Без да искам да се заражда традиционния напоследък спор за и против алтернативната медицина и в нашата тема, аз съм щастлива, че имам възможност да избирам. Както се казва в една любима моя мисъл. „Най-големият подарък, който Бог е дал на хората е правото на избор. Това е и най-голямото му наказание”. Аз избрах алтернативната, точно защото е алтернативна. В смисъл такъв, че традиционната винаги е възможност, но ако с едно състояние мога да се справя без продукти на химическата индустрия, бих се възползвала до последно. Това е най-малкото. Другата главна причина е, че ако с методите на традиционната решаваме бързо проблема, като подтискаме симптомите и отнемаме възможността на имунната система сама да победи врага, с алтернативната даваме сила и плам на организма да се справи сам. Излишно е да коментирам, в кой от двата случая имунната система ще се справи по-бързо и лесно при следващи атаки. Но както казах, хубавото е, че имаме право на избор. А още по-хубавото е, че майчиното ни сърце винаги ще ни показва верния път за доброто на децата ни, защото го води най-чистата любов.
Бързо оздравяване на болничките!

venush - съжалявам за злочестата първа среща с хомеопатията. Важното е че, Иги вече е по-добре и дано това е последното и боледуване!
Chochy - ах, моретоооо...весели, морски дни и нощи!
Rени - много се смях на историята с полицая.

Ави - Добре дошла на родна земя. Чакам снимки с нетърпение, но с още по-голямо нетърпение ви чакаме при нас

Ние вече сме горди собственици на най-яката селска къща на света!

Приятна лятна вечер!