна операция... Колко пък рискове там има, но в България е модно някак. Тук в Белгия никой доктор не прави секцио без медицински показания, нямаш право на този избор. Но пък имаш избор, ако те боли и поискаш - да родиш безболезнено и да се наслаждаваш на раждането. И на първите мигове с детето.
Аз не съм усещала нищо по време на поставянето, нито имах болки при раждането. След това усещах следродилните контранции, когато кърмех при свиване на матката. Това беше най-голямата ми болка, в гръбнака - не
Може би заради това раждане като песен, бях толкова безстрашна втория път, когато ми се разказа играта  Crazy
Не съм се раздвижвала нещо специално, в смисъл не съм имала специално раздвижване заради епидурала. Освен че всеки ден от престоя ти в болницата 5 дни идва кинезитерапевт.. за сутрешна гимнастика  Grinning До вечерта след раждането се движех и ходех сама до банята.

# 215
  • София
Хилоууу. Как сте? Все не ми остава време да ви покажа снимките от морето
Фиби, къщата изглежда СТРАОТНО. Представям си Митко как ще се развихри в градината Simple Smile
Денис, светът е малък Wink
Деси, по стечение на обстоятелствата и двете ми раждания бяха със спинална(първия път) и епидурална упойка. Мария ти е казала - има риск, но то го има при всичко...Честно казано, втория път се възстанових много по-бързо.
Болните, оздравяхте ли?

# 216
 Добро утро!
 Падна ми се честа да ви съобшя една чудесна новина. Тази сутрин bebe_dundi роди дъщеричка 2750гр и 48см.
 Много здраве и щастие желая на цялото семейство!

# 217
  • София
Ехееее, честито Ради!!! Желая ти бързо възстановяване, а кака Стефи да е първа помощница в отглеждането на бебка

Аз и тук да честитя рождения ден на Алина  Hug  bouquet

# 218
Честита втора принцеса   bouquet
Да ти е жива и здрава  Hug  bouquet

# 219
Честито момиченце на бебе Дунди  Hug Жива, здрава, обичана и обичаща... bouquet

# 220
Честита дъщеричка,да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Чакам с нетърпение да разкажеш как е минало всичко и разбира се снимки на принцесата!

Момичета,страхотни снимки,чудесни почивки,радвам се за всички вас,ние също почивахме,времето не беше на наша страна и морето най-вероятно ще остане за догодина,надявам се с две слънчица!Иначе при нас няма нищо ново,жегите не ми понасят особено Wink,но...се спасявам с климатика!
Фиби,къщата е невероятна,браво,със здраве да си я ползвате,ние имаме доста по-малък двор-ами няма по-приятно и уютно място за семейството ни,честно...

Desssy ,разбира се,че при каквато и да е интервенция,съществува риск,не го мисли от сега,каквото трябва ,ще стане!Аз пък първият път исках да родя с упойка,но така и не остана време за нея Embarassed

Очевидно всички са на моренце,момичета,пожелавам приятни почивки,а ние ви чакаме заредени с нови емоции,да разказвате и показвате снимчици... Hug

# 221
Честита дъщеричка бебе дунди!

Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

# 222
Честито на Бебе Дунди!
Да й е жива и здрава малката принцеса
.   smile3525

# 223
Здравейте момичета
Изчетох ви и позабравих повечето детайли от историите, но ще прощавате.
Снимките са суперски!
Вениш, съжалявам, че толкова късно се включвам. Щях първа да поставя диагнозата на Иги- херп ангина- В момента има епидемия. Няколко близки дечица я изкараха на възраст от 9 месеца до 4 години. 2 -3 дни несваляума температура, през което време в устата избивагт миниатюрни пъпки-афти. В по-тежки случаи слизат към гърлото и червата и се пие антибиотик. Сефзилът е широкоспектърен и е покрил проблема. вярвам. Мъките и болките за дечицата са големи и страшно съжалявам за сладкото момиче. ГУШ! И аз приемам всякакви препоръки за повишаване на имунитета. Според мен е много важно да се действа не-кампанийно - с достатъчно количество качествена храна - сурови пресни плодове и зеленчуци, каляване и майчина хипноза.
Фибс, искам и аз да видя снимките  от къщата. Не ми се отварят! Пусни някое сайтче за алтернативно лечение  Praynig
Ави, добре завърнала се от мечтаното пътуване, приятелко. Надявам се, че е било поне наполовина така романтично, както си очаквала! Hug

Ние бяхме на 10-дневна морска ваканция в Лозенец. Изкарахме вълшебно и с активното участие на мама Меги и буба Лаци /както той се нарича/. Послдните 7 дни Спаси беше в Сл.бряг с баба и дядо - разнообразитео и за него е било пълно. Файтони, моторници, басейни... И Джинджи и Спаси откриха удоволствията на летния сезон, като малката се прибираше в хотела общо взето само за нощен сън. Прекрасно беше!
Ето мъничко снимки:http://irinii.multiply.com/photos/album/14/summer_09

Честито бебе на бебе Дунди. Да е здрава и родена с късмет малката дъщеричка, а кака Стефи много да я обича и да й помага!

# 224
Ири  Hug  bouquet радвам се да те "видя" тук!

Снимките са невероятни, почивката е била вълшебна, не знаех, че Лозенец е такова приказно място.
Благодаря ти за хубавите думи, вече е добре Иги, мина сравнително бързо "нещото" каквото и да беше.
Появявай се по-често.

Фибс, къщата е много красива. Ще се развихрите там, както само вие си знаете.

Аз само да кажа, че предлагам среща на септемврийки и септемврийчета 2006 пак на Игликини поляни в събота 25 юли, 11 часа.
Сигурно датата няма да е удобна за всички, но предлагайте пък по-удобна. АЗ отлитам за морето на 1 август и се връщам на 7 септември, така че съм на линия до края на юли.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт